About me

Olaa! Welkom op mijn foodblog! ๐Ÿ˜€ Leuk dat je ook even komt kijken wie ik ben!

Healthyfoodie Manon

Ik ben Manon, 33 jaar (thirtylicious ๐Ÿ˜‰ ) en sinds een tijdje een beetje een healthfreak.

Ik zal een beetje uitleggen waar het vandaan komt. Ik ben opgegroeid met een altijd kokende vader en moeder dus heb mijn passie voor koken niet van een vreemde maar het ontwikkelde zich wel wat later bij mij. Ik wilde in eerste instantie wat afvallen en ben toen begonnen met Sonja Bakker, wat ik overigens niet lang vol hield. Daarna kwam het Dukan dieet, en daarmee had ik wel succes. En daar ontstond ook meteen de creativiteit in de keuken. Ik raakte steeds meer geรฏnteresseerd in wat voeding nu precies doet met je lichaam en aangezien ik destijds herstellende was van een flinke burn out, was ik toch wel erg geรฏnteresseerd in wat goede voeding nu echt voor mij kon betekenen.

Daarnaast vind ik het leuk om mensen in mijn omgeving steeds enthousiaster te zien worden over gezonde voeding doordat ik bijna over niks anders praat. Daarom ben ik maart 2015 toch een eigen blog te begonnen. De recepten die ik post zijn uit eigen hand. Of ergens anders gevonden maar waar ik mijn eigen draai aan heb gegeven. Meestal omdat ik of niet alles in huis heb of omdat ik het zelf anders lekkerder vind. ๐Ÿ™‚ Daarnaast houd ik van variatie รฉn staat mijn brein nooit stil als het om eten gaat!

Door mijn enorme passie voor gezonde voeding ben ik in 2016 de opleiding gewichtsconsulent gaan doen bij Sonnevelt Opleidingen. In 2017 behaalde ik mijn diploma en ben ik nog lang niet uitgeleerd! In januari start ik met de specialisatie sport & voeding en ik in de tussentijd gaat mijn eigen praktijk binnenkort ook live. Anderen inspireren om gezonder te gaan leven is echt mijn passie!ย Dat mijn passie in de vorm van mijn eigen praktijk tot leven komt is een droom die uit komt!

Gastblogs

Ook schreef ik een aantal gastblogs. Mijn eerste gastblog schreef ik voor Puur Suzanne (juli 2015) over mijn ontdekking naar een gezondere leefstijl. Deze lees je hier!

Ook schreef ik een stukje in het vriendenboekje van Healthyjuf Esther, dat lees je hier.

ร‰n ik heb een plekje op de site van Bettine over mijn liefde voor geitenkaas geschreven. Dat lees je hier.

Nou dat was het wel even voor nu! Ik duik nu de keuken in! ๐Ÿ˜€

BesteBloggers

10 thoughts on “About me

Geef een reactie