Close
De healthy pleasure van… Jacky Nobels!

De healthy pleasure van… Jacky Nobels!

Wat ben ik een fan van Jacky! Deze jonge getalenteerde meid is echt een gigantisch creatief brein en als je haar Instagram en blog bekijkt dan kom je de mooiste foto’s tegen! Ik ben er stiekem zelfs een beetje jaloers op en kijk ook echt ontzettend tegen haar op! Of eigenlijk op haar neer want ze is een zeker een kop kleiner dan ik. Hoe dan ook, ik hoop dat jullie net zo zullen smullen van haar heerlijke healthy pleasure en mooie foto’s! Meet Jacky!

Even voorstellen…

Hi lieve lezers van Manon,

Mijn naam is Jacky, 23 jaar en ik heb net als Manon een foodblog, jackynobels.nl. Daar deel ik vooral ‘healthy’ receptjes. Toen Manon dan ook aan mij vroeg om mijn healthy pleasure met jullie te delen, was ik meteen enthousiast. Ik volg Manon al een tijdje vanwege haar heerlijke receptjes en Manon en ik hebben elkaar in real life ontmoet toen we voor ons blog naar Malta gingen!

Ik ben sinds kort afgestudeerd Orthopedagoog/psycholoog. Op dit moment woon ik nog thuis in Den Helder, maar binnenkort niet meer. In september ga ik met mijn lieve vriend samenwonen in Alkmaar! Vanaf september ga ik ook bij een kinderopvangorganisatie in Amsterdam werken.

Ik word ontzettend blij van het werken met kinderen. Daarnaast heb ik een grote passie voor gezonde voeding. Ik heb mijn levensstijl blijvend veranderd omdat ik heb gemerkt dat ik mij daar zo goed bij voel, maar vooral omdat ik geleerd heb dat een gezonde levensstijl niet saai hoeft te zijn. Dat is precies wat ik met mijn foodblog aan jullie wil laten zien. Op mijn blog kan je dan ook genoeg inspiratie vinden voor een bewuste levensstijl! Met balans natuurlijk, want ik hou ook erg van chocolade en Oreo haha. In mijn vrije tijd sta ik dan ook graag in de keuken. Verder ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, waar ik vooral aan krachttraining (en af en toe spinning) doe.

Healthy pleasure

Als je aan mij vraagt wat mijn lievelingseten is, dan zeg ik sowieso havermout. Je kunt je voorstellen dat ik dan raar aangekeken word… Maar je kunt eindeloos variëren met havermout en ik vind het echt healthy. Wist je dat je van havermout zelfs een taart kunt maken, wat nou saai?

Havermout taart 1

Pindakaas-banaan havermout taart

Wat heb je nodig (voor 1 taart)?

 • 150 gr havermout
 • 100 gr pindakaas + extra voor de topping
 • 500 ml melk
 • 50 gr whey (vanille)
 • 3 bananen
 • Taartvorm bekleed met bakpapier (18 cm)
 • Halve chocoladereep

Hoe maak je het?

 1. Verwarm de oven voor op 175 graden
 2. Prak 2 bananen fijn
 3. Voeg de havermout en de whey bij de bananen en meng
 4. Voeg hier vervolgens de melk en de pindakaas bij
 5. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede taartvorm
 6. Snijd de banaan die je over had in plakjes en leg op de taart
 7. Bak de taart 40 minuten
 8. Laat de chocolade smelten in de magnetron en giet dit over de taart, samen met wat pindakaas
 9. Versier eventueel nog met wat extra fruit (ik koos voor blauwe bessen)

Enjoy!

Nieuwsgierig geworden naar meer? Neem dan eens een kijkje op haar blog of volg Jacky op Instagram!

Geef een reactie