Close
Zoete nacho’s met aardbeien, banaan en chocoladesaus

Zoete nacho’s met aardbeien, banaan en chocoladesaus

Ben je ook zo gek op nacho’s? Dan ga je deze zoete nacho’s met aardbeien, banaan en chocoladesaus ook zeker lekker!

Ik at ze als ontbijt en dat is echt een feestje kan ik je vertellen! Maar je kan deze zoete nacho’s met aardbeien, banaan en chocoladesaus ook als toetje of als (movie) snack serveren. Ik ben zo fan dat ik ze vaker ga maken en heb al verschillende varianten in mijn hoofd. En die zal ik hier uiteraard ook met je delen.

zoete nacho's met aardbeien, banaan en chocoladesauszoete nacho's met aardbeien, banaan en chocoladesaus

Uiteraard kun je elke wrap gebruiken die je maar wilt maar ik zou geen #veggieQueen zijn als ik niet koos voor een variant waar groenten in zit! Daarom koos ik voor een bietenwrap die vanwege zijn mooie kleur dit zoete nacho’s feestje extra feestelijk maakt!

Voor 1 portie heb je nodig:

Toppings:

Zo maak je de zoete nacho’s:

Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een rooster of bakplaat met bakpapier.

Meng de Sweet kaneel met de kokosolie en besmeer de wrap ermee. Snijd de wrap met een pizza snijder in driehoekjes en leg ze op het bakpapier. Bak de nacho’s 5-8 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Blijf er wel bij want dit gaat snel en je wilt niet dat ze verbranden.

Leg de nacho’s op een bord en top af met de toppings.

Enjoy! 😃

Liefs Manon kers

Ga jij deze zoete nacho’s met aardbeien, banaan en chocoladesaus maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Tag mij dus vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

zoete nacho's aardbeien, banaan en chocoladesaus

Geef een reactie