Close
Gezonde chocolade dip! 

Gezonde chocolade dip! 

Zal ik ooit helemaal vegan (veganistisch) kunnen zijn? Ik denk er steeds meer over na. Maar ik ken mezelf ik kan die switch niet in één keer maken. Maar ik merk al wel dat ik me steeds beter voel bij enkel plantaardige voeding.

Voor nu houd ik het nog op de 80/20 regel. En ik denk dat dat al een heel verschil uit kan maken. Dus schrik niet als je nu wat meer vegan recepten voorbij ziet komen. Ik kan alleen maar zeggen probeer het eens, je zult zien dat het niks geks hoeft te zijn en dat het alleen maar lekkers zal zijn! En dat daar dan ook nog veel gezondheidsvoordelen aan zitten is alleen maar mooi mee genomen toch?

Neem nu deze chocolade dip! Wie wil nu niet ontbijten met chocolade?! Nou dat kan dus gewoon met deze chocolade dip. Serveer met fruit naar keuze en dippen maar!

Ook als afsluiter van je avondmaal is dit ook echt een aanrader en als late night snack op de bank ook zeker!

Dit heb je nodig voor 1 portie:

  • 100-125 ml plantaardige yoghurt
  • 1 EL rauwe cacaopoeder
  • 3 zachte dadels
  • klein scheutje water
  • 200-250 gram fruit naar keuze

Zo maak je het:

Mix de soja yoghurt met de dadels en het cacaopoeder in een blender, voeg een klein scheutje water toe als het mixen wat moeilijker gaat. Mix tot een gladde saus.

Serveer de dip met fruit naar keus en dippen maar!

Enjoy! 😀

wp-image-513776768jpg.jpg

Geef een reactie