Close
Pannenkoekjes van blauwe bessen puree

Pannenkoekjes van blauwe bessen puree

Ik kreeg een pakketje opgestuurd van Healthy People. Ze hebben een paar nieuwe producten en ik mocht wat testen. Super leuk natuurlijk maar ik ben niet van alles fan. Eerlijk is eerlijk. Maar waar ik sowieso wel fan van ben zijn de fruitpurees, en daar maakte ik dan ook deze pannenkoekjes van blauwe bessen puree mee!In het pakketje zaten de nieuwe fruitpurees in de smaken blauwe bessen en framboos, 3 verschillende snack packs en het nieuwe spices & water Gember & Honing. Die laatste vond ik lekker maar erg zoet. De hoeveelheid suiker (in de vorm van honing) vond ik ook erg hoog. Maar liefst 4,6 gram per 100 ml. Beetje jammer. Ik drink het dan ook verdund met water maar zal niet snel zelf een pak kopen.

De snack packs zijn wel erg lekker en lekker handig voor onderweg. En dan de purees, die zijn wel echt super handig! Met de fruitpurees kun je je yoghurt of smoothie een lekkere zoete twist geven. Maar je kunt er ook gemakkelijk ijsjes van maken bijvoorbeeld. Of gebruiken als melk vervanger zoals ik voor deze pannenkoekjes van blauwe bessen puree deed. Of kook er je havermoutje in.

pannenkoekjes van blauwe bessen puree 2

Voor 1 persoon/portie heb je nodig:

  • 100 gram gezonde pannenkoekenmix
  • 150 ml blauwe bessen puree van Healthy People
  • handje blauwe bessen (optioneel)
  • Optioneel: 1 flavour shot coconut van personal protein
  • Olie om in te bakken

Topping:

  • Handje verse blauwe bessen
  • Optioneel: ahornsiroop of honing

Zo maak je de pannenkoekjes van blauwe bessen puree:

Verwarm een koekenpan met wat olie.

Meng de ingrediënten voor de pannenkoekjes, meng eerst de puree en de flavour shot met de pannenkoekenmix en roer er dan de blauwe bessen door. Laat het beslag een paar minuten staan zodat het wat dikker wordt. Schep hoopjes van het beslag in de pan. Wacht tot er belletjes ontstaan aan de bovenkant van de pannenkoekjes en draai ze dan om. Bak ze nog 2 minuten aan de andere kant. Ga zo door tot je beslag op is.

Leg de pannenkoekjes op een bord en top ze af met wat je lekker vind.

Enjoy! 😀

Ga jij deze pannenkoekjes van blauwe bessen puree maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

Liefs Manon ananas

2 thoughts on “Pannenkoekjes van blauwe bessen puree

Geef een reactie