Close
REVIEW: Foodspring + KORTINGSCODE!

REVIEW: Foodspring + KORTINGSCODE!

Foodspring is nieuw in Nederland. Het van origine Duitse concern is onwijs populair in Duitsland vanwege hun hoge kwaliteit en alles wat zij maken is 100% biologisch. Ik mocht kennismaken met een aantal producten speciaal voor mij geselecteerd én ik mag jullie trakteren op een fijne korting op jullie eerste bestelling. 

superfood greens1

Over Foodspring

Alles begon met de oprichting van Egg in 2013. Hun doel: sportvoeding op een hoger niveau brengen. Hun proteïnepoeder heeft met zijn bio-certificaat de branche op zijn kop gezet. Met melk van weidekoeien hebben ze oude structuren wakker geschud. En mensen die aan fitness doen aangezet tot nadenken.

Inmiddels hebben ze een stapje verder gezet en Egg is Foodspring geworden. Wat staat voor toonaangevende kwaliteit, doorontwikkeld. Hun missie begint met elke product opnieuw. Voor deze weg zijn grootse ideeën nodig. Pure passie. En de beste mensen in hun vak. Dat is precies wat zij in Duitsland vinden. Het land van dichters en denkers. En het land met de hoogste levensmiddelenstandaarden ter wereld.

[pzzwidget id=97113 height=300 width=300]

Passie voor innovatie

Hun doel: nóg beter worden. Beter wat de voordelen betreft, de ingrediënten, de eenvoud en de smaak. Dat lukt ze door hun laboratorium in Berlijn. Door gepatenteerde productieprocessen. En door hun voedingswetenschappers, levensmiddelenchemici en procestechnici. Uiteindelijk krijg je een product in handen dat je daadwerkelijk verder helpt.

Ingrediënten

Het ter discussie stellen van de status quo is voor hen het begin van iedere productontwikkeling. Dat geldt ook voor de aard en herkomst van elke grondstof. Want kwaliteit betekent voor hun ook natuurlijkheid. Ongeacht melk van weidekoeien, veganistische capsulehulzen van cellulose of vitaminetabletten direct vanaf het land. Innovatie betekent voor Foodspring gebruik maken van het bestaande, om iets nieuws te creëren.

Eenvoud

We leven in een wereld vol stress. Daarom zijn de producten van Foodspring eenvoudig en tijdbesparend. Van vacuümgedroogde vruchten voor de snelle vitaminekick. Een gezond ontbijt dat klaar is in slechts 3 minuten, tot 20 gram proteïne in slechts drie slokken. Ze maken het je makkelijk om gezond te leven.

Smaak

Waarom zou je je smaakpapillen kwellen om je doel te bereiken? Bij Foodspring zijn e ervan overtuigd: eten is genot en levenskwaliteit. Juist daarom ontwikkelen ze methoden voor de olie-onttrekking bij sojabonen om de typische, zeer eigen smaak te voorkomen. Vruchten drogen via vacuüm om nog meer aroma te behouden. Of met 350 hele pinda’s de lekkerste pindakaas te maken zonder toevoegingen.

Producten

De producten die ik thuis gestuurd kreeg waren hun: kokosolie, witte chia zaden, crunchy fruits, crunchy veggies en superfood greens.

Ik begon met een smoothie waaraan ik een halve theelepel de superfood greens toevoegde. Wat er allemaal in zit is: broccoli poeder, boerenkool poeder, chlorella poeder, spirulina poeder, moringa Oleifera poeder, gember en zeezout. Zoals je ziet dus stuk voor stuk echte superfoods die je gezondheid echt een boost geven! Je moet wel de smaak van chlorella en spirulina een beetje gewend zijn vind ik of je moet zorgen dat je heel zoet fruit toevoegd waardoor die smaak wat meer gemaskeerd wordt. Hoe dan ook wel echt een goede aanvulling aan je smoothie. Zeker als je weerstand een boost kan gebruiken!

superfood greens

De kokosolie is 100% ongeraffineerd en geurt en smaakt dus echt naar kokos. Ik vind dat persoonlijk heerlijk! En uiteraard is hij helemaal biologisch.

foodspring kokosolie

Witte chiazaden zijn zeldzamer dan hun zwarte verwanten. Daarom worden ze zorgvuldig geselecteerd en zelf gekweekt. Bij de exclusieve biologische teelt van hun witte chiazaden wordt de bodemkwaliteit gecontroleerd en zijn er optimale kweekomstandigheden. Daarnaast bevatten ze veel plantaardige eiwitten met een hoge biologische waarde en bevatten meerdere onverzadigde vetzuren. Bovendien zijn ze rijk aan voedingsvezels.Ik doe ze door de kwark of in smoothies maar je kunt er nog zoveel meer mee!

witte chiazaden

De pindakaas is 100% puur zonder toevoeging van zout. Super dus en hij is ook echt heerlijk! Ik verbaasde me na zoveel verschillende pindakazen geproefd te hebben dat deze ook weer echt een heel andere eigen smaak had! En ja wat je allemaal met pindakaas kunt doen hoef ik natuurlijk niet uit te leggen. 😉

foodspring pindakaas

Waar ik het meest nieuwsgierig was waren de crunchy veggies. Nog nooit had ik zoiets gezien en ik ben super fan!! Dit is echt het allerbeste alternatief voor chips. De courgette en tomaten worden voorzichtig gedroogd. Dat is alles! Er wordt niks toegevoegd en je proeft echt pure groenten. En ze zijn echt ongelofelijk crunchy! En in elke zak zitten maar liefst 2 courgettes en 8 tomaten. Eet ze zo uit het vuistje als lekkere snack, maar ook in een salade of als knapperige croutons in een kom soep echt een dikke aanrader!

Crunchy veggies

 

Dan blijven alleen de crunchy fruits nog over. En hetzelfde geld hiervoor als de crunchy veggies. Ze worden namelijk ook alleen maar langzaam gedroogd zonder gekke toevoegingen of smaakversterkers. Heerlijk als snack tussendoor of door de yoghurt bijvoorbeeld. Ik gebruikte ze ook als topping op een paar chocowafels. En elke zak bevat 1/4 ananas en wel 23 aardbeien!

Crunchy fruits

Naast deze fijne producten verkopen ze allerlei soorten proteïne poeders, proteïne repen, cocosdranken, proteïne pap, supplementen en meer. Én bij elke bestelling krijg je automatisch ook leuke cadeautjes. Neem dus snel een kijkje op de website Foodspring!

Korting

Saving the best for last! Het leuke is dus dat jullie nu kennis kunnen maken met deze en nog veel meer van hun producten met een korting van maar liefst 15%! Vul bij het afrekenen de kortingscode: hf_manonFSG in en je profiteert tot 15 juni 2017 van 15% korting op je gehele bestelling.

 

 

 

1 thought on “REVIEW: Foodspring + KORTINGSCODE!

Geef een reactie