Close
14K giveaway – WINNAARS

14K giveaway – WINNAARS

Deze foto heeft helemaal niets te maken met de 14K giveaway maar ik vond hem wel lekker feestelijk met die mooie gekleurde vleugels en zo heb ik meteen een reden om deze foto hier te delen. ūüėČ En het is natuurlijk ook een feest dat ik de 14.000 volgers bereikt heb op Instagram! Ik vind het nog steeds een beetje vreemd als ik er echt over na ga denken want hoezo zou je mij volgen denk ik dan.. Maar kennelijk doe ik toch iets goed waardoor jullie mij massaal willen √©n blijven volgen! Dat doet me natuurlijk wel echt iets! En ik vind het dan ook super leuk om iets terug te kunnen doen in de vorm van een aantal super toffe win acties!

Dankbaar

Want dat waren het wel echt weer! En dat vonden jullie ook aan de reacties te zien. ūüôā Ontzettend dankbaar ben ik dan ook met al deze positieve feedback. En ik wil dan ook iedereen die mee deed bedanken en in het bijzonder natuurlijk¬†Oot, Fenitas, Tefal en uitgeverij Passie voor het beschikbaar stellen van de te winnen producten!

14K giveaway - Oot

Oot

Voor de eerste win actie in de reeks mag ik 2 probeerpakketjes met 4 verschillende smaken granola van Oot verloten. De granola van Oot is naast lekker ook nog eens super gezond! De granola is 100% biologisch, glutenvrij, bevatten tenminste 30% noten, zaden en/of pitten, 11% eiwit, 5% vezels en 0% geraffineerde suikers en minder dan 10% natuurlijke suikers. Daarnaast wordt de granola ambachtelijk gebakken en is dus elke hap uniek. Je besteld Oot  granola gemakkelijk online en de dozen passen door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Super handig dus! Nieuwsgierig geworden? Check dan even de website van Oot voor alle ins & outs.

14K giveaway - Fenitas

Fenitas

Elke kom van Fenitas¬†is¬† uniek, handgemaakt en 100% natuurlijk! Daarnaast draag je, als je een bowl koopt, bij aan een gezondere samenleving want een deel van de winst gaat naar Jamie Oliver’s Food Revolution. Jamie Oliver’s Food Revolution¬†geeft gezondheidsvoorlichting en probeert met campagnes de overheid te overtuigen om beslissingen te nemen die de gezondheid bevorderen. De organisatie focust zich voornamelijk op kinderen en scholen. Door het aanschaffen van een coconutbowl van Fenitas, draag je dus bij aan een gezondere samenleving! En zeg nu zelf, eten uit een mooie unieke bowl is toch ook nog eens veel leuker! Check de website van Fenitas voor meer info.

14K giveaway - Tefal

5-second-chopper van Tefal

Mijn nieuwe beste maatje in de keuken is de 5-second-chopper van Tefal! Deze super handige hakmolen is niet alleen heel handig om snel groenten of fruit te hakken. Je krijgt er ook nog eens een gratis arm workout bij. Want hoe vaker je aan het koord trekt hoe fijner hij hakt. Daarnaast is hij ook nog eens heel duurzaam doordat je geen stroom nodig hebt om hem zijn werk te laten doen. En dat maakt deze hakmolen ook geschikt om mee te nemen naar werk of op vakantie. Daarnaast kan hij, op het deksel na, ook gewoon in de vaatwasser dus dat is extra mooi meegenomen! De 5-second-chopper is o.a. verkrijgbaar bij: Bijenkorf, Fonq, Bol.com, Coolblue, Kookpunt en diverse zelfstandige kookwinkels.

14K giveaway - hoe overleef je kookboek

Hoe overleef je? Kookboek

Het boek ‘Hoe overleef je?’ van Dokter Michael Greger is echt een must read! Als je nog niet overtuigd genoeg bent wat een gezonde leefstijl, en dan met name een plantaardige leefstijl, voor je kan beteken dan m√≥√©t je dit boek echt eens gaan lezen!¬†In het boek ‘Hoe over leef je?’ vertelt de Amerikaanse arts Michael Greger over het enige wetenschappelijk bewezen dieet dat je gezond maakt en houdt, helpt ziektes te voorkomen en je ook kan genezen. Veel ziektes kunnen namelijk echt voorkomen worden door gezond te eten en te leven.¬†Om gezond eten gemakkelijk te maken heeft dokter Greger zijn Dagelijkse Dozijn ontwikkeld: voedingsmiddelen met de bijbehorende hoeveelheden die je elke dag zou moeten eten. Zodat je lichaam optimaal in staat is veel ziektes te voorkomen. In het kookboek geeft hij je doormiddel van ruim 100 recepten inspiratie om deze dagelijkse dozijn te behalen. En zoals je ziet aan mijn post-its¬†staan daar heel veel heerlijke recepten tussen die je meteen wilt gaan maken!

Winnaars!

Ik voel me altijd net een beetje Oprah Winfrey als ik meerdere win acties tegelijk houd. “Jij wint een pakketje, jij wint een pakketje!” Maar helaas kan ik niet iedereen laten winnen maar met 8 winnaars deze keer mag ik toch mooi een aantal van jullie heel erg happy gaan maken! De winnaars zijn geworden:

  1. @myveggieveganway (Instagram) & Noortje Steenhuis (Facebook) winnen een Oot granola probeerpakket!
  2. @petra_pronk (Instagram) & Sylvia van den Bogaard (Facebook) winnen een Fenitas coconutbowl!
  3. @nadia_24fitcrew (Instagram) & Wendy Thijssen (Facebook) winnen een 5-second-chopper van Tefal!
  4. @hedwigcools¬†(Instagram) & Kelly Schellekens¬†(Facebook) winnen een ‘Hoe overleef je?’ van Dr. Michael Gregor

Van harte gefeliciteerd allemaal! Sturen jullie even je adresgegevens PER MAIL door naar info@healthyfoodiemanon.com? Dan zorg ik ervoor dat jullie gewonnen pakketjes z.s.m.  jullie kant op komen!

Geef een reactie