Close
Biologische chocolade van Earthastic + WIN ACTIE!

Biologische chocolade van Earthastic + WIN ACTIE!

Earthastic komt met duurzame biologische chocolade repen! En wie is er niet dol op chocolade?! Lees snel verder en doe meteen ook even mee met de win actie!

biologische chocolade van Earthastic

Biologische chocolade van Earthastic

De chocoladerepen van Earthastic zijn gemaakt met 100% duurzaam geproduceerde ingrediënten , zijn 100% biologisch EN de verpakking is 100% recyclebaar en composteerbaar (ja, zelfs de ‘plastic’ verpakking)! Dit betekent dat er niets achterblijft, behalve een geweldige smaak in je mond en een brandschoon geweten.

Elke Earthastic-chocoladereep die je koopt, laat de chocolade-industrie zien dat de wereld meer biologische en Fairtrade-chocolade wil die goed is voor zowel mensen als onze planeet. Mooie win – win dus!

Belgische chocolade

De repen worden gemaakt van de lekkerste Belgische chocolade, bevatten slechts 5 á 6 ingrediënten én de pure chocolade repen zijn ook nog eens 100% plantaardig.

Alle repen zijn afgetopt met unieke combinaties van gedroogd fruit, noten en zaden voor een extra lekkere bite. Mijn favoriet? De pure chocolade reep met hazelnoten en rozijnen, mmm….

Biologische chocolade van Earthastic

Cadeau verpakking

De biologische chocolade repen zijn verkrijgbaar in een cadeauverpakking en dus het perfecte cadeautje voor je geliefden of voor jezelf.

Elke cadeauverpakking bevat 4 repen van elk 50 g, 4 verschillende smaken:

 • Melkchocolade Hazelnoot & Gezouten Karamel
 • Melkchocolade Vijg & Sesam
 • Pure Chocolade Mandarijn & Zonnebloempitten (VEGAN)
 • Pure Chocolade Hazelnoot & Rozijn (VEGAN)

Je koopt de repen via de website van Earthastic, daar vindt je overigens nog meer duurzame producten zoals deze bijenwas wraps waar ik vorig jaar een blog over schreef. Deze wraps gebruik ik nog dagelijks en kan ik je echt aanraden eens te proberen. Als je ze al niet in huis hebt. 😉

Earthastic bijenwas food wraps

Win actie!

Ik mag 2 cadeauverpakkingen met elk 4 verschillende chocolade repen van Earthastic verloten onder mijn volgers. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is:

 1. Natuurlijk vinden we het tof als je mij en Earthastic op Instagram en/of Facebook
 2. Laat hieronder op de blog weten waarom jij wilt winnen.
 3. Tag vriend(inn)en onder mijn post op Instagram en/of Facebook en/of deel de win actie in je Stories (vergeet ons niet te taggen zodat we het kunnen zien dat je de post deelt)

Mee doen kan van donderdag 19 augustus t/m woensdag 25 augustus. Op donderdag 26 augustus maak ik de winnaar bekend via Stories.

biologische chocolade van Earthastic

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Earthastic. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

17 thoughts on “Biologische chocolade van Earthastic + WIN ACTIE!

 1. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou niet mijzelf maar Kimberly graag deze chocolade willen schenken.

  Omdat ik van haar houd en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de állerliefste zorgtopper die ik ken.

  Met volle overgave gedurende de dag, elke minuut, elk uur,
  Gaat zij voor de dieren en cliënten door het vuur.

  Op de zorgboerderij,
  Maakt zij de dieren en mensen met een beperking ontzettend blij.

  Harde wind, kou of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  Ik waardeer dit enorm in haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  ❤️

 2. Ze klinken heerlijk, ik ben nu al fan van de combinatie met mandarijn en zonnebloempitten! Dat ze veel investeren in duurzame verpakkingen heeft ne vertrouwen dat hun fairtrade chocolade top zal zijn en een super verpakking verdient!! Ik kijk er naar uit om te proeven!!

 3. Zei iemand chocolade?!?!?! Oké, hier ben ik! Lijkt me heerlijk. Belgische chocolade én 100% plantaardig is echtwel een win win situatie. Graag dus!

 4. Wowwww dat zijn bijzondere smaken en dan ook nog goed voor alles en iedereen.
  Perfecte combinatie lijkt me zo en ik zou ze graag samen met Ilse willen proeven

 5. Chocolade…. wie is er niet groot mee geworden Chocolade is leven en genieten,dat moet een mens véél meer doen

 6. Wat ziet dat er enorm (h)eerlijk uit! Ik ben ontzettend benieuwd naar de smaak van dit veel gezondere alternatief voor chocolade en doe daarom dan ook graag mee.

 7. Ik doe graag mee voor mijn moeder. Mijn moeder is de beste, de liefste en de zorgzaamste. Altijd staat ze voor je klaar, niets is haar teveel, dat verdient niet alleen mijn liefde en respect, maar ook lekkere biologische chocola

 8. Zou leuk zijn om dit samen met mijn dochter te delen. Hoeven we ons geen zorgen te maken, omdat we aan het snoepen zijn van chocolade. En met zo’n cadeauverpakking kunnen we mooi testen of ze smaken en welke onze favoriet gaat worden.

Geef een reactie