Close
Jubileum: Healthyfoodie 2 jaar! + WINNAARS!

Jubileum: Healthyfoodie 2 jaar! + WINNAARS!

Twee jaar alweer! Wat vliegt de tijd! En wat een mooie jaren waren het! Mijn blog groeit en groeit en dat alles dankzij jullie! 😀

En om mijn dankbaarheid naar jullie te kunnen tonen wilde ik iets leuks doen. Win acties heb ik al veel gedaan de afgelopen tijd maar nu was het (alweer) 2 maanden geleden. Niet voor niets want ik wilde jullie extra verassen en wel met één groot prijzenspektakel! En dat is goed gelukt! Een week lang elke dag kans maken op een super toffe prijs!

En dat heb ik natuurlijk niet alleen gedaan. Daarom is deze blog niet alleen om jullie te bedanken maar ook de deelnemende bedrijven die mee gewerkt hebben aan dit geweldige prijzencircus te bedanken en even één voor één in het zonnetje te zetten! 😀

No Fairytales

De heerlijke wraps van No Fairytales zijn niet alleen heel gezond, ze zien er ook nog eens super mooi uit! Want je wrap gerecht fleurt er gelijk van op! En je krijgt er ongemerkt een extra portie groente mee binnen. En voor de win actie gaven ze er ook nog een handige lunchbox bij weg!

Heb jij deze wraps al eens geprobeerd? Ze zijn te vinden in het koelschap van je supermarkt. En ik heb ook gelijk een lekker recept wat met ze kunt maken, kijk hier maar eens!

Magioni

Mensen die mij goed kennen weten dat ik echt gek ben op pizza! Dat ik de geweldige pizzabodems van Magioni dan ook pas onlangs voor het eerst probeerde vind ik eigenlijk een beetje beschamend. Maarrrrr nu ik ze eindelijk geproefd heb eet ik ze het liefst elke week! Want wat zijn ze lekker!! Super tof dan ook dat ik maar liefst 2 pakketjes mocht verloten van elk 2 x 2 bodems. Want ze zitten per 2 verpakt en zijn vooralsnog in 2 varianten verkrijgbaar, de bloemkoolbodems en de bietenbodems. Binnenkort komt daar een nieuwe variant bij! En daarnaast hebben ze ook kant en klare varianten voor als je een keer geen zin hebt om zelf je pizza te beleggen. Allen zijn te vinden in het koelschap van je supermarkt!

En hier vind je nog een beleg tip mij!

wp-1490611477550.png

Jetjes & Jobjes

Deze super leuke webshop heb ik een aantal jaar geleden ontdekt toen ik op zoek was naar Mason Jars. Ik kende deze jars uit Amerika maar hier in Nederland waren ze nog amper verkrijgbaar. Of je moest gelijk 24 stuks bestellen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Jetjes & Jobjes en ik dacht toen om verzendkosten te besparen ik rijd wel even langs de winkel. Maar er bleek helemaal geen winkel te zijn! Ik stond dus voor het thuisadres van Brigitte. Een super vriendelijke dame die vertelde dat de webshop enorm aan het groeien was! Als je een kijkje neemt op de site dan snap je ook wel waarom want ze hebben echt de leukste spullen voor feestjes en partijen! Super tof dan ook dat ze samenwerking voor een win actie zag zitten. Over wat ik graag zou willen verloten hoefde ik niet lang na te denken want dat is mijn favoriete Mason Jar! De Mason jar Ball 16 oz wide mouth. Kijk je op Pinterest dan kom je allerlei manieren tegen waarvoor je de jars kunt gebruiken maar ik drink er elke dag mijn thee uit! Lekker grote koppen dus want er gaat wel 450 ml in. En de winnaar krijgt er ook nog een reCAP bij zodat je hem o.a. kunt gebruiken als afsluitbare drinkbeker. Zo neem ik er mijn smoothies in mee voor onderweg.

Benieuwd wat voor leuks ze allemaal verkopen bij Jetjes & Jobjes? Neem dan even een kijkje op de website.

wp-1490625565196.jpg

Op Jouw Gezondheid

Ik schreef onlangs al een review over de super toffe giftboxen van OpJouwGezondheid. En nu mag ik er dus ook nog eens 2 gaan weggeven! Ik mocht zelf kiezen welke 2 het werden en omdat ik zelf zo’n theeleut ben koos ik voor 2 verschillende theeboxen. Namelijk de You’re my cup of tea giftbox en de Gluten free tea time giftbox! Naast thee zit er ook wat lekkers in de boxen en krijg je er ook zo’n mooie olijfhouten plank bij waarop je je thee met lekkers kunt serveren!

Theebox25Theebox glutenvrij25

Boho-Tiffin

Tja, jullie weten volgens mij wel hoe blij ik nog altijd ben met mijn prachtig mooie Boho-Tiffin! Ik schreef er een jaar geleden nog een review over toen ik de mijne gewonnen had. Wat was ik blij toen! Ik gilde het letterlijk uit! 😀 En ik hoop dat de winnares er net zo blij mee is! Lunchen blijft gewoon elke keer een feestje als je mag eten uit zulke mooie fashionable bakjes en hij blijft mij keer op keer ook echt inspireren om hem te vullen met alleen maar lekkere healthy dingen.

IMG_20170326_163759_138

mymuesli

De muesli’s van mymuesli zijn stuk voor stuk uniek en heerlijk! Ik heb er al een aantal mogen proeven en ook zelf samengesteld en ik vind het echt zo’n tof concept! Je eigen muesli samenstellen met wat jij maar lekker vind en alles puur en biologisch. Voor meer info kun je ook mijn review lezen die ik vorig jaar schreef.

En ze blijven ook steeds weer nieuwe smaken uitbrengen. Sommige daarvan zijn limited editions zoals deze Paasmuesli! Ik ben niet zo’n paasei-eter dus mij maak je veel blijer met een muesli als deze! Hij zit boordevol heerlijke dingen zoals gevriesdroogde frambozen, cornflakes, knapperige witte chocolade bolletjes en gedroogde cranberries omhuld met witte chocolade. Need I say more??

IMG_20170326_164516_832screenshot_2017-03-30-13-04-29-1.png

 

Vivera

Ik eet weinig vlees en ik vervang mijn vlees regelmatig met vleesvervangers. En de producten van Vivera zijn echt geweldig lekker!! Mocht je nog niet overtuigd zijn dat vegetarisch of plantaardig eten echt ontzettend lekker is dan moet je echt eens de producten van Vivera proberen! En omdat het feest is mocht ik 2 pakketjes met mijn favoriete producten gaan verloten.

En ik ben heel benieuwd hoe de winnaars ze vinden! 😀

wp-1490803958455.jpg

Healthbox

Healthbox is een box vol gezonde goodies. De inhoud van de boxen worden aan de hand van de favoriete producten van Healthbox ambassadeurs samengesteld, denk hierbij aan vitamines, gezonde voeding, natuurlijke verzorging en sportgadgets. Je kunt een kiezen voor een abonnement en daarmee elke twee maanden verrast worden met een box óf een losse box bestellen.

De box die ik ontving was samengesteld door Ralph Moorman. Toevallig had ik net zijn boek de Hormoonfactor besteld dus ik was heel blij met deze box! De producten die erin zitten zijn stuk voor stuk super!! Ik ben echt al helemaal fan van de Squalan facial oil! De Rosalpina Cleansing Cream van Piroche is ook heel fijn en de kruidenthee is heerlijk! Maar er zitten nog veel meer geweldige producten in deze box totaal ter waarde van maar liefst €150! En ik mag daar twee boxen van gaan weggeven! Hoe tof is dat?! 😀

collage-2017-04-01-12_12_57-1.jpg.jpg

Winnaars

En dan nu de winnaars! Maar liefst 13 in totaal! Wat een feest! 😀

De winnaar van het No Fairytales pakket is geworden: Susanne Mutsaers (via Facebook)

De winnaars van de mymuesli Paasmuesli’s zijn geworden: Dominique Jacobs (via Facebook) & @bijelisethuis (via Instagram)

De winnaars van de Vivera pakketjes zijn geworden: Phia van Amelsvoort (via Facebook) & @mynutritiouskitchen (via Instagram)

De winnaar van de Boho-Tiffin is geworden: @viola_goodlife_nl maar die wilde hem winnen voor haar vriendin @nathaliesneepels dus eigenlijk is zij de winnares! ****

De winnaar van de Mason jar + reCAP van Jetjes & Jobjes is geworden: @Deboracorr (via Instagram)

De winnaars van de Magioni pizza’s zijn geworden: @proud_mommy_1981 (via Instagram) & Marieke Kock (via Facebook)

De winnaars van de theeboxen van Opjouwgezondheid zijn geworden: Monique Arendse- vd Boer (via Facebook) & @r.owena (via Instagram)

De winnaars van de Healthboxen zijn geworden: Sabrina Weikamp Heijenrath (via Facebook) & @fit.foodie.femmie (via Instagram)

Super gefeliciteerd allemaal!! Heb jij gewonnen? Stuur dan je adresgegevens door naar healthyfoodie_manon@outlook.com dan zorg ik dat je gewonnen pakketje z.s.m. jouw kant op komt. 🙂

**** De winnares van de Boho-Tiffin mag eerst haar keuze gaan maken welk dessin ze wil, welke kleur netbag en welke hanger. Zet dit alles in je mailtje dan zorg ik dat je Boho-tiffin z.s.m. naar je opgestuurd wordt!

 

Geef een reactie