Close
Review: Altrient C + WIN ACTIE!

Review: Altrient C + WIN ACTIE!

We weten allemaal wel dat vitamine C ons immuunsysteem ondersteund. Maar waar is het nog meer allemaal goed voor en wat is de beste variant voor ons lichaam? Ik leg het je graag uit in deze review over Altrient C.

Vitamine C

Vitamine C is ongeveer de meest bekende vitamine op aarde. En bij vitamine C denkt bijna iedereen meteen aan sinaasappels. Als iemand ziek is door een verkoudheid of griepje wordt ook vaak meteen aangeraden om sinaasappels te eten. Maar weet je dat er eigenlijk helemaal niet zo veel vitamine C in sinaasappels zit vergeleken met ander fruit en groente? Een sinaasappel bevat per 100 gram slechts 50 mg vitamine C dat is praktisch niets als je het vergelijkt met de acerola bes die maar liefst 1700 mg vitamine C per 100 gram bevat! Maar een kiwi bevat ook meer, zo’n 90 mg per 100 gram en een paprika 190 mg en rode peper zelfs 350 mg, alleen zul je die laatste niet snel in zo een grote hoeveelheid eten. Maar maak je een spicy paprikasoepje dan zal je daar dus een stuk sneller van opknappen dan van het eten van sinaasappels als je grieperig of verkouden bent.

Vitamine C is betrokken bij meer dan 300 biochemische reacties in ons lichaam en omdat ons lichaam vitamine C niet zelf aanmaakt, zijn we voor het verkrijgen ervan, aangewezen op voeding. Een aantal functies die vitamine C uitvoert in ons lichaam zijn:

 • Helpt bij de vorming van collageen in de huid
 • Zorgt voor een betere opname van ijzer uit plantaardige bronnen
 • Is betrokken bij de aanmaak van hormonen
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Werkt als een co-enzym bij honderden lichaamsprocessen
 • Helpt energie vrij te maken in de spieren
 • Werkt als antihistamine

Een volwassen persoon heeft volgens onze overheid ongeveer 75 mg vitamine C per dag nodig en een roker het dubbele, want volgens wilde verhalen schijnt elke sigaret 25 mg vitamine C in je lichaam te verbruiken. Rook je en krijg je vervolgens maar weinig vitamine C binnen via je voeding dan kun je wel raden dat je al snel een tekort aan vitamine C hebt.

Een vitamine C tekort kenmerkt zich door:

 • Snel blauwe plekken / bloeduitstortingen
 • Loszittende tanden
 • Bloedarmoede i.v.m. te weinig ijzer
 • Pijn in de botten en spieren
 • Verlaagd immuunsysteem

Zelf heb ik ook gerookt en ik hield toen geen rekening met mijn vitamine C inname, sterker nog, ik wist niet eens wat dit voor gevolgen kon hebben. Maar ik kan je vertellen dat de symptomen uit het rijtje ook op mij van toepassing waren. Van een overdosis is zelden sprake omdat je een teveel gewoon weer uit plast. Vitamine C is dan ook een krachtig middel tegen blaasontsteking omdat het de zuurtegraad van de urine verhoogd.

Wil je echt verschil maken voor je gezondheid dan is een minimale dosering van 1000mg per dag aan te raden. Het probleem bij vitamine C is echter dat het niet optimaal opgenomen wordt, er gaat namelijk veel verloren in het maag-darmkanaal, en bij het opvoeren van de dosering kunnen darmklachten (diarree) ontstaan. Maar daar komt met de komst van Altrient C dus verandering in.

Bron: www.ahealthylife.nl en www.livionlabs.nl

Altrient C

Altrient C

Zoals je leest kunnen we allemaal dus wel een extra dosis vitamine C gebruiken. Dan is er nu een heel mooie variant op de markt gekomen waarmee je je gezondheid een boost kunt geven. Altrient C heeft namelijk een revolutionaire variant vitamine C op de markt gebracht. Wat Altrient C nu zo uniek maakt is dat de liposomale vitamine C van LivOn omhult is met liposomen. Dit zijn microscopisch kleine vetbolletjes die de vitamine C beschermen tegen afbraak in het maag-darmkanaal en die er tegelijkertijd voor zorgen dat de vitamine C vrijwel direct na het innemen wordt opgenomen in de bloedbaan, waar het getransporteerd wordt naar de cellen. Door deze omhulling van Essentiële Fosfolipiden wordt tot wel 98% van de vitamine C daadwerkelijk opgenomen. Daarnaast is is de liposomale vitamine C van LivOn ook nog eens erg mild voor maag en darmen waardoor hoog doseren heel goed mogelijk is.

Het schijnt zelfs dat met deze liposomale vitamine C bloedspiegels te bereiken zijn die vergelijkbaar zijn met de bloedspiegels die behaald worden door het intraveneus toedienen (het rechtstreeks injecteren in de ader) van vitamine C.

Het beste resultaat bereik je met 1 á 2 sachets per dag. Een verpakking Altrient C bevat 30 sachets en kost €43,19, bij aankoop van 3 of meer doosjes krijg je korting die oploopt tot 25%. Je besteld Altrient C hier. De Altrient C formule is verder vrij van suiker, zetmeel, kunstmatige kleurstoffen, vleeswaren, zuivel, tarwe, gist en genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Bekijk ook eens het filmpje op de website van LivOn over Altrient C.
Sale Januari 2019

Getest

Uiteraard heb ik Altrient C ook mogen testen en ik kan niet anders zeggen dat ik echt het gevoel heb dat het mijn immuunsysteem een boost heeft gegeven. Normaal ben ik altijd wel een keer grieperig of verkouden als de mensen om mij heen dit ook zijn. Deze keer ben ik er doorheen gefietst op een klein verkoudheidje vorige week na. En die verkoudheid was heel snel weer over wat betekend dat mijn immuunsysteem echt sterker is dan voorgaande jaren! Iedereen kan, hoe gezond hij of zij ook leeft, ten alle tijde een griep of verkoudheidje oplopen. Dit heeft o.a. te maken of het een virusje is wat jouw lichaam al eens overwonnen heeft of niet. Hoelang een griep of verkoudheid duurt, daaraan kun je pas meten hoe sterk je immuunsysteem is. Is het namelijk sterk genoeg dan zul je er binnen een paar dagen tot een week weer vanaf zijn. Duurt hij langer dan een week dan is dit een teken dan jouw immuunsysteem niet sterk genoeg is en is het dus verstandig om eens goed naar je leefstijl te gaan kijken. Mijn tip; begin met Altrient C!

Win actie!

Nu kan ik begrijpen dat je denkt, ja heel leuk maar die prijs en wel aan de hoge kant. Dat snap ik helemaal, al denk ik altijd dat je aan je gezondheid geen prijskaartje kunt hangen. Hoe dan ook is het wel een flinke uitgave en daarom ben ik heel blij dat ik in ieder geval 2 van jullie kennismaken kan laten met Altrient C dankzij een win actie!

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 2 doosjes?

 1. Natuurlijk volg je mij en Altrient C op Instagram en/of Facebook
 2. Laat hieronder in een reactie weten waarom jouw gezondheid een extra boost kan gebruiken
 3. Tag 3 vrienden in een reactie onder mijn post op Instagram en/of Facebook

Mee doen kan t/m zondag 20 januari. Op maandag 21 januari ontvangen de winnaars persoonlijk bericht per mail.

Altrient C win actie

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Altrient C Nederland. Ondanks dat ik Altrient gratis ontvangen heb om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

13 thoughts on “Review: Altrient C + WIN ACTIE!

 1. Leuke actie weer Manon! Ik doe graag mee, na de verhuizing kan mijn afweersysteem wel een boost gebruiken! Buiten dat ben ik ontzettend benieuwd naar het product.
  Fijne avond!
  Lieve groet, Aline

 2. Jaaa, ik doe graag mee!! Zeker nu t zo koud en nat word en ik zeker omdat ik iedere dag op de fiets zit wel een goede weerstand kan gebruiken!!

 3. Goed voor mij. In twee maanden tijd drie koortslip op me wang gehad. Ben op zoek naar iets goeds.

 4. Oh, ik kan wel een oppepper gebruiken. Ben al weken snotterig, maar niet echt ziek gelukkig en dat wil ik graag zo houden….

 5. Ik doe graag mee, want als IC verpleegkundige kom ik elke dag in aanraking met de kwetsbaarste patiënten en de vele bacteriën die zij met zich mee brengen. Ook de vele nachtdiensten zorgen er niet voor dat ik mij (mn in de winter) een stuk minder fit voel. Zou graag de Altrient C willen proberen en kijken of dat bijdraagt om me weer wat fitter te voelen en mijn weerstand te verhogen. Lieve groetjes van Tamara (tams.taste)

 6. Ik kan dit heel erg goed gebruiken! Ben al 3 maanden aan het snotteren en kom er maar niet bovenop!

 7. super leuk zou het echt heel graag willen proberen. Ik kan dit zeker gebruiken, ik werk in de kinderopvang en daar kan ik zeker wel dit extraatje gebruiken om deze winter door te komen zonder snot/griep! Hopelijk helpt dit wel tegen de kindersnot!!

 8. Ik ben ook wel erg benieuwd of dit echt werkt. Ik heb een hele lage weerstand en ben regelmatig snotterig.

 9. Ik zou dit echt kunnen gebruiken!
  2 maanden geleden is mijn vader overleden en heb het gevoel dat mijn dipje er maar niet beter op word, constant moe en futloos. Een boost zou welkom zijn!

 10. Ik zou heel graag de vitamine C willen uitproberen. Ik heb al een tijd ijzertekort en voel me zo moe. Mijn weerstand is ook super laag. Ik heb diverse supplementen geprobeerd maar heb tot heden nog niet ‘het product’ gevonden wat echt bijdraagt aan mijn weerstand. Mijn Instagram is callmenaas.

Geef een reactie