Close
10 best bekeken recepten van 2017

10 best bekeken recepten van 2017

We zitten alweer halverwege januari 2018! Wat vliegt de tijd hè? Hoogste tijd voor een mooie terugblik op het afgelopen jaar dus! En daarom deel ik graag met jullie de 10 best bekeken recepten van 2017!

de 10 best bekeken recepten van 2017

Voor mijn blog was 2017 echt een onwijs mooi jaar! Het aantal bezoekers is verdubbeld t.o.v. het jaar ervoor. Zo onwijs tof!! Dank jullie wel! 

En het is een weer mooi lijstje geworden! Van hartig tot zoet komt voorbij met een leuke nummer 1 en zelfs de 10 best bekeken recepten van 2016 komen voorbij in dit lijstje. Daaruit blijkt dus wel dat jullie dit soort lijstjes leuk vinden om te zien. En ik ben dan ook heel benieuwd wat jij van dit lijstje vind! Staat jouw favoriete recept van mij in deze top 10? Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Dan begin ik nu bij de nummer 10 van de best bekeken recepten van 2017!

zoete aardappel lasagne 1

10. Zoete aardappel lasagne met geitenkaas, spinazie en kastanjechampignons

Deze zoete aardappel lasagne is een recept wat ik in 2016 postte maar ik snap heel goed dat deze in de top 10 geëindigd is! Ik heb hem al even niet meer gemaakt maar dat ga ik zeker snel weer eens doen want hij is echt ontzettend lekker! Zowel in de winter als in de zomer kun je deze lasagne op tafel zetten, want zelf koud is deze heerlijk! Neem hem bijvoorbeeld mee naar een picknick in het park in de zomer of eet hem in de winter als lekker warm comfort food op de bank. Mmm….

9. Gezonde brownie met crispy witte chocolade

Ja deze gezonde brownie verdiend zeker een plekje in deze top 10! De laatste stukjes haalde ik onlangs uit de vriezer dus ik kan wel weer een nieuwe gaan bakken! 😀 Heb jij hem al gemaakt?

dirty chai latte 1

8. Dirty chai latte

Mijn favoriete drankje! Nog steeds drink ik elke dag één dirty chai latte. Soms twee en soms met een lepeltje cacao poeder erdoor. Dat is ook echt een aanrader! Mmm! Ben jij al fan?

aardbeien kwarktaart overnight oats 1

7. Aardbeien kwarktaart overnight oats

Het is alsof je een toetje eet als je deze overnight oats eet! Maar dan als ontbijt! Heerlijk fris en fruitig met een lekkere crunchy bite. En lekker handig want je kunt hem de avond van te voren maken zodat je hem de volgende ochtend gelijk kunt eten of mee kunt nemen voor onderweg! Heb jij al eens overnight oats gemaakt?

bosbessen griekse yoghurt bites 1

6. 10 best bekeken recepten van 2016

Een heel mooi rijtje van mijn best bekeken recepten in 2016. Ondanks dat dit lijstje in de top 10 staat van 2017 staat, komen de recepten uit het rijtje verder niet voor in het rijtje van het afgelopen jaar. Op één recept na dan…

snelle romige preisoep1

5. Snelle romige preisoep

Deze preisoep is een gigantische hit op Pinterest! En ik snap helemaal waarom want je draait hem binnen 15 minuten in elkaar en hij heeft ook nog een detoxerende werking. Ideaal dus als je een beetje wilt balansen bijvoorbeeld. Heb jij hem al gemaakt?

Havermout ontbijt taartje met aardbeien 1

4. Havermout ontbijt taartje met aardbeien!

Ja dit lekkere havermout ontbijt taartje is toch ook gewoon een feestje om te eten! Dat hij in deze top 10 staat verbaasd me dan ook niets! De bodem kun je gemakkelijk van te voren maken en voordat je gaat eten vullen met wat je maar lekker vind. Ideaal toch?

gezonde appelflap1

3. Gezonde appelflappen

Deze gezonde appelflappen waren vanaf het moment dat ze online kwamen een gigantische hit! En nog steeds wordt dit recept dagelijks goed bekeken. En dat is heel begrijpelijk want ze zijn ook echt zo ontzettend lekker! En super easy peasy te maken en zó gezond dat je ze dagelijks kunt eten! Zelfs als ontbijt! Wie wil dat nu niet?

Gezond appelkruimel ontbijtje 1

2. Gezond appelkruimel ontbijtje

Jullie zijn zo te zien, net als ik, gek op warme appel! En ik vind ook echt dat lekkernijen als appelflappen en appelkruimeltaart op een gezonde manier net, dan al niet nóg, lekkerder zijn dan hun ongezonde variant! Want genieten zónder enige vorm van schuldgevoel is toch het allerlekkerst!!

Mini Griekse yoghurt citroen taartjes 1

1. Mini Griekse yoghurt citroen taartjes

Deze mini Griekse yoghurt citroen taartjes blijven met kop en schouders op nummer 1 staan! En dat voor een recept uit 2015. Ik snap het ook wel hoor, het zijn ook echt heerlijke, guiltfree, taartjes! Lekker als gezond tussendoortje en je kunt er ook gerust 2 of 3 eten als ontbijt eten. Dat is toch genieten!

Dat was hem al weer! Staat jouw favoriete recept van mij er ook tussen? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete recept is van mij! 😀


Geef een reactie