Close
REVIEW Rude Health + WIN ACTIE!

REVIEW Rude Health + WIN ACTIE!

Ik kreeg onlangs een super leuk pakketje van Rude Health thuis gestuurd met allemaal lekkers om te testen. Ben jij al bekend met de producten Rude Health? Zo niet lees dan snel mijn review!

rudehealth2

 

Rude Health

To be in Rude Health betekent in het Engels dat je in blakende gezondheid steekt en barst van de energie.

Bij Rude Health gebruiken ze alleen het soort ingrediënten die jij thuis ook in je keukenkast hebt staan – niks onnatuurlijks, niks geraffineerd. De ingrediënten die ze gebruiken komen van de boom, uit het veld of de gaard. En dus niet uit een fabriek of uit één of ander schimmig laboratorium. Ze vinden dat eten gemaakt moet zijn van eten – zonder verdikkingsmiddelen, smaakmakers of andere rotzooi. Het bewijs vind je vanzelf terug in de smaak.

Producten

Van havermelk tot spelt flakes, van gekiemde havermout tot repen. Ze maken het allemaal bij Rude Health! Om een goede indruk te krijgen van de producten kreeg ik van alles wat toegestuurd.

wp-image-499311350jpg.jpg

In het pakket wat ik van ze kreeg zaten de spelt flakes, fruity date porridge, ginger & tumericc oaty’s, strawberry & raspberry granola, oat drink en 4 repen. Van alles wat dus en zo kon ik uitgebreid testen wat ik van de producten vind. Maar daar later meer over.

Ingrediënten

Alle soorten havermout zijn gemaakt van 100% Schotse Haver. De Muesli’s zijn gemaakt van een mix van Schotse Haver en Engelse Haver. En het overgrote deel van het fruit dat ze gebruiken komt uit Europa of uit landen rond de mediterrane landen. Dit zijn gebieden waar het fruit het beste groeit, waar het al eeuwen groeit en waar het duurzaam verbouwd wordt. Ze halen het altijd bij dezelfde producenten waar ze al jaren mee samenwerken.

Ongezoet

Al de zuivelvrije drinks zijn ongezoet. De natuurlijke zoetheid in de Brown Rice, Almond en Cocos Drinks komen van rijst. Het suikergehalte in de drinks is ongeveer hetzelfde als dat in melk. Deze mate van zoetheid is hoger dan dat van eenvoudige ongekookte rijst. Dit komt door de unieke manier waarop de drinks gemaakt worden.
Ze streven naar een gladde en zijdeachtige textuur van de drinks zonder dat ze gebruik maken van verdikkingsmiddelen en emulgatoren. Door de rijst te weken in Italiaans bronwater lost het op en wordt het een gladde vloeistof. Het lange weken zorgt ervoor dat het zetmeel van de rijst in suiker veranderd.

Verpakking

Naast dat de verpakkingen er ontzettend mooi en vrolijk uitzien is het karton dat gebruikt wordt duurzaam en 100% recyclebaar. Ze zijn zich bewust van de plastic verpakking binnenin het karton, maar dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat de granen niet beschadigd raken. En dat zou pas een grote verspilling zijn. Het plastic dat we gebruiken is dun omdat ze zo min mogelijk willen gebruiken. En het is uiteraard ook recyclebaar.

img_20170102_123653_561.jpg

En dan nu proeven!

Ik mocht van alles wat proberen en ik ben fan! Je proeft echt de pure smaak van de ingrediënten. Of je nu geniet van de porridge als ontbijt of een oaty tussendoor snackt, je proeft echt de pure smaak! Ik eet maar zelden havermout als pap en dat is na het proeven van de fruity date porridge veranderd. Het liefst ontbijt ik daar nu elke dag mee!

Ik maak hem het liefst met plantaardige melk en je hoeft er niets meer toe te voegen maar dat kan natuurlijk wel. Ik at het bijvoorbeeld met wat plakjes banaan en een klein handje van de strawberry & raspberry granola.

De granola is ook echt heerlijk! Lekker crunchy en zoet door de gedroogde aardbeien en frambozen die erdoor heen verkruimeld zijn. Een aanrader over een lekker schaaltje (soja) yoghurt of zo uit het vuistje!

img_20170102_094712_108.jpg

De spelt flakes zijn lekker basic. Zonder toegevoegde suiker en volkoren dus vol vezels wat je darmen weer heel fijn vinden. Ik at ze uit het vuistje, over een schaaltje soja yoghurt met wat fruit en mijn favoriet is in combinatie met kokos-rijstmelk. Echt een aanrader!

img_20161011_152154.jpg

De repen zijn stuk voor stuk heerlijk! Zo puur, je proeft echt dat er geen rare onnodige toevoegingen in zitten. En de oat milk is heerlijk in smoothies of om een lekkere warme kop golden milk mee te maken.

img_20170102_123613_922.jpg

De ginger & tumeric oaty’s vond ik ook echt verrassend! Je kunt ze naturel snacken maar ook besmeren met bijvoorbeeld een beetje pindakaas. Mmm!

Kortom ik ben echt super enthousiast! En ik ben heel blij dat ik kennis heb mogen maken met de mooie en heerlijke producten van Rude Health.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar welke producten ze nog meer in hun assortiment hebben? Neem dan een kijkje op de website van Rude Health. De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn en Holland & Barret.

Win actie!

En omdat je met de heerlijke producten van Rude Health ook een goede healthy start kunt maken in het nieuwe jaar mag ik hetzelfde pakket ook weg gaan geven aan één van jullie! Wat moet je doen om kans te maken op dit te gekke pakket?

  1. Volg Healthyfoodie Manon & Rude Health op Facebook en/of Instagram
  2. Vertel ons waarom jij dit te gekke pakket zou moeten winnen
  3. Tag 2 mensen waarvan je denkt dat die ook zo een healthy start van 2017 verdienen!

Je kunt mee doen tot en met vrijdag 6 januari 18 uur. ‘S avonds om 20 uur maak ik de winnaar bekend.

Succes!

collage-2017-01-02-11_25_04-1.jpg.jpg

 

 

 

1 thought on “REVIEW Rude Health + WIN ACTIE!

Geef een reactie