mymuesli adventkalender1

€10 korting op de mymuesli adventkalenders!

Ik heb toch zo iets leuks weer gekregen van mymuesli! Een gigantische mymuesli adventkalender bomvol heerlijke muesli’s, Noats, repen en cadeaus om mee af te tellen tot de kerst! 

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met mymuesli maar ik deel altijd uitsluitend mijn persoonlijke mening.

Aftellen met de mymuesli adventkalenders

Ben jij net als ik gek op kerst? En kun jij ook niet wachten tot het zo ver is? Tel dan samen met de mymuesli adventkalender af tot het zover is! Dat is gegarandeerd elke ochtend genieten én op de laatste dag zit ook nog een hele toffe verassing in de mymuesli adventkalender verstopt!

mymuesli adventkalender2

De adventkalender op de foto is van vorig jaar, de adventkalender van dit jaar heeft een iets andere look.

Maar liefst €10 korting!

En het leuke is, ik mag jou maar liefst €10 korting geven! Kies jij voor de mymuesli adventkalender vol heerlijke muesli’s of ga je liever voor de N’oats? Want ook voor de havermout liefhebber is er zo’n gigantische mymuesli adventkalender! In de muesli adventkalender vind je 24 dagen lang de lekkerste muesli’s in maar liefst 14 verschillende smaken waaronder de kerst granola en in de N’oats adventkalender vind je in 9 verschillende smaken Noats, waaronder de geliefde wintersoorten! En uiteraard zijn zowel de muesli’s als de N’oats 100% biologisch.

Maar je kunt dit jaar ook kiezen uit nog 2 adventkalenders! Er is nu namelijk ook een mueslireep adventkalender vol met de heerlijke mueslirepen van mymuesli, in maar liefst 6 verschillende smaken. Of kies jij voor de Deluxe adventkalender? Wat deze kalender zo luxe maakt? In de Deluxe kalender vind je naast muesli’s, granola’s, Noats én repen ook nog verschillende mymuesli cadeaus. En ik kan je vertellen dat dat echt hele leuke verassingen zijn! Mijn kerst kan in ieder geval niet meer stuk!

Kan jij niet meer wachten om vanaf 1 december af te gaan tellen tot de kerst? Bestel dan jouw mymuesli advent kalender HIER!

mymuesli adventkalender Deluxe

PRE-ORDEREN? DIT MOET JE WETEN …

Je ontvangt de adventskalender van mymuesli in een apart pakket dus eventueel mee bestelde muesli’s of N’oats ontvang je via een aparte verzending. De adventkalender wordt vanaf midden november verzonden zodat hij gegarandeerd vóór 1 december bij jou thuisbezorgd is. Adventskalenders die ná 17 november besteld worden, versturen ze direct. De levertijd bedraagt, na ontvangst van betaling, gemiddeld 7 werkdagen.

Alvast heel veel smulplezier! En het is misschien nog vroeg maar toch wens ik je alvast hele fijne kerstdagen!

kerst granola mymuesli1

Geef een reactie