Close
Gevulde Paas dadels!

Gevulde Paas dadels!

Pasen staat bijna synoniem voor ongezond eten, net als kerst. Maar dat hoeft helemaal niet. En je kunt heel makkelijk de lekkerste Paas lekkernijen zelf maken die ook nog eens gezond zijn. Met mate ook uiteraard maar je kunt beter 1 of 2 van deze gevulde Paas dadels eten dan een handvol ongezonde paaseitjes.

En ik garandeer je dat je hier veel meer van geniet! Ze zijn echt om je vingers bij af te likken dus je bent gewaarschuwd. 😉 Gelukkig zorgen de vezels in de dadels nog voor een verzadigd gevoel, iets wat je van een handvol Paaseitjes van de supermarkt niet zult krijgen.

Gevulde Paas dadels

Dit heb je nodig:

Toppings:

Zo maak je de gevulde Paas dadels:

Vul de dadels elk met ongeveer een halve theelepel dadel hazelnoten crème.

Smelt de chocolade au bain-marie. Leg een dadel op een vork en doop in de chocolade. Laat hem even uitlekken en leg de dadel op een met bakpapier belegd plankje of bord. Doe dit met alle dadels en bestrooi ze dan met de toppings.

Zet de dadels in de koelkast zodat de chocolade hard kan worden. Als de chocolade hard is kun je ze in een luchtdicht bakje buiten de koelkast bewaren.

Heb je chocolade over? Kijk dan eens hier voor een lekkere snack die je ermee kan maken.

Enjoy! 😃

Liefs Manon ananas

Ga jij deze gevulde Paas dadels maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

Gevulde Paas dadels..

Geef een reactie