Close
Eiwitrijke choco brokken

Eiwitrijke choco brokken

Ik werk al weer een tijdje samen met KoRo en ik ben nog steeds heel blij met deze fijne samenwerking! KoRo heeft echt geweldige producten en ik duik daar maar wat graag de keuken mee in. Een van mijn favoriete producten zijn de soja crispies cacao. Deze knapperige kleine bolletjes strooi ik overal overheen. Maar je kunt er ook de lekkerste snacks mee maken. Zo maakte ik eerder al eens deze choco crispie reepjes. En vandaag heb ik nog zo’n lekker recept voor je, het recept voor deze heerlijke eiwitrijke choco brokken! En je maakt ze met slechts 2 ingrediënten!

eiwitrijke chco brokken crispie

Korting!

Leuk extraatje, met de code MANON krijg je 5% korting op jouw bestelling! Tip: bestel samen met je foodloving bestie, zus, tante of wie er in je omgeving ook van milieubewust, biologisch healthy shopping houd, als je de verpakkingen te groot vind voor jou alleen. Dankzij de grote verpakkingen ben je sowieso goedkoper uit dan veel vergelijkbare producten in de supermarkt.

Dit heb je nodig:

Zo maak je de eiwitrijke choco brokken:

Leg een half vel bakpapier op een snijplank of bord.

Smelt de chocolade au bain marie. Als de chocolade gesmolten is roer je de soja crispies door de chocolade. Roer alles goed door elkaar en roer steeds wat meer soja crispies door de chocolade. Dit is een beetje zelf inschatten hoeveel je er doorheen kunt gooien. De crispies hoeven niet allemaal volledig onder de chocolade te zitten namelijk.

Verdeel het mengsel over het bakpapier en spreid het een beetje uit met een lepel of spatel tot je een grote plak hebt van ongeveer 1 cm dik. Zet het een uurtje in de koelkast tot de chocolade hard is geworden.

Breek het vervolgens in stukken zo groot als je zelf wilt. Bewaar ze in een luchtdicht bakje. Je kunt ze zowel binnen als buiten de koelkast bewaren.

Enjoy! 😀

Liefs Manon kers

Ga jij deze eiwitrijke choco brokken maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

eiwitrijke choco brokken koro

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met KoRo. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.