FLIP waffle maker review + NIEUW recept + WINACTIE!

Ik steek nooit onder stoelen of banken dat ik echt gek ben op wafels! Dat je ze thuis kunt maken vind ik ook echt een feestje! En toen ik eenmaal Flip in huis haalde bleek dit een match made in heaven te zijn!

En nu maak jij ook nog eens kans om er een te winnen! Hoe? Dat lees je onderaan deze review!

2016-03-09-16-21-39.jpg

Oud versus nieuw

Voorheen had ik een wafelijzer dat van die hartvormige wafels maakte maar daar kon ik niet goed mee overweg. Het beslag bleef er maar uitlopen en de wafels waren ook nog eens heel plat.

Ik ging dus op zoek naar een ander wafelijzer en toen ik Flip zag was ik gelijk verkocht! Ik houd van kleur, iedereen die mij kent weet dat als geen ander, en Flip is knalgeel! En laat dat nu een van mijn favoriete kleuren zijn!

Dikke vierkante wafels

Daarnaast maakt Flip traditionele vierkante wafels en ook nog eens lekker dikke wafels. Daar was ik juist naar op zoek!

Die dikke wafels krijg je doordat Flip 180 graden draaibaar is. Dit zorgt er namelijk voor dat het beslag gelijkmatig verdeeld wordt en je dus perfecte dikke en fluffy wafels krijgt.

Gebruik en design

De buitenkant wordt natuurlijk warm bij gebruik, maar hij heeft een geïsoleerde handgreep dus je hoeft niet bang te zijn dat je je vingers verbrand. Ook komt er wat stoom vrij aan de zijkanten als je aan het bakken bent. Dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. Verder heeft hij een handige clip waarmee je hem vergrendeld. En hij heeft een indicatielampje die aangeeft wanneer hij op de juiste temperatuur is.

Schoonmaken

Flip heeft geen uitneembare platen welke wellicht wat makkelijker schoon te maken waren maar dat vind ik persoonlijk geen probleem. Als hij afgekoelt is is hij namelijk erg makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.

Specificaties

  • Merk: Princess
  • Model: 132400 Waffle Maker Flip
  • Kleur: Geel
  • Vermogen: 700 Watt
  • Voltage: 220-240 V

Verdere info en specificaties over en van Flip kun je vinden op de website van Princess, 132400 Waffle Maker Flip.

Hartige spinazie zalm wafels met crème fraiche

Naast zoete wafels kun je ook de lekkerste hartige wafels bakken met Flip. Wat dacht je van deze hartige wafels met zalm en spinazie?

screenshot_2016-03-03-19-20-16-1.png

Dit heb je nodig voor 2 wafels:

  • 1 ei
  • 25 gram volkoren speltmeel
  • 1,5 EL hüttenkäse
  • 1 EL crème fraiche + 1 EL extra om te garneren
  • 50 gram gerookte zalm, fijn gehakt + extra ter garnering
  • 1 handje spinazie, heel fijn gehakt
  • 2 EL verse fijngehakte bieslook

Zo maak je het:

Zet het wafelijzer aan.

Kluts het ei en roer met een vork of garde het speltmeel erdoor. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en meng goed.

screenshot_2016-03-06-12-37-21-1.png

Schenk het mengsel in het wafelijzer en bak de wafels in 6-7 minuten goudbruin en heerlijk krokant! Garneer met een lepel crème fraiche en nog wat zalm.

Enjoy! 😀

screenshot_2016-03-03-19-25-41-1.png

WINACTIE!

En omdat ik zó ontzettend enthousiast ben over Flip en Princess samen met mij mijn 1-jarig jubileum wil vieren mag ik een Flip Waffle Maker weggeven! Hoe leuk is dat?!

Hoe kun je mee doen? Heel simpel!

  • Laat hieronder een reactie achter; vertel mij waarom juist JIJ een Flip Waffle Maker zou moeten winnen.
  • Geef een geldig e-mail adres op! Na afloop van de winactie zoek ik per mail contact met je. En don’t worry, alleen ik zie je mailadres.
  • Natuurlijk geef je Healthyfoodie Manon en Princess een like op Facebook en volg je mij op Instagram of Bloglovin
  • Like en deel dit bericht via social media met je vrienden en familie, dat vind ik namelijk heel leuk!

De winactie duurt tot en met donderdag 31 maart, 12.00 uur. De winnaar maak ik via mijn social media kanalen bekend én ontvangt een persoonlijk berichtje van mij!

 

64 thoughts on “FLIP waffle maker review + NIEUW recept + WINACTIE!

  1. Ik wil heel graag winnen omdat de mijne bij eerste gebruik al vergaan was door een kortsluiting. Ik volg je via instagram heb helaas geen fb dus hoop dat ik dan ook mag mee doen want wil ook bovenstaande receptje graag uitproberen
    (Proud-mommy-1981)

  2. winnen winnen winnen, om de overheerlijke recepten van Manon thuis te kunnen maken!

  3. ik zou deze graag willen winnen..zodat ik donderdags voortaan op een lekkere wafel kan trakteren…

  4. Wat leuk! Proficiat met jouw 1 jarig bestaan. Wat een heerlijk recept trouwens.
    Ik zou heel graag winnen zodat ik allerlei healthy wafeltjes kan uitproberen (lekker lekker) en deze met mijn papa delen want hij wil wat gezonder leven haha. Daarnaast zou het ook super zijn om met dit wafelijzer samen met mijn vriend zijn oma wafeltjes te bakken op grootmoederswijze, heerlijk!

  5. Wat een super leuke winactie! Ik zie op instagram veel wafels en wafelrecepten voorbij komen en het lijkt me erg leuk hier zelf eens mee te gaan experimenteren! Zo kan ik ook weer nieuwe ideetjes opdoen voor een lekker gezond ontbijt of lunch!

    Groetjes Marleen (thehealthygoodfood op instagram)

  6. Wat een super leuke actie. We willen al een tijdje een wafelijzer, maar op de een of andere manier hebben we er nog steeds geen aangeschaft. Dit apparaat zou de eetmomenten van ons gezin nog veel lekkerder maken. Ik weet zeker dat mijn kids er van zullen smullen.

  7. Aaaah ik loop altijd achter met dingen proberen of kopen. Sinds ik gezonder en bewuster leef probeer ik regelmatig nieuwe recepten en dingen die ik zie via instagram en Facebook. Dit geldt bijvoorbeeld voor mugcake, beltsander brownie, ovenbaked oats en voor verschillende soorten muffins, cakes en koekjes. Hmmm ik geniet er echt zo van en de macro’s zijn nog goed ook! Standaard gerechtjes in mijn schema dus haha 🙂 Dit geldt ook voor wafels, ik heb ze nog niet gemaakt omdat ik geen wafelijzer heb. Mijn vriend vind ook dat ik teveel koop en probeer haha hij is meer van het makkelijke, daarom nog geen ijzer aangeschaft. Heel benieuwd en nieuwsgierig dus het lijkt me leuk om te winnen! Heeft mijn vriend ook geen reden om te zeuren hihi.

  8. Ooh wat geweldig! Ik doe graag mee. Ik zat te denken aan “gewone” wafels, maar er is natuurlijk nog zoveel meer met dit apparaat te maken. Mijn moeder weet er vast en zeker ook wel raad mee 🙂

  9. Wow wat een supertoffe win actie! En dat recept van die hartige wafel ziet er heeeeul goed uit!
    Ik ben al een tijdje bezig met afvallen en een healthy lifestyle, de laatste tijd gaat het echter even niet zo lekker.
    Ik houu van wafels en het lijkt me zo leuk om met verschillende ingrediënten te experimenteren! Ik hoop dan ook dat ik dit keer eens iets win , hihi 🙂
    Veel succes met je blog en win-actie

  10. Ik zou dit echt heel graag willen winnen.
    Ik ben erg onder de indruk van je recepten en zou graag ook de wafels willen maken, maar heb geen wafelijzer. Je motiveert mij om nieuwe dingen uit te proberen. 🙂

  11. Wauw gefeliciteerd ! Toffe actie! Ben goed op weg naar een healthy life style. Sport minimaal 3x per week en eet zo veel mogelijk gezond. De wafelijzer heb ik toen ik ging samenwonen achter moeten laten bij mijn ouders en ik zou heeeel graag weer ’s ochtends starten met een lekkere gezonde wafel. Ik ga duimen !!

  12. Ik heb ook net als jij ook had een hartjes wafel ijzer, met 6 stuks, maar is idd dun, loopt eruit en blijven plakken etc.. Ben toe aan deze wafelijzer om net zulke lekkere en gezonde wafels te maken als jij! Dan kan ik ook die wafelrecepten ook van jouw blog uitproberen!!!

  13. Zou heel graag willen winnen om mijzelf te blijven motiveren om healthy te leven maar ook af en toe te genieten! Love your blog!!

  14. Wow een geeel wafel ijzer! Hoe leuk! Lievelingskleur van mijn dochter is geel en lievelingseten zijn wafels! Alle wafels in de winkel zijn niet goed genoeg en zelf hebben we nog geen wafelijzer. ook favoriet een heel leuk liedje over wafels van de kinderserie ‘casper en emma’ !! Wat zou het leuk zijn om met mijn dochter van drie in de keuken wafels te bakken en dat lied te zingen! Een groot feest!
    En wat een goed idee om ook hartige wafels te bakken! Leuk blog, dank voor het delen!

  15. You had me at big fluffy waffles!! En de issue met het hartvormige wafelijzer. Ik durf nu wel toestel geven dat ik hme laatst naar de kringloopwinkel heb gebracht want oh, wat een onding is dat! Hahahaha. Altijd als ik hem dichtklapt liep alles eruit idd! Ook zoek ik vaak via instagram via #belgianwaffles (guilty) omdat ik die dikke wafels er zo lekker uit vind zien! Het water loopt me al in de mond als ik er alleen al aan denk! Ook hartige wafels heb ik nog nooit geprobeerd en lijken me heerlijk om mee te lunchen. Ook ben ik keukengadgets aan het verzamelen aangezien ik op kamers wil gaan. Zo’n prachtig wafelijzer kan natuurlijk niet ontbreken en zal me helpen om heerlijke ontbijtje te maken :). Ik waag de gok om te winnen en ga stiekem een beetje duimen voor mezelf. Leuk dat je je jubileum viert door met deze winactie iedereen zo’n wafelijzer te gunnen! 😀

  16. Hoe tof is het om je eigen wafels te kunnen maken! Gezonde.. iets minder gezonde.. experimenteren met soorten meel.. en wie weet.. verantwoorde luikse wafels maken! Ik zou heel graag kans maken!

  17. Ik doe zelf graag mee om de zelfde reden ik wil ook een x dikke lekkere wafels bakken. .ipv die dunne dingen..hij ziet er echt super leuk uit

  18. Wauw Manon! Wat een toffe actie en wat leuk dat je blog al een jaar bestaat, gefeliciteerd met je blog-birthday! Ik doe supergraag mee met de actie, want ik als echte #foodie die geen wafelmaker heeft? En ik als echte #fodmapper die geen wafelmaker heeft?! Dat kan toch niet?! Ik zou ontzettend veel wafels maken, en op jouw site kijken naar inspiratie voor lekkere recepten! Succes meid, je bent superleuk en goed bezig en we volgen elkaar sowieso op social media! Liefs, Charlotte (fitmetcharlotte)

  19. Ik ben niet zo’n wafel liefhebber, maarrrr als ik jou recepten voorbij zie komen ga ik daar toch anders over denken. Dus graag wil ik flip winnen. Kan ik heerlijke fodmapvrije wafels maken waar de hele familie van mee kan genieten

  20. Ik zou hem heel graag willen winnen! Ben verwoed Fodmapreceptenverzamelaar (heel woord) en heb daar ook een recept voor wafels tussen wat ik kan verdragen. Alleen het grote probleem…. Ik heb geen wafelijzer. Voor mijn dieet hebben mijn ouders al een nieuwe oven aangeschaft omdat de oude niet veel meer deed en ik hem wel hard nodig had. Helaas wil ik nog meer apparatuur hebben en dat kan gewoon niet allemaal in één keer aangeschaft worden helaas. Zou dus super leuk zijn om te winnen!

  21. Ik wil deze heel graag winnen! Met stress van een drukke studie en het fodmapdieet heeft m’n vriend het niet altijd makkelijk 😉 heerlijke wafels maakt vast een hoop goed!

  22. Op Koningsdag worden er wafels verkocht in ons dorp maar die mag ik niet omdat ik overgevoelig ben voor allerlei ingrediënten. Met deze wafelmaker hoef ik niet langer jaloers te zijn op anderen, ik maak dan gewoon mijn eigen wafels! 🙂

  23. Ik wil hem winnen omdat ik geel ook een hele leuke, vrolijke kleur vind! Daarnaast wil ik natuurlijk alle aparte wafel recepten proberen (Cinnamon roll wafels bijvoorbeeld… of of of: Oreo wafels!) Lijkt me heerlijk! En dan kan ik ook nog dit recept proberen! Nommm… En mijn vriend zou overigens ook geen probleem hebben met mijn dan nieuwe vergaarde wafelbakkunsten natuurlijk, ook niet onbelangrijk! Alleen maar pluspunten! 😀

  24. Ik like jullie op Facebook en volg jou ook op Bloglovin. Wat een leuke actie! Ik moet zeggen dat ik altijd wafels neem als ik in België ben, daar zijn zoveel van die wafeltentjes. Het lijkt mij heerlijk om zelf wafels te maken huis. Ik hoop op een beetje geluk!

  25. Ik maak graag kans op die fijne Flip Waffle Maker, omdat mijn gezin gek op wafels is!
    Ik kom oorspronkelijk uit Limburg en daar houden ze van wafels, ik ben er dus mee opgegroeid en groot geworden…..
    Nu ik in Gelderland woon zijn echt verse wafels bijna nergens te koop, dus ik zou ze graag zelf maken.
    Ik volg op Bloglovin en heb het bericht gesaved.
    En op FB like ik Healthyfoodie Manon en Princess allebei en heb de winactie inmiddels 2x gedeeld.
    Nu maar duimen….
    Fijn Paasweekend en groeten,
    Grete Karina

  26. Wat gaaf! Heerlijk om de “eenvoudige” wafel mee te maken en deze te beleggen met fruit, maar mocht ik winnen ga ik ook zeer zeker de spinazie wafels maken. Gezonder genieten, fit de lente in <3

  27. die wil ik wel winnen met 4 kids in huis en dan wafels bakken beter kan je het niet doen als moeder em als ik dan ook nog eens je gezonde recept gebruik ben ik als ,moeder ook nog blij

  28. Het water loopt me nu al in de mond,daarom zou ik willen dat ie al op mijn aanrecht stond.
    Ik vind het zo leuk om iets te bakken en zeker met dat speltmeel daar maak ik ook altijd pizzaatjes van (zo lekker).

  29. Aaaah Wat leuk! Heel graag een kansje, zodat ik heerlijke wafeltjes voor ons kleine kapoentje kan bakken! Hebben jammer genoeg nog geen wafelijzer heb, en ik overlaatst al tegen manlief zei ‘dat zou ik nu echt nog willen’. Dus nu maar hopen dat ik mijn 2 mannen (en natuurlijk mezelf) op een heerlijke wafel mag trakteren 🙂

  30. Wat een heeeeeerlijk recept, die ga ik zeker opslaan in mijn ‘digitale kookboek!’.. Zelf heb ik nog geen wafelmaker, mijn oma wel! Dus we bakken wel eens samen wafels, hartige wafels heb ik zelf nog nooit aan gedacht! 😉 Ik doe graag mee aan deze leuke actie om zelf een wafelijzer te mogen winnen… Volg je natuurlijk op bloglovin & facebook en heb je berichtje gedeeld!
    Groetje van ilsiee

  31. gefeliciteerd met je 1 jarige blog bestaan.
    Graag maak ik kans op de Flip Waffle Maker want mijn zoon is verzot op wafels.
    Ik volg je via Bloglovin & Facebook (Princess ook ) en heb deze leuke actie gedeeld.

  32. Ik hou niet zo van het woord “moeten” (er moet al zoveel), dus liever motiveer ik waarom ik graag in aanmerking kom. Aankoop van een wafelijzer staat al een tijdje op de planning. Sinds ik wat gezonde tarweloze recepten heb gelezen is mijn interesse daarvoor gewekt. Het hele jaar door te gebruiken natuurlijk, maar vooral ook heel handig voor de dagen rond oud en nieuw. Ik zou er graag mee aan de slag willen gaan. Lekker creatief allerlei gezonde variaties bedenken.

  33. Gefeliciteerd! Ik doe natuurlijk heel graag mee met deze geweldige actie! De wafels zien er zo lekker uit dus moet ze nodig eens met mijn dochter gaan proberen! Je kunt er dus echt talloze wafels mee maken die lekker variëren van smaak!

  34. Jaaaah ik wil het wafelijzer natuurlijk wel winnen. Wil graag speltwafels maken met slagroom van Griekse yoghurt en agave siroop.
    Ben benieuwd!
    Dieuwje
    CleanEatingNow

  35. Ik wil al zo lang een wafelijzer maar heb nog steeds geen goede kunnen vinden. Dit klinkt echt als de perfecte wafelijzeren hij heeft ook nog eens een super leuke, vrolijke kleur!!
    Ik verheug mij nu al op alle leuke en nieuwe receptjes die ik ga uitproberen (van zowel hartige wafels als lekkere zoete wafels met wat nutella, of jouw gezonde chocolade saus of griekse yoghurt) en wil dolgraag winnen!
    Spannenddd!

  36. Ik ben al super lang opzoek naar een goed wafelijzer! Door verschillende voedselintoleranties heb ik al jaren geen wafels op, terwijl ik er altijd gek op was!

  37. Wat een leukerd! Over een maandje eindelijk op mezelf en wat is er dan leuker om in m’n nieuwe keukentje heerlijke wafels te maken voor de hele familie, alle vriendjes en vriendinnetjes die langs zullen komen en natuurlijk voor mezelf als ik na een lange werkdag met een kopje thee op de bank plof! Dat leuke kleurtje is nog een extra leuk cadeautje aan het begin van het voorjaar! 🙂

  38. Jaaaaa! Ik heb al een tosti ijzer waar je wafel ijzers in kunt doen, maar die werkt echt voor geen meter.. Dan krijg je dus uitgelubberde wafels.. Volgens mij kan Flip mij leren hoe het wél moet, zodat ik op zaterdag ochtend weer van een lekker ontbijtje kan genieten!

  39. Ja deze wil ik super graag winnen!( maar laten we eerlijk zijn wie niet ;))
    Al een tijdje opzoek geweest naar een mooie maar deze is fantastisch! Hij is vrolijk van kleur maar de inhoudt is nog beter!
    Je receptjes erbij zijn natuurlijk helemaal fantastisch!
    Maar ik wil hem graag winnen zodat ik mijn eigen wafels kan maken die ik en mag eten en zodat ik mijn lieve zus kan trakteren op iets gezonds en voedzaams!

  40. Hi Manon!
    Gefeliciteerd Manon met deze mijlpaal! Ik volg je graag via instagram (en nu ook fb), dus keep going meid!! Ik zou de Flip Waffle maker graag willen winnen omdat ik dol ben op het maken van lekkere ontbijtjes. (Die je misschien ook iets te vaak voorbij zie komen op mijn instagram, oepsie :P). Met mijn havermoutjes kan ik eindeloos blijven variëren maar ik zou het leuk vinden om ook de wafels uit te proberen! (Ja ook de hartige variantie zal op mijn blog verschijnen, want die ziet er heerlijk uit!!). En last but not least, I <3 retro, dus eigenlijk daarom alleen al zou je me blij maken.;)
    Hopelijk kan ik binnenkort mijn ontbijtjes-fotoportofolio uitbreiden met fluffy-dikke wafels!
    Liefs, Jip.

  41. Leuke actie! Thuis hebben wij al een wafelijzer en ik vind het heerlijk om hier wafels mee te maken. Daarom zou ik de wafelijzer graag willen winnen voor het RMD huis waar ik werk. Zo kan ik mijn mede-vrijwilligers en de gasten trakteren op zelfgemaakte wafels en kunnen ze de wafelijzer zelf ook gebruiken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

  42. Nou zoals je via instagram misschien al hebt gelezen ben ik best wel al een tijdje verliefd op Flip. Helaas heb ik Flipje nog niet mijn kunnen maken. Daarom gebruik ik wel eens de hashtag #waarzijnmijnwafels. Wie houdt er nou niet van een wafeltje op z’n tijd, zeker nu ik je hartige wafels heb gespot! Dus lieve Flip, wil jij de mijne worden? #bestweleenleukenaam

  43. Wauw zo leuk wist niet dat je er zoveel mee kon maken! Heel leuk om uit te proberen. Loop een beetje vast op variëren met eten. Dit zou helpen!

  44. Omdat ik gek ben op wafels, helaas nog steeds geen ijzer heb, ik mag nl geen keukenapparatuur kopen van m’n man! Als ik m nou zou winnen, kan ik daarmee wss wel thuiskomen! ☺️

  45. Wauwie bijna vergeten maar ik wil dolgraag die mooie prijs winnen
    gooi mij maar in de hoge hoed want met Princess zit je altijd goed

Geef een reactie