Close

Hummus geitenkaas wrap

Een goeie vervanging voor brood vind ik toch wel echt een wrap. Ik was voorheen echt een brood eter. En nog wel, al eet ik het nog nauwelijks.

Een van mijn favoriete spreads is hummus, zeker in combinatie met geitenkaas. Een gekookt eitje erbij en je hebt een heerlijk eiwitrijke lunch!

img_20150312_201026

Dit heb je nodig voor 1 wrap:

  • 1 (mais) wrap
  • hummus
  • 1 plak geitenkaas
  • 1 hard gekookt ei
  • 2-3 cherry tomaatjes
  • een handje rucola sla
  • peper en zeezout

Zo maak je het:

Besmeer de wrap met de hummus. Ik snijd de plak geitenkaas in de lengte door midden en leg aan elke kant van de wrap een plak, dit rolt wat makkelijker vind ik. Snijd het ei met een eiersnijder of met een mes in plakjes en verdeel over het midden van de wrap. Bestrooi het ei met wat peper en zeezout naar smaak. Snijd de cherry tomaatjes in plakjes en verdeel over de wrap. Leg een handje rucola op de wrap en rol hem op.

Wikkel de wrap in wat vershoudfolie zodat hij goed strak opgerold blijft tot je hem gaat eten.

Enjoy! 😀

Geef een reactie