Close
Jubileum: Healthyfoodie 3 jaar! + WINNAARS!

Jubileum: Healthyfoodie 3 jaar! + WINNAARS!

Wauw! Mijn blog bestaat alweer 3 jaar! Heel cliché maar wat vliegt de tijd! En wat ben ik trots en dankbaar met al mijn lieve volgers! Elke maand schieten de statistieken nog steeds omhoog en ik ben nog net zo blij als toen, dat ik 3 jaar geleden de stap maakte. En ik had ook nooit durven dromen dat mijn blog zo’n succes zou zijn!

3-jarig jubileum

Vorig jaar vierde ik het 2-jarig jubileum van mijn blog met een week lang win acties en daar kon de viering van het 3-jarig jubileum natuurlijk niet voor onder doen. En dus vond ik 7 geweldige bedrijven die dit feest mee wilde vieren. Zo tof!!!

Aan welke win actie deed jij mee? Of heb je aan alle 7 win acties mee gedaan? Jullie deden in ieder geval massaal mee en het had dan ook wel wat voeten in de aarde om uit al jullie reacties de winnaars te selecteren! Maar het is gelukt hoor. Onderaan deze blog vind je maar liefst de 14 gelukkige winnaars! Maar lees vooral ook even de rest van de blog door want er staan nog twee leuke extraatjes tussen. Een pleister op de wond, mocht je niet in de prijzen zijn gevallen. 😉

Green Gypsy

De kruidenmixen van Green Gypsy maken van elk gerecht een feestje! Bij Green Gypsy geloven ze in pure en gezonde voeding vol voedingswaarden, zodat je eten ook echt iets bijdraagt aan je gezondheid. En uiteraard worden deze heerlijke kruidenmengsels gemaakt zonder onnodige toevoegingen of e-nummers. Er zijn maar liefst 29 verschillende mixen. Om zowel zoete als hartige recepten mee te maken en de potjes zijn ook echte eye catchers en misstaan dus ook zeker niet in jouw keuken. En de namen van mixen als Hoer op de Grill, Love your Chick en Knoflooksletten zijn natuurlijk ook te leuk! Ik mocht 2 mixen verloten; Pumpkin Spice mix en de Ras el Hanout. Met beide vind je ook al wat lekkere recepten hier op de blog. Bijvoorbeeld in dit choco loco pumpkinspiced havermoutje of in deze kruidige wortel paprikasoep.

3-jarig jubileum Green Gypsy

Boho-Tiffin

Wat ik van Boho-Tiffin vind weten jullie al wel toch? Ik schreef er niet voor niets twee reviews over hier op de blog. Heb je ze nog niet gelezen? Kijk dan even hier. En dat ik er wéér een mocht gaan verloten vind ik dan ook echt super tof!! Want ik weet maar al te goed hoe fijn zo’n prachtige lunchbox is. Iemand anders net zo blij mogen maken is dan ook echt een feestje! En wist je al dat je nu ook super stylishe straps kunt bestellen? Hiermee kun je je Boho-Tiffin over je schouder drager maar je kunt de strap ook aan je tas vast maken. Welk design zou jij kiezen? Check de website van Boho-Tiffin voor meer info!

3-jarig jubileum Boho-Tiffin

Ibizaloe

Naast gezonde voeding houd ik ook van producten die goed zijn voor je lijf en die, net als voeding, geen rare toevoegingen bevatten. De producten van Ibizaloe zijn biologisch en bestaan voor tenminste 99% uit natuurlijke ingrediënten en zijn dus ook volledig vrij van siliconen en parabenen. Heel fijn dus! De juice kwam mij meteen goed van pas want die heeft een positief effect op onder andere de stofwisseling en spijsvertering. Daarnaast zorgt het voor de juiste balans in maag en darmen. En dat is net wat ik nu goed kon gebruiken. En ik merk ook echt, mede dankzij de juice, dat mijn darmen weer meer in balans zijn! De smaak van de juice viel me overigens ook alles mee. Ik heb al eerder Aloë Vera juices geprobeerd maar die waren een stuk smeriger dan deze! Eerlijk gezegd vind ik deze juice van Ibizaloe helemaal niet vies!

De reinigende foam vind ik heel fijn en hetzelfde geldt voor de crème en bodylotion. De laatste twee trekken heel snel in en je huid voelt niet vettig aan. Deze vier fijne producten zijn nog maar een schijntje van wat ze allemaal nog meer verkopen. Nieuwsgierig geworden naar de producten van Ibizaloe? Check dan even hun website! Ennnn… niet gewonnen? Niet getreurd! Met de code: winactiehfm25 krijg je t/m 15 april maar liefst 25% welkomskorting op je eerste bestelling!

3-jarig jubileum Ibizaloe

Correctbook

Wat een toffe uitvinding vind ik dit! Zoals ik al vertelde bij de win actie gooi ik heel wat papieren lijstjes weg. En dat is zonde! Met de producten van Correctbook ben je niet alleen heel milieubewust bezig maar je helpt er ook nog eens anderen mee. Hoe? Correctbook is een sociale onderneming is die zich inzet tegen analfabetisme in ontwikkelingslanden. Ruim 250 miljoen kinderen hebben geen schoolmateriaal om te leren schrijven. Bij Correctbook hebben ze daarom een herbruikbaar schrift ontwikkeld. Een deel van de opbrengst van de verkopen in eigen land wordt gebruikt om de herbruikbare schriften te doneren aan kinderen in Zuid-Afrika. Een super mooi initiatief toch? Wil je meer weten over deze mooie missie en over de geweldige producten van Correctbook? Check dan de website!

3-jarig jubileum Correctbook

Yummygums

Vitaminen en mineralen, we kunnen niet zonder ze. En ik weet maar al te goed wat een tekort hiervan met je kan doen. Maar ze voldoende binnen krijgen is niet voor iedereen even makkelijk. Aanvullen kan dus is bepaalde gevallen geen overbodige luxe zijn. Maar er zijn zoveel verschillende (multi) vitamine op de markt! En wat niet iedereen zich realiseert is dat je ook met vitaminen kunt over doseren. Uiteraard heb ik, als gewichtsconsulent zijnde, de hoeveelheden kritisch bekeken en vergeleken. De ADH’s op vitaminesupplementen kloppen namelijk vaak niet met de werkelijke ADH. Maar de vitaminen snoepjes van Yummygums bevatten heel goede verhoudingen zonder over te doseren. En zoals de naam al zegt zijn ze ook echt YUMMY! Ja ze bevatten wat suiker, maar liever wat suiker dan dat ze gezoet zijn met een kunstmatige zoetstof. Ik ben fan dus! En ik heb nog een leuk extraatje!

Ben je niet een van de gelukkige winnaars? Niet getreurd! Met de code: HFMANON25 krijg je namelijk t/m eind april maar liefst 25% korting op jouw eerste aankoop. Dit kan zowel een abonnement zijn als een losse aankoop zijn. Check dus snel de website!

3-jarig jubileum Yummygums

Natural Sweet

Ik ben al een tijdje enorm fan van de producten van Natural Sweet! Oftewel, de Green Sugar producten. Ik gebruik de kristal suiker in al mijn baksels, in mijn Dirty chai lattes, mijn havermoutjes en noem maar op! De ontbijtgranen zijn stuk voor stuk smullen en de repen zijn een heerlijke traktatie voor onderweg. Ook de chocolademelk is hier groot favoriet! En ik gooi ook regelmatig een lepeltje daarvan door mijn ontbijtjes. Jammm!

Super tof dus dat ik maar liefst 2 pakketten van deze geweldige producten weg mag geven! Nieuwsgierig naar wat ze nog meer verkopen? Check dan even de website! En mijn uitgebreide review over de producten van Natural sweet lees je hier.

3-jarig jubileum Natural Sweet

Mindgym

Het boek Mindgym, sportschool voor je geest van Wouter de Jong moet je gewoon in je boekenkast hebben staan! Want we willen allemaal gezond en vitaal zijn maar slaan daarbij vaak onze mindset over. Een gezonde leefstijl kan namelijk niet zonder een gezonde geest! En die kun je, net als je lichaam, trainen! Met Mindgym train je dan ook je geest in 12 weken naar meer focus, rust én energie. En wie wil dat, in deze tijd, nu niet? Ik wel kan ik je zeggen! Mijn hoofd loopt regelmatig over. En met 2, bijna 3 burn outs op mijn naam is dit boek dan ook een welkome verademing! En wist je dat een goudvis tegenwoordig een langere aandachtsspanne heeft dan wij mensen? Shocking niet?! Lezen dus dit boek! En aan de slag!

3-jarig jubileum Mindgym

Winnaars

En dan nu de winnaars! En dat zijn er maar liefst 14 in totaal! Wat een feest! 😀

De winnaar van de Green Gypse kruiden is geworden: @greenkitchenprincess

De winnaar van de Boho-Tiffin original naar keuze is geworden: Marijke Langenegger

De winnaars van de Ibizaloe pakketen zijn geworden: Trix Sieben & @valesca_s

De winnaars van de Correctbook pakketjes zijn geworden: Vero Koevoets & @1987mell

De winnaars van de Yummygums zijn geworden: Jacintha Cornelis, @kristeldijkhuizen & @momnursestudentfoodie

De winnaars van de Natural Sweet pakketten zijn geworden: Linda Visser van Pelt & @tiffskitchenx

En de winnaars van de Mindgym boeken zijn geworden: @simplysarah001, @saudilicious.sabine & Joyce van Dopperen

Van harte gefeliciteerd allemaal!! Ben jij een van de gelukkige winnaars? Stuur dan je adresgegevens door naar info@healthyfoodiemanon.com dan zorg ik dat je gewonnen pakketje z.s.m. jouw kant op komt. 🙂

**** De winnares van de Boho-Tiffin mag eerst haar keuze gaan maken welk dessin ze wil, welke kleur netbag en welke hanger. Zet dit alles in je mailtje dan zorg ik dat je Boho-tiffin z.s.m. naar je opgestuurd wordt!

2 thoughts on “Jubileum: Healthyfoodie 3 jaar! + WINNAARS!

Geef een reactie