About me

Olaa! Welkom op mijn foodblog! πŸ˜€ Leuk dat je ook even komt kijken wie ik ben!

Healthyfoodie Manon

Ik ben Manon, 32 jaar (thirtylicious πŸ˜‰ ) en sinds een tijdje een beetje een healthfreak.

Ik zal een beetje uitleggen waar het vandaan komt. Ik ben opgegroeid met een altijd kokende vader en moeder dus heb mijn passie voor koken niet van een vreemde maar het ontwikkelde zich wel wat later bij mij. Ik wilde wat afvallen in eerste instantie en ben begonnen met Sonja Bakker, wat ik overigens niet vol hield. Daarna kwam het Dukan dieet, daarmee had ik wel succes. En daar ontstond ook de creativiteit in de keuken. Ik raakte steeds meer geinteresseerd in wat voeding nu precies doet met je lichaam en aangezien ik CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) heb, was het toch wel erg interessant wat goede voeding nu echt voor mij kan betekenen.

Ik vind het leuk om mensen in mijn omgeving steeds enthousiaster te zien worden over gezonde voeding doordat ik bijna over niks anders praat. En daarom heb ik toch maar besloten een blog te beginnen. De recepten die ik post zijn uit eigen hand. Of ergens anders gevonden maar waar ik mijn eigen draai aan heb gegeven. Meestal omdat ik of niet alles in huis heb of omdat ik het zelf anders lekkerder vind. πŸ™‚ En daarnaast houd ik van variatie en mijn brein staat nooit stil als het om eten gaat.

Gastblogs

Ook schreef ik een aantal gastblogs. Mijn eerste gastblog schreef ik voor Puur Suzanne (juli 2015) over mijn ontdekking naar een gezondere leefstijl. Deze lees je hier!

Ook schreef ik een stukje in het vriendenboekje van Healthyjuf Esther, dat lees je hier.

Γ‰n ik heb een plekje op de site van Bettine over mijn liefde voor geitenkaas geschreven. Dat lees je hier.

Nou dat was het wel even voor nu! Ik duik nu de keuken in! πŸ˜€

BesteBloggers

10 thoughts on “About me

Geef een reactie