Close
Yoghurt ontbijtje met roze smoothie swirl en granola!

Yoghurt ontbijtje met roze smoothie swirl en granola!

Een feestje maken van mijn ontbijt blijft heerlijk om te doen! Het eet toch ook veel leuker en het is extra genieten! En ik snap heus wel dat je daar niet elke ochtend de tijd voor hebt maar je kunt dit feestelijke yoghurt ontbijtje met roze smoothie swirl en granola ook de avond van te voren klaar maken. De granola zou ik er dan wel pas de ochtend erna overheen strooien om hem lekker knapperig te houden. Maar met maar 4 ingrediënten heb je dit ontbijtje ook echt in een handomdraai in de ochtend gemaakt. 🙂 

En naast dat dit ontbijtje er feestelijk uitziet zit er ook groenten in verstopt. Kun je al raden welke?

De rode biet! Die zorgt, naast voor een mooie roze kleur, ook voor een lekkere boost in dit ontbijtje! Fruitige frambozen maken het een lekker zoet ontbijtje, de yoghurt zorgt voor een goede portie calcium en de granola bezorgt je een portie vezels. Alles bij elkaar een ontzettend gezond feestontbijtje dus!

Dit heb je nodig voor 1 persoon:

  • 1 voorgekookte rode biet
  • 3 handjes (bevroren) frambozen
  • 200 ml ongezoete mild & creamy of andere (plantaardige) yoghurt naar keuze
  • Granola naar keuze, ik gebruikte de Nuts-Seeds van Xavie’s GranovieZo maak je je yoghurt ontbijtje met roze smoothie swirl en granola:

Doe de frambozen en de rode biet in een blender en mix tot een gladde smoothie.

Schenk de yoghurt in een mooi glas of (glazen) schaaltje. Schenk de smoothie erover en roer voorzichtig met een lepel een paar keer zodat je een mooie swirl krijgt.

Top af met granola naar keuze.

Enjoy! 😀

Ga jij dit yoghurt ontbijtje met roze smoothie swirl en granola maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

Krijg je na dit ontbijtje nog meer zin in een super easy peasy maar fancy ontbijtje? Maak dan deze yoghurt parfait eens!

yoghurt ontbijtje met roze smoothie swirl en granola2

Geef een reactie