Close
Nicecream bowl met Krüsli en Hagelswag

Nicecream bowl met Krüsli en Hagelswag

Wat een heerlijk weer hè de afgelopen dagen?! Ik ben er door weer helemaal terug in mijn nicecream fase terecht gekomen. En deze nicecream bowl met Krüsli en Hagelswag is een waar feestje!

Als Foodblogger ontvang ik met enige regelmaat pakketjes opgestuurd die allerlei lekkers bevatten. Zo kreeg ik laatst o.a. pakketjes van Krüsli en Hagelswag.

Krüsli maakt krokante muesli’s en stopt daar gered voedsel in die anders weggegooid zouden worden. Ze gebruiken bijvoorbeeld gebroken noten, ’te’ kleine zaden, speltzemelen, bierbostel en ‘kromme’ groentes & fruit. Mooi hè?! Ik kan je zeggen, lekker is het zeker! Ze hebben 4 verschillende smaken: pindakaas & banaan, appel & walnoot met een vleugje kaneel, bietjes & gember en zoete aardappel & kokos.

nicecream bowl met Krüsli en Hagelswag.

Hagelswag is een stoerder versie van de oude bekende hagelslag en wordt gemaakt van 100% echte chocolade, is Fairtrade en heeft 3 vegan variaties. De Hagelswag zit in mooie hervulbare glazen flessen of in leuke kartonnen doosjes. De navullingen en kartonnen doosjes passen zelfs door de brievenbus. Handig en erg lekker. Niet per definitie, gezond dus geniet met mate. 😉

Voor 1 nicecream bowl heb je nodig:

  • 1 banaan
  • 125 gram bevroren frambozen
  • 100 gram bevroren blauwe bessen
  • Scheutje amandelmelk of andere (plantaardige) melk naar keuze

Toppings:

  • Krüsli, ik ging voor de smaak pindakaas & banaan
  • Hagelswag, ik ging voor puur met karamel fudge
  • Bijenpollen
  • Vers fruit

Zo maak je de nicecream bowl:

Doe alle ingrediënten voor het ijs in de blender en blend tot een dikke gladde massa. Schep het ijs in een schaaltje en garneer met de toppings.

Enjoy! 😀

Liefs Manon radijs

Ga jij deze nicecream bowl met Krüsli en Hagelswag maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

nicecream bowl met Krüsli en Hagelswag..

Geef een reactie