Close
Appeltaart nacho’s

Appeltaart nacho’s

Wie houd er niet van appeltaart?! Volgens mij niemand en aan de statistieken van mijn recepten met warme appel te zien houd jij er ook echt van! Can’t blame ya though want ik ben net zo’n fan! En daarom weet ik 100% zeker dat jij deze appeltaart nacho’s snel zult gaan maken! En… net zo’n fan zult zijn als ik!

Echt hoor, dit is smullen!! Je eet de appeltaart nacho’s natuurlijk lekker met je handen en ja, dat wordt een kliederboel maar wel een heel lekkere kliederboel! En ik weet zeker dat je je kids hier ook blij mee zult maken. Stuur me dus gerust een foto van jouw creatie want dat vind ik onwijs leuk om te zien! ūüėÄ

appeltaart nacho'sappeltaart nacho's

Voor 1 portie heb je nodig:

Toppings:

Zo maak je de appeltaart nacho’s:

Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een rooster of bakplaat met bakpapier.

Meng de Sweet kaneel met de kokosolie en besmeer de wrap ermee. Snijd de wrap met een pizza snijder in driehoekjes en leg ze op het bakpapier. Bak de nacho’s 5-8 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Blijf er wel bij want dit gaat snel en je wilt niet dat ze verbranden.

Verwarm een koekenpan met wat kokosolie en voeg de appelstukjes toe, bestrooi met een theelepel Sweet kaneel en bak al omscheppend tot de appelstukjes wat zachter geworden zijn.

Leg de nacho’s op een bord en top af met de toppings.

Enjoy! 😃

Ga jij deze appeltaart nacho’s maken? Ik vind het super leuk om¬†jouw creatie¬†te zien! Tag mij dus vooral in je foto of gebruik de¬†hashtag¬†#healthyfoodie_manon¬†als je ze deelt op¬†Facebook¬†en/of¬†Instagram!

Zin in nog een lekker appel recept? Probeer ook eens mijn gezonde appelflappen!

appeltaart nacho's

Geef een reactie