mymuesli adventkalender1

€10 korting op de mymuesli adventkalender!

Ik heb toch zo iets leuks weer gekregen van mymuesli! Een gigantische mymuesli adventkalender bomvol heerlijke muesli’s om mee af te tellen tot de kerst! 

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met mymuesli maar ik deel altijd uitsluitend mijn persoonlijke mening.

Aftellen met de mymuesli adventkalender

Ben jij net als ik gek op kerst? En kun jij ook niet wachten tot het zo ver is? Tel dan samen met de mymuesli adventkalender af tot het zover is! Dat is gegarandeerd elke ochtend genieten én op de laatste dag zit ook nog een hele toffe verassing in de mymuesli adventkalender verstopt!

mymuesli adventkalender2

Maar liefst €10 korting!

En het leuke is, ik mag jou maar liefst €10 korting geven! Kies jij voor de mymuesli adventkalender vol heerlijke muesli’s of ga je liever voor de N’oats? Want ook voor de havermout liefhebber is er zo’n gigantische mymuesli adventkalender!

In de adventkalender vind je 24 dagen lang de lekkerste muesli’s in maar liefst 13 verschillende smaken waaronder de kerst granola en de N’oats vind je in 9 verschillende smaken in de kalender, waaronder de geliefde wintersoorten! En uiteraard zijn zowel de muesli’s als de N’oats 100% biologisch.

Kan jij niet meer wachten om vanaf 1 december af te gaan tellen tot de kerst? Bestel dan jouw mymuesli advent kalender HIER!

PRE-ORDEREN? DIT MOET JE WETEN …

Je ontvangt de adventskalender van mymuesli in een apart pakket dus eventueel mee bestelde muesli’s of N’oats ontvang je via een aparte verzending. De adventkalender wordt vanaf midden november verzonden zodat hij gegarandeerd vóór 1 december bij jou thuisbezorgd is. Adventskalenders die ná 17 november besteld worden, versturen ze direct. De levertijd bedraagt, na ontvangst van betaling, gemiddeld 7 werkdagen.

Alvast heel veel smulplezier! En het is misschien nog vroeg maar toch wens ik je alvast hele fijne kerstdagen!

kerst granola mymuesli1

Geef een reactie