Close
Tropische gouden smoothie!

Tropische gouden smoothie!

Je raad waarschijnlijk al wel waaraan deze tropische gouden smoothie zijn naam dankt? Tropisch is hij dankzij het tropische fruit wat erin zit en goud vanwege de toevoeging van het goudkleurige geelwortel. Dankzij de toevoeging van geelwortel, oftewel kurkuma, geef je met deze smoothie je gezondheid een lekkere boost!

Want dat kurkuma heel goed is voor je kon je al lezen bij het recept voor deze gouden havermout. Voeg jij ook al regelmatig kurkuma toe aan je havermout, couscous of smoothie? Zo niet, dan zou ik dat toch eens proberen. Want naast dat het je gezondheid een lekkere boost geeft geeft het je eten ook een mooi kleurtje. En hoe kleurrijker we eten hoe beter!

Ik kleur ook graag mijn couscous, rijst of quinoa met kurkuma. En een van mijn favoriete recepten is dan ook deze BBQ couscousbowl! En heb je deze gouden powerballetjes al eens geprobeerd? Zo lekker!!

Tropische gouden smoothie 1

Voor 2 glazen heb je nodig:

  • 1 banaan
  • 3 handjes bevroren mango
  • 1,5 tl kurkuma
  • 1/2 tl kaneel
  • Snufje zwarte peper
  • 330 ml kokoswater

Zo maak je de tropische gouden smoothie:

Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde smoothie.

Schenk de smoothie over in 2 glazen.

Enjoy! 🌞

Ga jij deze tropische gouden smoothie maken? Ik vind het super leuk als je me in je foto tagt op Facebook en/of Instagram! Of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon, dan kom ik je foto vanzelf tegen.

Liefs Manon ananas

2 thoughts on “Tropische gouden smoothie!

  1. Jaaaa een smoothie met kurkuma Ik wou al heel lang zoiets klaarmaken, maar had geen idee hoe ik de smaak kon combineren en kon omtoveren tot iets lekkers. Dit receptje gaan we zeker klaarmaken!

    1. Hihi ja ik had precies hetzelfde recept lag al tijdje klaar maar kwam er niet van het uit te werken ben benieuwd wat je ervan vind mop!

Geef een reactie