Close
Zalm met gestoomde groenten + Steam Aerofryer WIN ACTIE!

Zalm met gestoomde groenten + Steam Aerofryer WIN ACTIE!

Toen ik de nieuwe Steam Aerofryer van Princess zag was ik op slag verliefd! Ik stond dan ook te springen om er mee aan de slag te gaan. En deze zalm met gestoomde groenten is echt een geweldig lekker maaltje. Ideaal voor kerst én… Het staat ook nog eens binnen 15 minuten op tafel.

Steam Aerofryer

Steam Aerofryer

Ik was al fan van de Smart Aerofryer van Princess, vorig jaar schreef ik er nog een blog over en maakte ik er een heerlijke double chocolade tulband cake in.

De Steam Aerofryer van Princess is echter next level! Je weet vast wel dat stomen een super gezonde manier is om je eten te bereiden. Dat deze rakker deze functie dan ook nog eens combineert met hetelucht is gewoonweg geweldig en dé perfecte combinatie om je eten nog gezonder te bereiden! Met een vermogen van 1700 watt is hij ontzettend krachtig en met een inhoud van maar liefst 6,5 liter, gigantisch! Dit is maar liefst 2 liter meer inhoud dan de Smart Aerofryer, en die vond ik al enorm ruim.

Koken voor een groter gezelschap is dan ook geen probleem meer met deze krachtpatser. Hij heeft een temperatuurbereik van 40 tot 200 graden en een timer die tot 90 minuten in te stellen is.

De stoomfunctie zorgt ervoor dat zowel kleur, textuur en vocht als vitamines en mineralen behouden worden. Je serveert dus gezondere en smaakvollere maaltijden van betere kwaliteit. Voor bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes vul je het waterreservoir en stoom de aardappeltjes eerst gaar middels de stoomfunctie. Voeg vervolgens (vegetarische) spekjes toe, en bak het geheel krokant in de Aerofryer functie.

Steam Aerofryer Zalm met gestoomde groenten

Twee in één!

Met de Steam Aerofryer heb je dus maar één apparaat nodig om de twee verschillende functies te kunnen gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je met de Steam Aerofryer verschillende gerechten kan maken.
De Steam Aerofryer heeft een overzichtelijk digitaal touchscreen waar je snel de baktijden en temperaturen instelt. De Steam Aerofryer bevat ook 8 voorgeprogrammeerde programma’s voor onder andere gestoomde groenten, kip, vis, vlees, brood, friet, vlees, pasta en rijst gerechten. Houd jij van versgebakken brood in de ochtend? Met deze Steam Aerofryer heb je geen broodbakmachine meer nodig. Deze Princess Steam Aerofryer doet het ook voor je!

Een van mijn favoriete gestoomde gerechten is zalm met gestoomde groenten. Dankzij de Steam Aerofryer is dit gerecht binnen 15 minuten klaar.

Schoonmaken is ook ook een fluitje van een cent. Net als zijn Smart broertje is dat ook bij de Steam Aerofryer in een handomdraai gedaan. Het rooster/stoomrekje en de mand maak je gemakkelijk schoon met een sopje.

Ben je nu net zo enthousiast geworden als ik? Je besteld de Steam Aerofryer hier!

Steam Aerofryer Zalm met gestoomde groenten

Zalm met gestoomde groenten

Wil jij een heerlijk maar ook gezond gerecht serveren aan je gasten zonder lang in de keuken te staan? Dan is deze zalm met gestoomde groenten het ideale gerecht voor jou.

Voor 2 personen heb je nodig:

 • 2 verse zalmmoten met of zonder huid
 • 1 courgette, gehalveerd en dan in repen gesneden
 • 2 paprika’s, in repen gesneden
 • Olijfolie
 • Sap van een halve citroen
 • Zwarte peper en zeezout
 • Mosterd
 • Ter garnering wat verse dille
 • Rucola

Zo maak je het:

Vul het waterreservoir van de Steam Aerofryer. Leg de groenten op het stoomrekje en leg de zalm met de huid naar beneden op de groenten. Besprekel met het citroensap, olijfolie, vers gemalen zwarte peper en zeezout. Schuif de mand in de Aerofryer en stoom 5 minuten op 100 graden. Bestrijk dan de zalmmoten met mosterd en schuif de mand terug in de Aerofryer. Bak vervolgens nog 5 minuten op 200 graden.

Verdeel wat rucola over 2 borden, leg hierop de groenten en dan de zalm. Garneer met een takje dille.

Enjoy! 😃

Steam Aerofryer Princess

Win actie!

Omdat het bijna kerst is mag ik één Steam Aerofryer van Princess verloten onder mijn volgers! Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Volg mij en Princess op Facebook en/of Instagram
 2. Vertel ons in een comment onder deze blog wat jij in de Steam Aerofryer wilt gaan maken als je hem wint.
 3. Laat onder mijn post op Facebook en/of Instagram weten dat je mee doet met de win actie door 3 vrienden te taggen.

Mee doen kan van dinsdag 15 december t/m zondag 20 december. Op maandag 21 december maak ik de winnaar bekend en ontvangt hij of zij een mailtje. Houd dus je inbox en eventueel je spambox in de gaten de 21e!

Steam Aerofryer Zalm met gestoomde groenten

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Princess. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

48 thoughts on “Zalm met gestoomde groenten + Steam Aerofryer WIN ACTIE!

 1. Waaaauw wat een geweldige giveaway. Nu ik net gescheiden ben daardoor opnieuw moet beginnen en geen airfryer meer heb en ook nog eens gek ben op stomen. Zou deze extra goed van pas komen. Misschien heel simpel maar ik zou fish en chips maken! Daar zijn mijn zoontje en ik allebei gek op!

 2. Wat een tof apparaat!! Sowieso de stoom functie vind ik heel interessant omdat ik dat zelf eigenlijk nooit doe. En omdat het zo’n veelzijdig apparaat is kan ik gewoon al niet kiezen waar ik als eerste mee zal beginnen!

  1. Oooh dit zou zo cool zijn! Een airfryer én een steamer . Ik zou gestoomde Kabeljauw maken en heerlijk gestoomde broccoli. Mét zoete aardappelfrietjes . En natuurlijk die tulband cake die jij maakte als dessert. Die ziet er echt zoooo goed uit!

 3. Wat een mooi apparaat! Ik zou er gestoomde dumplings of bapao in maken! Dat is zelfgemaakt zoveel lekkerder dan gekocht!

 4. Met 5 pubers is huis (met allemaal hun eigen smaak maar vooral ook allemaal iets niet lusten) kan ik in no time voor iedereen iets lekkers op tafel toveren te beginnen met jouw zalm en groente natuurlijk ach en voor dezeurpieten? Een broodje frikandel uit dit apparaat is natuurlijk ook heerlijk en bovendien gezonder dan uit de frituurpan! Dus fingers crossed

  1. whoop whoop wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee. Als eerst zou ik deze recept willen maken Zalm met gestoomde groenten Oooh heerlijk ben dol op zalm. Verse brood zou ik ook willen maken ik zou graag veel gezonde recepten maken past perfect in onze gezonde levensstijl want de liefde gaat ook zeker door de maag

 5. Wat ik zou maken? Alvast meer gezonde voeding! Liefst iets met kip of kalkoen. Maar ik denk dat ik zou beginnen met brood te maken, als ik kon kiezen ook nog koolhydraatarm! Een heerlijk kokosbrood Kan niet slecht zijn ✨❤️✨

 6. Wat een megagave actie! Mijn broodbakmachine die hier normaal elk weekend zijn ding doet heeft het begeven en dat net voor kerst☹️. Dus wat zou ik aan de slag gaan met bakken. Ben superbenieuwd of ik er ook taart in kan maken dus dat is de uitdaging

 7. Wat super, Manon. Ik zou zelf falafel maken, gestoomde wortelen en knapperige aardappeltjes. Een heerlijke maaltijd! Een mega aanwinst voor de keuken en mijn partner en ikzelf:-)

  1. Wat een gave win actie. Ik zou er van alles en nog wat in maken. Van gestoomde vis en groente tot aan gestoomde broodjes en cakejes. Teveel recepten op pinterest gevonden om te gaan maken in deze beauty.

 8. Wow wow, wat een winactie! Hoe tof zou het zijn dat ik deze kan verwelkomen in mijn keuken. Ik zou er graag mee willen experimenteren en kan nu al niet kiezen wat ik het eerste ga maken. In elk geval mijn eigen recept cranberry brood gaat erin, maar ook aardappeltjes op verschillende manieren ennn ik hou van vis, maar vindt dat soms moeilijk garen om te braden. Hierin wordt de vis waarschijnlijk het meest smakelijk en door het stomen blijven er veel vitamines behouden. Ik zeg; win win win in allerlei opzichten 😉

 9. Oooh ik zou wel eens een vers brood willen maken. Alleen de geur al in huis, mmm lijkt me heerlijk. En dit zalmgerechtje ziet er ook echt heel lekker uit!

 10. Wauw wat ziet dit er lekker uit! Ik wist dus niet dat je op deze manier ook lekker zalm kon bereiden, dus dat lijkt me gaaf om te proberen! Verder zou ik graag nog meer experimenteren door bijvoorbeeld een appeltaart te bakken hierin!! Lijkt me mega leuk om ermee aan de slag te gaan!

  1. Wat een fantastische winactie Deze past precies op het plekje in mijn kast , speciaal vrijgehouden
   Welk gerecht? Misschien wel gerechten
   Beef Teriyaki, Overheerlijke appeltaart, Pasteitjes, Loempia’s

 11. Dit gerechtje ziet er alvast heel lekker uit. Ik zou er zeker veel groentjes in klaarmaken. Zo blijven de vitaminen toch beter behouden dan wanneer je ze gewoon kookt.

 12. Omg! Wat een gave 2 in 1 win-actie! Ik ben zo erg benieuwd of ik hierin lekkere Roti Kukus in kan maken! Dat is Indische cake die je normaal op vuur stoomt! Dat zou echt awesome zijn. En hoe lekker om gewoon 1 apparaat in huis te hebben die alles gewoon kan! Héérlijk!

 13. Wauw, een te gekke winactie. Die van mij is een maatje kleiner, soms passen mijn gerechten er niet eens in. Dus dit zou geweldig zijn. De kinderen worden ouder, dus gaan ook steeds meer eten!
  Wat ik ga maken? Teveel op op te noemen, hij staat bij mij bijna dagelijks aan!
  Maar ik zou er dan ook lekker in gaan bakken, nu past de vorm er bijna niet in, dus dan toch maar de oven aan.. Duim,duim. Wordt een leuk cadeau voor over de kerstboom, dan wordt de kerst toch nog iets vrolijker ondanks alle ellende nu in de wereld..

 14. Hoe cool is dit?! En hoe komt dit uitermate goed van pas aangezien we deze al lang op ons lijstje hebben staan maar toch nog niet in huis hebben.

  Ik heb een waslijst aan receptjes die ik hierin wil proberen maar het eerste is sowieso een gepofte aardappel met feta. Ik kijk er al naar uit!! :).
  Gevolgd op geregeerd op Instagram.

  Lieve groetjes!
  Karolien

 15. Ik ben al een tijdje aan het proberen om te leren eten met een gezondere levensstijl. Enkel het lukt mij niet ‘alleen’! Ik heb de reviews gelezen van deze Airfryer en mijn eten gaan stomen zou al een bijzonder grote stap in de goede richting zijn!!! Ook de vitamines worden behouden en toch lekker en zachte voeding behouden! Zelfs mijn broodbakmachine zou ik kunnen weglaten. Met hete lucht bereidingen maken, en alles vetvrij>> man man wat zou dit een gaaf en bijzonder fantastisch toestel en cadeau zijn dit voor ons ganse gezinnetje! Meteen een nieuwe start van een gezonde levensstijl!

  Ik zou deze airfryer echt dagdagelijks gaan gebruiken en niet alleen met feestjes of feestdagen 🙂
  – Ik eet vb nu geen frietjes of kroketten enz wat dan wel vetvrij zou kunnen
  – Verse groentjes stomen of vis bereiden, weer een nieuwe en gezonde mogelijkheid
  – je eigen gezonde brood bakken enz enz

  >> Ik kan nog wel even doorgaan, ik krijg spontaan een hoop vol inspiratie van deze all_inn Airfryer!
  Mijn 1ste ideetje voor de feestdagen gaan dan toch naar
  * een garnalencocktail
  * een kreeftensoepje met garnalen
  * gestoomde zalm met verse gestoomde groentjes, met een champignonsausje
  * zelf gebakken apfelstrudel in de airfryer met bolletje ijs

  Make it A December to Remember

 16. Ik ben al een tijdje aan het proberen om te leren eten met een gezondere levensstijl. Enkel het lukt mij niet ‘alleen’!. Ik heb de reviews gelezen van deze Airfryer en mijn eten gaan stomen zou al een bijzonder grote stap in de goede richting zijn!!! Ook de vitamines worden behouden en toch lekker en zachte voeding behouden! Zelfs mijn broodbakmachine zou ik kunnen weglaten> man man wat zou dit een gaaf en bijzonder fantastisch toestel en cadeau zijn dit voor ons ganse gezin wel niet zijn!

  Deze zou niet enkel voor feestjes dienen, maar dagdagelijks gezonde lekkere gerechtjes mee maken! Door de reviews kreeg ik meteen veel inspiratie over stomen, hete lucht koken en zelfs brood ea te gaan bakken> wat zo als eerste in mij op kwam om met dit geweldig toestel een kerstmenu op tafel te toveren, zou ik kiezen voor eenvoud, gezond en super lekkere menu:

  * een klassieke garnaalcocktail
  * een kreeftensoepje met garnalen
  * kroketjes met gestoomde zalm en verder gestoomde groentjes
  * en zelfs gebakken apfelstrudel met een bolletje ijs

  Make it A December to Remember

 17. Dit is wel echt een enorm luxe cadeau. Ik zou deze graag aan mijn ouders willen geven met de kerst. Mijn moeder is sinds dat het virus er is veel gezonder gaan eten en koken om af te vallen en wat meer weerstand op te bouwen. Dit zou natuurlijk heel erg helpen bij haar vernieuwde eet- en kookpatroon. Ook eten we veeel minder vlees, dus ik kijk ernaar uit om hier heerlijke groenten in te bereiden!

 18. ik zou een lekkere kip stomen met groentjes, dan heb je de heerlijkste smaken van allebei!. Ik doe vooral mee voor mijn dochter die het ouderlijk nest gaat verlaten, en ze er een supergezonde levensstijl op nahoud.

 19. Yesss, ik zou de double chocolate tulband als eerste gaan maken, maar ook super benieuwd naar de stoomfunctie, dus denk daarna dit heerlijke zalmrecept

 20. Een gewone airfryer stond sowieso al heel lang op mijn verlanglijst. En ik had ook al in gedachten wat ik het eerst zou maken, na aankoop: zoete-aardappelfrietjes. Dus die maak ik ook meteen als ik dit superapparaat win.

 21. Wat ik met de Steam Aerofryer zou maken als ik de gelukkige zou zijn van deze winactie? Zoveel mogelijk, ik ben de laatste tijd steeds meer bezig met gezond en toch lekker eten. Deze Aerofryer zou me daar een handje bij kunnen helpen en op dat gebied zou het denk ik mijn beste vriend kunnen worden. Lekkere gestoomde groente voor courgette (zo lekker), een kippetje, beenhammetje (met de feestdagen) tot aan gekruide pompoen frietjes. Ik zou gewoon van alles gaan uitproberen en er lekker mee gaan experimenteren.

 22. Oooooh! Ik wil zóveel maken, maar het allereerste is zoet aardappelfriet. Want die doen zó moeilijk bij mij in de oven en laatst riep een vriend “doe ze dan ook in je airfryer!”, maar die heb ik dus ook niet. Dit apparaat oogt en klinkt geweldig! Ik doe mee

 23. Die stoomfunctie lijkt me echt geweldig, ik maak er als eerste gestoomde groenten en frietjes in!

 24. Super leuke actie, en een hele gave prijs. Ik zou hem graag voor mijn ouders willen winnen, omdat die al enige tijd problemen hebben met de airfryer die ze zelf hebben. Maar als ik hem zelf zou houden zou ik beginnen met die luchtige glutenvrije broodbolletjes van je workshop pas geleden. En uiteraard de tulband!

 25. Super leuke actie met een hele mooie prijs. Ik zou deze prijs graag voor mijn ouders winnen omdat die al een tijd problemen hebben met de airfryer die ze nu hebben. Maar als ik hem zelf zou houden zou ik als eerste de luchtige glutenvrije bolletjes van je workshop pas geleden maken. En uiteraard de tulband!

 26. Super leuke actie met een hele mooie prijs. Ik zou deze prijs graag voor mijn ouders winnen omdat die al een tijd problemen hebben met de airfryer die ze nu hebben. Maar als ik hem zelf zou houden zou ik als eerste de luchtige glutenvrije bolletjes van je workshop pas geleden maken. En uiteraard de tulband!

 27. Manon, wat een leuke actie! Ik zou beginnen met een cake te bakken, en daarna eens proberen om die zalm een keer te maken.

 28. Wel, na het lezen van dit gerecht heb ik er helemaal zin in gekregen. Dus, als ik dit zou winnen, komt het gerecht “Zalm met gestoomde groenten” als eerste op de menu te staan ;-).

 29. Super! De Steam Aerofryer van Princess zou gelijk ingezet worden als de perfecte hulp met oud en nieuw, voor het bereiden van de oliebollen, appelflappen en Indische pasteitjes, om op afstand uit te delen aan mijn bezoek en aan de buurtjes! Voor een gezellig en heerlijk Nieuwjaar!

 30. Wat een toffe winactie! Ik zou als eerste applecrumble maken in deze Princess Stream Aerofryer. Maar ook gezonde hartige taart, eimuffins en lekkere groente gaan hier vast en zeker ook goed mee komen, mmm! Perfect voor het kerstdiner!!

 31. Dat zou ideaal, praktisch en super handig zijn om Princess Stream Aerofryer thuis te hebben. Ik ben gek op zalm en garnalen en deze Aerofryer biedt heel veel gemak met het bakken van zalm en garnalen. En uiteraard zou perfect zijn voor de feestdagen om oliebollen te bakken

 32. Wat een te gek gave winactie is dit om deze stoomoven en airfryer in 1 aan iemand van ons te verloten. Wat ik zou gaan maken erin ja er zijn mogelijkheden te over. Ik denk aan gestoomde groente met een gestoomd visje. En misschien wel een zelfgemaakt baopao broodje voor mezelf. Vanwege een peperallergie is dat voor mij lastig ergens anders te eten. Dus ja een saucijzenbroodje zal ook lekker hieruit smaken. Dus legio mogelijkheden en denk dat ik veel ga uitproberen en veel plezier hieraan ga beleven als ik mocht winnen. ☺️

 33. Dat is een gave actie!! Lijkt me super om van alles uit te gaan proberen en te combineren, wat resulteert in gezond eten.

 34. Brood zou ik maken maar heb ook gehoord pasteitjes of loempia, stomen voir de vitamines en gezonder als een frituurpan, ik zou m elke dag gebruiken.

 35. Jaaaaa dit wil ik wel winnen hoor!! Die zou niet misstaan in mijn keuken! Aangezien ik dat ding al 100 jaar op mn wishlist heb staan!!

 36. Oehhh dit lijkt me echt een top apparaat voor mijn keuken! Ik zou toch wel direct de stoomfunctie willen uitproberen met een lekker/ goed stuk vis en bij een diner kan een toetje niet ontbreken dus een lekkere Apple crumble kan ik er dan ook mooi in maken:)!

 37. Ik zou er zelf frietjes en snackjes mee maken voor mijn 3 kinderen en mezelf. Verantwoord snacken en frietjes eten is toch een stuk fijner voor hen en mezelf. En als de kindjes naar hun papa zijn, kan ik jou recept met zalm eens proberen. Eet ik toch iets verantwoords en lekkers en hop snel op tafel. Dat wil je als alleenstaande moeder natuurlijk!

 38. Ehmmmm… alles!!! Groenten, aardappels, friet, ovengerechten … ik merk dat ik de laatste tijd het gezonde eten wat lastiger kan vasthouden en wil het heel graag weer op gaan pakken. Dit prachtige apparaat zou me daar zó bij kunnen helpen!!!!

  1. Wat leuk! Een airfryer staat nog steeds op mijn verlanglijstje ❤ Zeker na de vorige mislukking Met kerst had ik namelijk een airfryer cadeau gekregen, maar de eerste keer dat ik hem gebruikte had ik hem aangezet met het plastic nog om het mandje Resultaat: overal gesmolten plastic en de airfryer was niet meer bruikbaar
   Ik zou dus graag een nieuwe poging wagen, want een airfryer lijkt me ideaal! Zeker als ik er ook nog eens in kan stomen!
   Ik zou er als eerst gestoomde broccoli met knapperige falafel en zoete aardappel frietjes in maken. Uiteraard zonder plastic om het mandje deze keer

 39. Ik kan moet zo goed tegen gefrituurd eten maar vind af en toe een frietje wel heel erg lekker! Dus dat zou ik graag maken. En ik zie vaak leuke recepten met vis of gebak langskomen die zou ik graag proberen

 40. Wat enorm handig en veel gezonder uiteraard! Een versgebakken noten/mueslibrood in het weekend maken mij en mijn gezinsleden ontzettend blij, ook vegetarische bapao’s zijn heerlijk. Dat zou dan ook het eerste zijn dat ik zou maken met de Steam Aerofryer.

Geef een reactie