Close
Gebakken radijsjes met citroenyoghurt

Gebakken radijsjes met citroenyoghurt

Heb jij al eens radijsjes gebakken? Ik had het nog niet eerder gedaan tot ik dit recept voor gebakken radijsjes met citroenyoghurt tegen kwam in de nieuwe Foodies magazine.

Ik ben dol op radijsjes maar eet ze altijd rauw, in salades, poké bowls of uit het vuistje met of zonder hummus of dip. Heerlijk vind ik ze! En nu dus voor het eerst gebakken en I love it!!

In het originele recept worden de radijsjes gebakken in een koekenpan maar ik heb ze in de Aerofryer gebakken. Lekker snel en gemakkelijk. En hoe eet je dit dan? Nou als voorgerecht bijvoorbeeld maar je kunt het ook als ontbijt of lunch serveren. Ik reken dan 1 portie als lunch of ontbijt. Wil je het als voorgerecht serveren reken dan een halve portie per persoon.

gebakken radijsjes met citroenyoghurt

Dit heb je nodig voor 2 porties:

Zo maak je de gebakken radijsjes met citroenyoghurt:

Meng de radijsjes met de kruidenmix en 2 eetlepels olijfolie en bak ze 3-4 minuten op 180 graden in de Aerofryer of 5 minuten in een koekenpan.

Meng de yoghurt met het citroensap, rasp en wat peper en zout. Strijk de yoghurt uit op een serveerschaal of over 2 borden en verdeel er de gebakken radijsjes over. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met de kruiden.

Optioneel: serveer er wat zuurdesem of glutenvrij geroosterd brood bij.

Enjoy! 😀

Liefs Manon radijs

Ga jij deze gebakken radijsjes met citroenyoghurt maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Tag mij dus gerust in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon

gebakken radijsjes met citroenyoghurt

Geef een reactie