Close
Review || Green Juice van Superfoodies

Review || Green Juice van Superfoodies

Onlangs heb ik een week lang Green Juice van Superfoodies getest en ik ben enthousiast! Waarom? Dat lees je nu in deze review.

Green Juice

Green Juice is een groen poeder dat je mengt met (kokos)water of door je smoothie kunt mixen. Met al één theelepel krijg je een derde van de basisbehoefte aan groenten, kruiden, algen en fruit per dag binnen. Neem 3 theelepeltjes ofwel een flinke eetlepel en je heb je basis voor de dag in de ochtend al binnen!  Fijn om zo je dag te starten, met het gevoel dat je alvast een goede basis binnen hebt!

Maar wat zit er dan precies allemaal in? Veel kan ik je vertellen! Deze mix van 26 ingrediënten bevat o.a. tarwe-en gerstegraspoeder, banaan, rode biet, spinazie, komkommer maar ook spirulina, camu camu, kurkuma, Vitamine B12, Vitamine B9, Vitamine C, Vitamine K, Calcium, IJzer, Zink en Magnesium. Green Juice bevat daarnaast ook spijsverteringsenzymen en probiotica wat erg fijn is voor je darmen en je vertering. En dit is allemaal van biologische oorsprong en het is ook vegan. Een heel fijn groen poeder dus!

Green Juice ingrediënten

“Maar is het ook lekker?” Hoor ik je denken. Zoals je weet start ik mijn dag regelmatig met een (groene) smoothie dus probeerde ik als eerste een schepje van het groene poeder door mijn smoothie. Dit is heel goed te doen! Eigenlijk proefde ik er vrij weinig van in mijn smoothie. Wel was ik een beetje huiverig om het te mixen met water maar ik wilde dit uiteraard wel testen! En eerlijk gezegd, het smaakt prima! Helemaal niet vies, het ruikt sterker dan het smaakt kan ik je vertellen. En je kunt er eventueel ook wat druppels stevia aan toevoegen als je het echt niet weg krijgt. Wat ik me eigenlijk amper kan voorstellen.

Green Juice smoothie

Dus ja, ik ben enthousiast! Ik mix het het meest door een smoothie, ik vind het een super fijne aanvulling daarin. Maar op dagen dat ik geen smoothie drink gooi ik dus gewoon een lepeltje Green Juice in een glas water en ik voel me meteen een stuk fitter! Het geeft mij echt een boost! Ik voel me er top bij!

Green Juice is ook een goede bron van vezels, het ondersteunt de normale functie van het immuunsysteem en het activeert je natuurlijke energie in je lichaam. En kan dus daarom ook goed helpen bij moeheid/vermoeidheid. Dat merkte ik dus zelf echt, ik voelde me echt fit en neem dit gezonde sapje nu bijna iedere dag.

Nieuwsgierig geworden?

Je kunt Green Juice hier bestellen en je koopt Green Juice al vanaf €0,69 per portie! Daar kan geen groen sapje tegenop.

Kun jij wel een energieboost gebruiken? Wil je je gezondheid op een makkelijke én lekkere manier op peil houden? Of kan jouw immuunsysteem wel wat extra ondersteuning gebruiken? Dan raad ik Green Juice zeker aan! Bestellen doe je via deze link!

Green Juice smoothie Manon

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Superfoodies. Ondanks dat ik Green Juice gratis ontvangen heb om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

2 thoughts on “Review || Green Juice van Superfoodies

  1. Wat een heerlijk artikel haha ! Zelf mmaak ik geregeld zelf mijn smoothies en haal mijn groente en fruit vaak via; https://www.kupino.nl/folders/jumbo , werkt prima maar twijfel zelf vaak om gewoon langs de boeren te gaan, wel wat duurder wellicht? wat denken jullie?

    1. Hoi Marianne, ik weet niet wie je met ‘jullie’ bedoeld maar ik ben de enige die deze blog beheerd haha. Of een boer duurder of goedkoper is dan de winkel, geen idee. Op de markt ben je iig wel goedkoper uit.

Geef een reactie