About me

Olaa! Welkom op mijn foodblog! ๐Ÿ˜€ Leuk dat je ook even komt kijken wie ik ben!

Healthyfoodie Manon 1

Ik ben Manon, 33 jaar (thirtylicious ๐Ÿ˜‰ ) en sinds een aantal jaar een beetje een healthfreak.

Ik zal uitleggen waar het vandaan komt. Ik ben opgegroeid met een altijd kokende vader en moeder dus heb mijn passie voor koken niet van een vreemde maar het ontwikkelde zich wel wat later bij mij. Ik wilde in eerste instantie wat afvallen en ben toen begonnen met Sonja Bakker, wat ik overigens niet lang vol hield. Daarna kwam het Dukan dieet, en daarmee had ik wel succes. En daar ontstond ook meteen de creativiteit in de keuken. Ik raakte steeds meer geรฏnteresseerd in wat voeding nu precies doet met je lichaam en aangezien ik destijds herstellende was van een flinke burn out.ย Hoewel ik hiervoor toen der tijd de diagnose CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) kreeg,ย was ik erg geรฏnteresseerd in wat goede voeding nu echt voor mij kon betekenen.

Daarnaast vind ik het leuk om mensen in mijn omgeving steeds enthousiaster te zien worden over gezonde voeding doordat ik bijna over niks anders praat. Daarom ben ik maart 2015ย een eigen blog te begonnen. De recepten die ik post zijn uit eigen hand. Of ergens anders gevonden maar waar ik mijn eigen draai aan heb gegeven. Meestal omdat ik of niet alles in huis heb of omdat ik het zelf anders lekkerder vind. Daarnaast houd ik van variatie รฉn staat mijn brein nooit stil als het om eten gaat!

Door mijn enorme passie voor gezonde voeding ben ik in 2016 de opleiding gewichtsconsulent gaan volgen bij Sonnevelt Opleidingen B.V. In 2017 behaalde ik mijn diploma en ben ik nog lang niet uitgeleerd! Inmiddels is mijn droom uitgekomen en is mijn eigen praktijk live! In mijn praktijk, Slim Gezond, begeleid ik een ieder die wil afvallen, aankomen of een eenmalige voedings/leefstijl analyse wil.

Ik ben echt zo blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken!

Gastblogs

Ook schreef ik een aantal gastblogs. Mijn eerste gastblog schreef ik voor Puur Suzanne (juli 2015) over mijn ontdekking naar een gezondere leefstijl. Deze lees je hier!

Ook schreef ik een stukje in het vriendenboekje van Healthyjuf Esther, dat lees je hier.

ร‰n ik heb een plekje op de site van Bettine over mijn liefde voor geitenkaas geschreven. Dat lees je hier.

Nou dat was het wel even voor nu! Ik duik nu de keuken in! ๐Ÿ˜€

BesteBloggers

14 thoughts on “About me

    1. Wat leuk om te horen Linda! Mocht je een recept van me maken dan hoor ik graag wat je ervan vind!

  1. Hallo Manon zojuist even alles doorgenomen maar in vogelvlugt, nu wil ik graag meer van je weten. Moet afvallen eerst 10 kilo met een kolidraatarme eten toen heel lang stilgestaan en ik eet nog steeds kolidraatarm ben 3 kilo aangekomen ik ben geen sporter vanwegen mijn fibromialgie, doe ik gekke dingen heb ik weer een paar dagen ontstekingen, met ijs koelen graag wil ik het boekje van je ontvangen.

Geef een reactie