Close
Appel carpaccio

Appel carpaccio

Dat je van meer dan alleen vlees carpaccio kunt maken weet je vast al, zo zijn deze bieten carpaccio en courgette carpaccio groot favoriet van mij! Maar je kunt ook van fruit carpaccio maken en zo heb je met deze appel carpaccio een super simpel, gezond en lekker ontbijtje voor je neus staan!

Met slechts 5 ingrediënten heb je dit super simpele maar ook super fancy ontbijtje voor je neus staan. Wat je ook als gezond dessert kunt serveren.

appel carpaccioappel carpaccio

Dit heb je nodig voor 1 portie:

  • 1 Elstar appel
  • plantaardige yoghurt
  • een paar bevroren frambozen
  • klein handje pistachenoten, grof gehakt
  • verse munt, fijn gehakt

Zo maak je de appel carpaccio:

Snijd de appel in flinterdunne plakjes met een mandoline. Heb je geen mandoline dan kun je ook met een scherp mes dunne plankjes snijden of probeer het met een kaasschaaf.

Leg de plakjes op een bord en schep hier 2-3 eetlepels plantaardige yoghurt op. Verkruimel de frambozen erboven, door bevroren frambozen te gebruiken kun je ze gemakkelijk verkruimelen. Bestrooi de pistachenoten erover en maak af met de munt.

Enjoy! 😀

Liefs Manon kers

Ga jij deze appel carpaccio maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

appel carpaccio

Geef een reactie