Close
De nieuwe Boho-Tiffin collectie + KERST WIN ACTIE!

De nieuwe Boho-Tiffin collectie + KERST WIN ACTIE!

Jullie weten allemaal dat ik onwijs verliefd ben op de mooie lunchboxen van Boho-Tiffin! En nu hebben ze weer een nieuwe lijn designs waar jij ook zeker weten voor in katzwijm valt! En het leuke is, ik mag zo net voor kerst ook nog eens, niet één maar zelfs twee van jullie blij gaan maken met een Boho-Tiffin Original in design naar keuze!

Whaaaaa! Hoe te gek is dat?! Zelf mocht ik ook een nieuwe Boho-Tiffin uitkiezen van Chantal en dat werd de prachtige Lotus! Kijk hem eens shinen!

Boho-Tiffin 3

Nieuwe Boho-Tiffin collectie

De nieuwe collectie bestaat uit maar liefst 5 nieuwe designs. Naast de Botanic white is er nu ook een Botanic Black, er is een prachtige vogel bij gekomen, de Birdie! Dan heb je de Lotus, mijn favoriet maar ik was bijna voor de Birdie gegaan. De vrolijke Star style en de Panter Classic, die my inner Nel Veerkamp ook bijna gekozen had. 😀

Genoeg keuze dus om het goed lastig te maken voor je om de keuze te laten vallen op één design! Het zijn stuk voor stuk echt weer beauty’s van de bovenste plank! En naast deze nieuwe designs kun je ook nog kiezen uit 3 oudere, maar net zo mooie designs! De prachtige Pavone, mijn eerste Boho-Tiffin liefde zie mijn eerdere review, is ook nog steeds verkrijgbaar. Maar ook de mooie Botanic white en de kleurrijke Paisley kun je nog kiezen.

Boho-Tiffin 2

Different sizes

Naast nieuwe designs kun je je Boho-Tiffin inmiddels ook in verschillende maten bestellen.

Mocht je het nog niet gezien hebben de collectie is uitgebreid met een mini collectie, zodat jouw mini-me met een matching Boho-Tiffin de deur uit kan. Een mini heeft een totale hoogte van 12 cm, een diameter van 11 cm en een totale inhoud van 1050 ml. De inhoud per bakje is 350 ml.

Er is een salad collectie, zodat je je grotere salade makkelijk mee kunt nemen. Deze heeft twee lagen i.p.v. drie. Een salad heeft een totale hoogte van 10,5 cm, een diameter van 14 cm en een totale inhoud van 1500 ml. De inhoud per bakje is 750 ml.

De Originals collectie, de naam zegt het al, deze hebben het originele formaat. Een original heeft een totale hoogte van 13,5 cm, een diameter van 12,5 cm en een totale inhoud van 1500 ml. De inhoud per bakje is 500 ml.

En als laatste nog de Large collectie, deze zijn een maatje groter dan de Originals. De Large heeft een totale hoogte 15 cm, een diameter van 14 cm en een totale inhoud 2400 ml. De inhoud per bakje is 800 ml.

Win actie!

Ik mag twee van jullie zo net voor kerst blij gaan maken met een Original Boho-Tiffin in een design naar keuze! En daarbij mag je uiteraard ook zelf een hanger en netbag in kleur naar keuze kiezen. Neem alvast een kijkje op de website van Boho-Tiffin om alvast een keuze te maken. 😉

En omdat ik weet hoe graag jij zo’n geweldige Boho-Tiffin wilt winnen heb ik drie voorwaarden opgesteld voor de win actie.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de twee originals Boho-Tiffin lunchboxen in een design naar keuze?

1. Natuurlijk volg je mij en Boho-Tiffin op Facebook en/of Instagram

2. Laat onder mijn post op Facebook en/of Instagram weten dat je mee doet door: “ik doe mee!” Onder de foto te zetten.

3. En laat hier, onder dit bericht, in een reactie weten waarom JIJ een Boho-Tiffin onder de kerstboom verdiend. En LET OP! Zet erbij hoe je heet op Facebook en/of Instagram zodat ik kan zien dat je aan al de drie de voorwaarden voor de win actie voldoet!

Heb je alle drie de voorwaarden afgestreept? Dan zit je in de race! 😃

De actie sluit op woensdag 20 december om 12 uur! En woensdagavond maak ik de twee gelukkige winnaars bekend!

Boho-Tiffin 4

161 thoughts on “De nieuwe Boho-Tiffin collectie + KERST WIN ACTIE!

  1. Met deze lunchboxen kan ik shine op mijn nieuwe werk, waar ik in januari mee begin

 1. Het lijkt me super, glutenvrije lunches vergen veel voorbereiding en wat is er leuker dan je eigen eten mee te brengen in zo een toffe tin’s.

 2. Wat een toffe actie! Ik sjouw nog steeds m’n eten mee in lelijke (niet bij elkaar passende) plastic bakjes als ik naar m’n werk ga… Dat is zó 2017! Dus hoe leuk zou het zijn om deze gave Boho-tiffin op m’n bureau te laten shinen! Op instagram heet ik lonnekevdv
  Keep up the good work girl!

 3. Ik doe mee! Ik jouw naamgenoot Manon van Run.
  Ik ga dit jaar afsluiten wat voor mij niet makkelijk was. Ik ben ermee aan de slag gegaan om weer beter in mijn vel te komen zitten. Zowel emotioneel gezien als fysiek gezien. Ik ben er nog niet, maar ik ben op de goede wwg en aankomend jaar wordt míjn jaar: ik word 40 dus ga knallen! Hoe mooi zou dat zijn met zo’n super mooie boho-tiffin!!

 4. Ik doe graag mee! ❤ @myfitfoodkitchen Waarom? Omdat ik dan kan shinen met m’n lunchbox tussen alle saaie broodtrommeltjes van m’n collega’s, hehe.

 5. Wauw, deze zijn veel gaver dan mijn blueband-trommeltje van mijn zoon en dochter wat ik in “bruikleen” heb genomen! Mijn collega’s zijn altijd nieuwsgierig naar wat ik steeds voor verantwoords uit mijn trommeltje tover. Uit zo’n gave lunchbox als deze smaakt het vast nóg veel lekkerder

 6. Ik doe graag mee! Ben flink bezig met sporten en gezond eten maar tot nu toe nog geen kilo’tje kwijt maar wel wat blessures erbij. Hoe leuk zou het zijn om mijn glutenvrije en lactosevrij eten mee te kunnen nemen in zon super vrolijke box ipv een pastic bakje. Zo wordt goed en gezond eten weer n feestje! (Instagram nelliefruitellie)

 7. Hi Manon, ik doe heel graag mee met de winactie!

  Ik ben echt verliefd op deze collectie! Ik zorg er altijd graag voor dat ik een gezonde lunch bij me heb. Dat betekent dus iedere dag tupperware-bakjes meeslepen naar colleges of mijn werk. Ik was al een tijdje op zoek naar een alternatief, en dit is echt een uitkomst! Deze bakjes lijken me én praktisch, én ze zijn helemaal in het boho stijltje waar ik gek op ben. Met zo’n lunchbox onder de kerstboom zou ik helemaal happy zijn <3

  * Ik volg jou en Boho Tiffin op Facebook en Instagram
  * Ik heb op Facebook en Instagram een comment geplaatst dat ik meedoe
  * Facebook: Kayleigh Noordijk
  * Instagram: @kayleighnoordijk

 8. Ik doe graag mee! Volg jullie beide via Instagram en mijn naam is @fem21
  De boho tiffin zou ik zo graag willen winnen, omdat het met mijn coeliakie en lactose intollerantie niet altijd een feestje is, maar mijn eten hierin meenemen zeker wel!!

 9. Ik (tantetine3) doe graag mee! Zodat ik blits mn tapas hapjes met kerst kan vervoeren en presenteren! Fingers crossed!

 10. Wauw!

  In januari start ik met een nieuwe job! Ideaal om indruk te maken tijdens de lunchpauzes.

  Op instagram kan je mij terugvinden onder emma_mestdagh.

 11. Ik doe heel graag mee!! Ik word 10 januari geopereerd, en krijg een maagverkleining. Daarna is het van belang om kleine beetjes te eten. Voor mij is de de botanic white perfect. Daar kan ik mijn kleine porsies in mee nemen. Een nieuwe ik en een super gave lunchbox! Fingers crossed…

 12. Sinterklaas heeft het helaas niet gebracht, maar wie weet nu Kerstvrouw Manon wel!! De botanic black is echt een pareltje waar ik het nieuwe jaar (in dubbele zin) mee kan gaan beginnen op het revalidatiecentrum… Want elke dag daarheen iets meenemen moet ik wel ivm mijn coeliakie. En heeeelemaal geen straf met deze tiffin, eerder een feestje! Ik duim!

 13. Jaaaa Manon! Ik doe heel graag mee! Ik heb me voorgenomen om in 2018 (nog) bewuster te gaan eten, vooral minder in de kantine te kopen door tijdsgebrek. Dan helpt het wel als je je eigen eten mee kan nemen in deze hippe bakjes! #fingerscrossed

 14. Ik doe heel graag mee met deze mooie win actie. Ik heb dit jaar geen boom vanwege een verbouwing, maar als ik win leg ik het cadeau bij een kerststukje om toch een beetje het kerstgevoel te hebben

 15. Wauw wat een gave winactie, ik doe heel graag mee! Sinds enkele maanden weet ik dat ik koemelkallergie heb. Deze winactie komt me perfect uit om op een stijlvolle manier mijn eigen tussendoortjes en maaltijden in mee te nemen Instagram: Femke93

 16. Heeeeeel graag de Botanic Black voor Eva Marie Lautenslager Schepers underneath my . Er ligt namelijk nog niks voor deze (al zeg ik t zelf) ge-wel-dige mama die in januari (pffff cliché) weer echt gaat beginnen en met aan zich zelf gaat denken! Dus

 17. O wat zou ik graag de Botanic White willen winnen! Een super mooie start in 2018! 2018 gaan we verder met gezond eten… en nu met wat meer de puntjes op de i.
  Je gezonde gerechtjes meenemen in deze mooi boho-tiffin wordt dan echt een feestje!

  ( op fb te vinden onder Barbara Groen)

 18. Ja, ik doe graag mee!! Gezond eten mee nemen naar werk en shinen met de mooie bakjes! @willemijnpes

 19. Wauw toffe winactie! Ik doe graag mee en vooral omdat ik dit jaar geen kerstpakket ontvang doordat ik in de ziektewet zit. Als ik weer gezond genoeg ben kan ik tenminste variëren met lunch ipv altijd brood eten.
  Mn insta naam is; just_Mirjam

 20. Omdat ik altijd opzoek ben naar een goeie, praktische maar ook vooral mooie lunchbox en hem eindelijk heb gevonden

 21. Ik doe mee! (Poging.. ben de tel kwijt)! Ik sjouw nu alles in bakjes en da kan gewoon niet meer tijd voor iets nieuws, iets om de blits mee te make ! (Fb: Veronique Koevoets insta: verooos)

 22. Wat een super leuke actie weer. Ik doe graag mee, zodat ik overal kan shinen met deze geweldige lunchbox. Ik volg je nu iets van een jaar en sindsdien weg van de boho tifffin. Ze zijn zo geweldig. Als ik gewonnen heb kun je me vinden op fb onder de naam Tamara van den Hoven en op insta onder vandenhoventamara

 23. ‍♀️ Manon

  Ik ben het zat om elke dag mijn plastic bakjes of een brooddoos van K3 (van mijn dochter) mee te nemen naar mijn werk. Met de Boho Tiffin gevuld met lekkers zullen mijn collega’s zeker weten jaloers worden En daarna besluiten ze ook een Bobo Tiffin aan te schaffen!

  ✔️ Ik volg jou en Boho Tiffin op Facebook en Instagram
  ✔️Ik heb op Facebook en Instagram een comment geplaatst dat ik meedoe
  ✔️ Facebook: Manon van Scherpenzeel
  ✔️ Instagram: manonvanscherpenzeel

 24. Zoooooo verliefd op de Boho’s
  Ik doe vooral mee om vriendlief een heel groot plezier te doen: hij wordt namelijk helemaal gek van alle verschillende bakjes die ik altijd overal heb liggen voor mijn gezonde én lekkere eten om de dag door te komen
  Dus het winnen van een Boho zou zomaar mijn relatie kunnen redden
  Ik volg jou en Boho zowel op Facebook (Amber Charlotte) als op Instagram (@charlot1404).

 25. Ik doe heeeel graag mee! Ik zou hem gebruiken voor thuis, heb al een design gezien was perfect in mijn huis past! Dan zou ik hem vullen met allemaal lekkernijen, zo word snacken nog leuker!
  RunHealthyFood op insta!

 26. Ohh super leuk!! Ik (@thebakingbucketlist) zou er heeeek graag 1 willen hebben! Niet alleen omdat ze zo mooi zijn.. maar omdat ik dan mijn nieuwjaars voornemen om meer salades naar mijn werk mee te nemen als lunch hopelijk beter ga volhouden!
  Fijne feestdageb alvast!!

 27. Ik heb pas een paar weken geleden kennis mogen maken met de boho-tiffin, wat een uitkomst zeg! Ik werk als obstetrie verpleegkundige in het ziekenhuis en draai dus dag- avond en nachtdiensten. Een meeeega irritatie punt is als je 10 verschillende bakjes mee moet nemen om al je groente en fruit etc kwijt te kunnen. De boho-tiffin heeft ook nog eens een prachtig design, zeker weten dat niemand een toffere zou hebben! Helemaal verliefd geworden op dit merk!
  Je begrijpt dus dat ik deze MOET hebben!
  I’m in! @nathaliemellema on instagram.

 28. Waarom ik de Boho tiffin moet winnen .. omdat ik gek wordt van de 400 verschillende bakjes die ik altijd meeneem naar school en dan bij elkaar moet zoeken .. plus hoe cool zouden mijn leerlingen (pubers) wel niet vinden met zo’n geweldige tiffin

 29. Jahhh is dat even een gave win actie Ik doe mee! En wel om op alle avonturen samen met mn zoontje (kinderboerderij dierentuin voetballen in het park) allemaal gezonde lekker dingen mee te kunnen nemen in deze beauty❤️

  Mloow op insta.

 30. Oooohhhh ik zou de Boho overal mee naar toe slepen…weg met plastic boterham zakjes…hoe gezellig zijn ze…daarom wil ik er 1 onder de boom.. ✨

 31. Ow GEWELDIG!! Een nieuwe hippe lunchbox, die ik kan meenemen naar mijn nieuwe baan… Ook dat zal bijdragen aan een frisse start in het nieuwe jaar!
  Op FB: Michelle Kaya
  Op Insta: yoanaira
  Bedankt voor de winkans!

 32. Wauw!! Super review!! Ik ben heel benieuwd naar deze tiffin!! Lovin the colours van de lotus!⚘ ivm nieuwe levenzwijze qua voeding zou deze tiffin goed te pas komen , heb al vele leuke recepten gezien en geprobeerd! Super handig om deze tiffin mee naar t werk te nemen

  Kel0kel instagram

  Kelly tem facebook

 33. Wat een toffe winactie!
  De Boho Tiffin (namelijk de Botanic White) staat al even op mijn verlanglijstje, en nu zou het super zijn moest ik deze winnen voor mijn verjaardag want ik ben namelijk 20 december jarig! Met de Boho Tiffin zou het ook perfect zijn om mealpreps te maken en het stijlvol overal mee toe te nemen, dus ik duim alvast!

  Oh en mijn naam op Instagram is ‘happyhealthyxsilke’.

 34. Lieve Manon, wat een geweldige winactie wederom!! Ik wil al heel lang een Boho-Tiffin hebben en ben verliefd op de Botanic .
  Deze zou zeker meegaan naar mn werk omdat ik nu mega veel plastic bakjes mee sleep naar bv mn nachtdiensten. Zijn zo saai… Verder probeer ik vaak nieuwe healthy recepten uit die ik plaats op mijn insta @tams.taste …op fb heet ik Tamara Elbersen. En natuurlijk volg ik jullie beiden allang!!! Succes met kiezen

 35. Hoi, ik zou graag de original botanic black winnen voor onder de boom (met blauw lavendel hanger en olijfgroen zakje). Mijn sistema is wel aan vervanging toe. Daarnaast zit ik momenteel met een vervelende bezoeker in mijn lichaam, genaamd een virus infectie. Dus gezond eten mee naar mijn werk zodra ik beter ben zou mooi zijn. Al moet ik nog minimaal een week thuis uitrusten van de huisarts. Dus dat doe ik dan braaf.

  In ieder geval voor jou fijne feestdagen en een gezond 2018!
  Groetjes, catoo caatje geurts

 36. Super toffe actie! Ik zie ze veel voorbij komen en vind de nieuwe designs helemaal tof

  Heb je nog tips qua maaltijden die je mooi kunt opdelen in die bakjes?

 37. Jaaaa… ik doe mee!!! En waarom ik hem moet winnen???
  Uhhhh… Omdat ik heel lief geweest ben dit jaar…?
  (Of werk dat alleen bij Sinterklaas?)
  Ik zou voor de Lotus gaan.

 38. Whoooo…
  Ik, jaimy van dijke op Facebook, jaimyskitchen.nl op insta, of hoe ik mezelf ook wel noem ‘miss-ik-sleep-100-plastic-bakjes-met-zelfgemaakt-eten-mee-naar-werk’ ben het zat! Wat? Nou, dat gesleep elke keer. Nu ben ik een half jaar geleden begonnen met een nieuwe baan en ik word me toch aangestaard met mijn linnen tas vol bakjes. En dat ben ik zat! Want, in januari begin ik (weer) met een nieuwe uitdaging en met de Boho Tiffin ben ik dat gestaar dus voor. In ieder geval het ‘whoo-die-chick-met-haar-1000-bakjes-freak’- blikken. Ik denk eerder dat ik blikken á la ‘whoo-wat-handig-hoe-komt-ze-daar-aan’ zal krijgen. En dat, DAT, wil je op je eerste werkdag :).

 39. Ik doe heel graag mee! En waarom ik hem verdien?? Is moeilijk, want eigenlijk verdiend iedereen hem! Dus daar heb ik geen antwoord op maar ik ben helemaal weg vd Botanic Black…die zeker met mij zal gaat naar het werk om die saaie plastic bakjes in te ruilen. Mijn insta naam is; tams.taste en fb Tamara Elbersen. Good luck en ik ga heel hard duimen.
  Liefs Tamara

 40. Ik doe graag mee voor de large collectie Botanic Black. Ben enorme fan van de Boho-Tiffin. Past perfect in mijn verantwoorde levensstijl en het zou een gaaf kerstcadeau zijn. Mijn naam op facebook is ‘margotvanderwielen’ en op instagram ‘margotvanderwielenbakt’.

 41. Botanic BLACK zou gaaf zijn heb nu de mini vd snacks om genoeg te eten en wel eiwitrijk. En deze zou super zijn voor de lunch en als we gaan picknicken

 42. Wat zou ik graag een boho tiffin onder de boom hebben staan! Ik wordt alleen al gelukkig en blij als ik er naar kijk! Laat staan als ik allemaal lekkere producten erin kan doen. Dat zou toch een geweldige start van 2018 zijn, mijn ultieme doel behalen & op maar een lager vetpercentage! X

 43. Ik zou graag met jouw oude liefde aan de haal gaan.. de Pavone. Ik zal goed voor hem zorgen.. op tijd eten in zijn buikje stoppen.. Maar uiteindelijk komt het natuurlijk in mijn buikje!

  Fijne feestdagen alvast!

  Robyntq @Instagram

 44. Wat een gave actie! Ik wil deze tiffin voor on the road. Ik zal volgend jaar veel in de auto zitten. Mijn naam op facebook is Randjana Adjodha

 45. Ik doe mee! Iedereen heeft zo wel een reden waarom zij (of hij) een mooie Boho Tiffin wil winnen. De ene reden lijkt al aannemelijker dan de andere waarom iemand dit prachtige geschenk in ontvangst mag nemen.
  Ik zet hier ook een reactie dus zou ook graag een geweldig, praktische Boho-Tiffin winnen❤
  Aan iedereen warme, liefdevolle feestdagen toegewenst.
  Sabine Baerten

 46. Ik doe heel graag mee!

  Momenteel moet ik vanwege mijn gezondheid goed en regelmatig eten. Ik ben veel onderweg; stage, school en vanaf februari begin ik met afstuderen. Ik zorg er daarom altijd voor dat ik voldoende, gezond en vegetarisch eten bij me heb. Zo’n prachtige Boho Tiffin zou dat een stuk gemakkelijker maken! Het is leuker om uit zo’n mooie lunchbox te eten, geen platgedrukte snacks en broodjes meer én de mogelijkheid om lekkere salades mee te nemen.

  Vind zo’n pareltje heel graag onder de kerstboom! ✨

  Instagram: esmenieuwendaal
  Facebook: Esmé Nieuwendaal

 47. Ik doe heel graag mee met deze gave winactie! 2018 wordt een heerlijke nieuwe start en ik neem lunches en snacks graag mee in een Boho Tiffin. Naar werk of naar een picknick (ik droom alvast over warmere dagen ;)). Verliefd op de Lotus versie!

  Liefs, Tessa

  Insta: @tessarenate

 48. Wat een super lunchboxen! Volgend semester ga ik op kot in Antwerpen en om mijn gezonde eetgewoonten te proberen aanhouden op kot kan ik wel een extra stimulans gebruiken! Vandaar wil il graag deze lunchbox winnen!
  Facebooknaam: Hanne debergh

 49. Waarom ik hem wil winnen?
  Buiten het feit dat ze erg mooi zijn. Neem ik veel losse bakjes mee naar mijn werk voor de lunch. Ik had vroeger de rantang van mijn opa, maar die is helaas kapot gegaan. Dit zou een hele goede vervanger zijn voor mijn losse bakjes en zakjes. ❤️

  Op Facebook: Jessica Bovee

 50. Na 10 jaar thuismama te zijn geweest, mag i weer voor mijn oude werkgever werken. En dan ook nog eens in mijn oude functie. Super blij natuurlijk. Maar dat betekent dat ik 5 dagen lunch en tussendoortjes mee zal moeten nemen. En dat zal natuurlijk een nog groter feestje zijn om dat in een mooie boho tiffin te doen.
  Fingers crossed

 51. Wat een toffe actie weer Manon.Ik doe heel graag mee met jou winactie.Door heel veel ellende en verdriet het afgelopen jaar in de familie niet zo streng voor mezelf geweest maar dat ga ik in het nieuwe jaar anders doen.En wat is er dan mooier om te lunchen en te snacken vanuit zo een prachtige Boho-tiffin…. Ik volg jou op Instagram en mijn accountnaam is @scorpio062 Fijne zondag

 52. Ik zou heel graag zo’n Boho Tiffin willen winnen. Want wat is er leuker dan je lunch in zo’n mega hip bakje mee te nemen naar school/werk en iedereen jaloers te maken? Bovendien heb ik laatste jaren nogal geworsteld met zelfzorg en ik ben ervan overtuigd dat zo’n boho tiffin me nog meer zam motiveren om ook dit jaar weer sterker te worden.
  Xxx
  (Happyhealthy_iris op instagram)

 53. Super leuke actie! Ik doe heel graag mee! Zo kan ik EINDELIJK mijn eten in een stijlvolle manier mee kan nemen ipv al die losse plastic bakjes! Ik volg jullie allebei op Instagram met de naam nathaliedubbink. En nu, fingers crossed!

 54. Ik heb hem heel hoog op mijn verlanglijstje staan en wat zou ik er blij mee zijn als ik hem mag winnen. Ik ben nu bijna 35kilo afgevallen en ben er nog niet maar met 2 kinderen kan ik niet altijd even goed mijn structuur houden en ik hoop dat met de bakjes wel te kunnen! Mijn naam op fb is Shannen Altorf en op insta: Shannennn__

 55. Jaa doe super graag mee!!! Super handig aangezien ik altijd mijn eten mee neem in allerlei verschillende bakjes… 🙂 is dit dus echt een uitkomst!
  Mijn naam op insta is: fennaaaah !!!

 56. Die zijn superleuk! Ik begin binnenkort bij een nieuwe basn. Hoe leuk zou het zijn om de eerste dag met zo’n mooie lunchbox binnen te komen
  Ik ga duimen!
  @daantje747 insta

 57. Graag doe ik mee voor mijn lieve dochter. Zodat zij ook lekker gezond eten kan meenemen naar school. Sandra van Egmond-Erades

 58. Ik doe mee!!!
  Ik ben bezig met een afvalpoging en deze prachtige Tiffin zou mij hier heel goed bij kunnen helpen.
  Ik ga alvast duimen
  (Facebook: Annemarieke Driezes)

 59. De oh zo fantastische lunchboxen van Boho-Tiffin,hier wordt je zo blij van als je deze ziet geweldig. 2018 staat weer voor de deur en ik wens voor iedereen dat dit een liefdevol en gelukkig jaar mag worden en voor de gelukkige winnaar dat deze boho-tiffin met veel lekkers gevuld een heerlijke aanwinst mag zijn. Iedereen veel geluk met deze win actie

 60. Wat leuk weer zo net voor de kerst!! Ik doe graag mee. Deze zou ik heel graag willen winnen zodat ik straks helemaal de blits na mijn zwangerschap verlof. Ik volg je zowel op Instagram als op fb. Mijn naam is marthaabramson (op fb met een spatie). Fingers crossed! 😀

 61. Wat leuk weer zo net voor de kerst!! Ik doe graag mee. Deze zou ik heel graag willen winnen zodat ik straks helemaal de blits na mijn zwangerschap verlof. Ik volg je zowel op Instagram als op fb. Mijn naam is marthaabramson (op fb met een spatie). Fingers crossed!

 62. Ik zou heel graag deze Tiffin willen winnen. Ik weet vaak onregelmatig en neem overal losse bakjes en zakjes voor mee. Aangezien ik op twee locaties werk moet ik steeds alles verzamelen en weer meenemen. Deze Tiffin zou mij helpen en ik steel er ook nog eens de show mee

 63. Ik zou heeeel graag een Boho-Tiffin lunchbox willen winnen! Heel makkelijk om zo je gezonde lunches mee te nemen! Zo word elke lunch een feestje!! Dis ik ga heel hard duimen

 64. ik hou zo veel van de boho tiffin lunchboxjes!! Ik heb er al heeel lang een willen kopen en miss krijg ik er nog 1 voor mn verjaardag want ik was 15 december jarig. Ik zou heel graag 1 willen winnen voor onder de kerstboom! Ik zou m meenemen naar school en vooral naar turnen. Ik had gister een wedstrijd en dan wassie wel heel handig geweest want dan kan ik allemaal lekkere gezonde hapjes meenemen! Zoals komkommertjess, of tomaatjes met mozerellaaa
  Mijn instagram is @lo.ve.ma of @lo.is.a.gymnast

 65. Ik doe graag mee! Waarom…omdat ik ze ontzettend mooi en vooral ook handig vind! Daarnaast strijdt ik al erg lang teven die vervelende kilo’s en dat wordt dus mijn doel voor het jaar 2018….
  Dus met die mooie boho tiffin moet het zeker lukken
  Mijn naam op Facebook is Jolanda Huizing

 66. Deze zijn zo mooi en leuk! Ik zou er me lunch in meenemen en mijn snacks naar school. Neem altijd alles zelf klaargemaakt al mee omdat ik dan weet dat ik eindelijk genoeg binnen krijg. En met deze mooie boxen passen ook alle bakjes eens bij elkaar 😉
  Groetjes
  (Insta: lislovescooking)

 67. Ik doe mee ik ben altijd onderweg voor mijn werk en kan dat de te mooie lunch box van boho tiffin goed gebruiken voor de gezonde lunch

 68. Zo mooi!!! Ik doe heel graag mee! Dan kan ik eindelijk in stijl m’n salades en pannenkoekjes eten op het werk. Geen commentaar meer op al mijn plastic bakjes

  @fiannenaber op instagram

 69. Ik doe heel graag mee, want ik hou ontzettend van lekker gezond eten, en zo’n Boho-Tiffin lijkt me super makkelijk om ook lekker gezond eten mee te nemen overal naar toe! Op instagram heet ik veryplantyvegan. Xx

 70. Ik zou deze graag willen winnen omdat ik veel sport (turnen) en nooit een geschikt bakje heb om mijn tussendoortjes en snacks voor 2,5 uur training in te doen. Ik wil al best lang een boho-tiffin maar vind ze best prijzig… Aangezien wij thuis geen kerst vieren lijkt het me erg leuk om toch nog iets onder de boom te krijgen!! Groetjes Sophie (@gymnast.soof op Instagram)

 71. We lunchen bijna met alle collega’s heerlijk meegebrachte salades. Wat zou het geweldig zijn om de ogen van mijn collega’s met zo’n prachtige lunchboxen van Boho-Tiffin uit te kunnen steken. Zeker weten dat ze jaloers zijn

 72. Ja ik doe heel graag mee met deze leuke actie.
  Waarom wil ik hem winnen!
  Omdat ze heel leuk zijn, ze super handig zijn en omdat het zo veel leuker is om gezonde gerechtjes mee te nemen naar werk.

  Facebook: movdniet
  Instagram: movdniet

 73. Super!! Wat een toffe actie!! De lotus en panter zijn allebei echt super gaaf! Ik ben al 50 kilo afgevallen alleen moet nog de laatste loodjes er af knallen. Met zo’n mooie tiffin kan ik goed shinen met mijn vegan hapjes en zal mij zeker motiveren om veel gezonde hapjes er in te doen. Mijn accountnaam is: @kristelruijs

 74. Geen idee waarom ik deze mooie design lunchbox (panterprint is favoriet overigens) “verdien”. Geen mijlpaal, enge ziekte of wat dan ook die ik hier wil aanhalen. Stylish verantwoord mijn lunch meenemen naar het werk, dat zie ik wel zitten. Past ook wel bij me eigenlijk. Ik besteed best veel aandacht aan accessoires en zo. Dan is het eigenlijk wel belachelijk om plastic zakjes te gebruiken voor de etenswaren.

 75. Geweldige actie! Ik eet sinds een paar maanden suikervrij wegens gezondheidsredenen en dat vergt wat voorbereiding dus zon geweldige tiffin zou me daar heel erg mee helpen! Fingers crossed! Mijn naam op Instagram is TerryLegters Facebook heb ik niet.

 76. Ik zit al een uur lang lang te broeden op een originele reactie maar weet je wat… ik wil gewoon zo’n toffe boho winnen! (sarahmeurs) #doemaargewoondandoejealgekgenoeg

 77. Ik zou héél graag zo’n mooie Boho Tiffin willen winnen.

  Vanwege mijn gezondheid moet ik goed en regelmatig eten. Daarom zorg ik ervoor dat ik altijd genoeg gezonde en vegetarische dingetjes bij me heb. Zo’n mooie lunchtrommel maakt eten niet alleen maar leuker, het is ook nog eens mega praktisch (en stylish! )!

  Het zou dan ook een prachtig cadeau zijn om dit pareltje onder de kerstboom te vinden! ✨

  – Instagram: esmenieuwendaal
  – Facebook: Esmé Nieuwendaal

 78. Ik doe heeeel graag mee aan de actie en het meest gelukkig maak je mij met een mini Lotus na mijn gastric bypass operatie zijn mijn porties een stuk kleiner maar ik moet natuurlijk wel meerdere keren per dag eten!!! Dus kan ik mooi mijn mini Lotus vullen met gezonde hapjes om de dag mee door te komen Als ik ook nog mag kiezen voor de hanger en het netje, ga ik voor het donker roze netje en de hanger van zwart lak en nu ga ik heeeel hard duimen dat ik hem win!!! Dat zou echt geweldig zijn!!! Alvast hele fijne feestdagen!!!

  Instagram : debster_2.0
  Facebook : Debbie Balke

  Groetjes Debbie

 79. Wauw wat een geweldige winactie helemaal verlieft op de Boho-tiffin ❤️❤️❤️ Omdat ik onregelmatig werk en altijd wel mijn eigen eten mee neem naar het werk Voor zowel ontbijt, lunch, avondeten of tussendoortjes heb ik altijd verschillende bakjes bij mij Het zou super zijn als ik dit niet allemaal meer met mij mee hoef te dragen In de handige tiffin heb ik alles bij de hand en met zo’n vrolijk printje wordt het een echt feestje

  ✌ Ik volg
  ✌ Ik doe mee
  ✌ Instagram @tessie_101
  ✌ Facebook Tessa van Weert

 80. Ik, Kim Verhaegh, doe mee…!
  Wauw…wat zijn ze mooi…ik droom al een hele poos van zo’n mooie boho-tiffin.
  En hoe geweldig zou dat zijn als deze met de Kerst onder onze kerstboom zou schitteren…

 81. Ik (Jill) doe mee! Waarom? Om een signaal af te geven tegen het massale gebruik van foam bakjes op Bonaire. Wellicht dat ik een trend kan zetten op dushi Boneiru❤️

 82. Ik, Kim Verhaegh, doe mee…!
  Wauw…wat zijn ze mooi…ik droom al een hele poos van zo’n mooie boho-tiffin.
  En hoe geweldig zou dat zijn als deze met de Kerst onder onze kerstboom zou schitteren…

 83. Wow, spontaan verliefd toen ik de lotus tiffin in je insta stories voorbij zag komen Wat is deze mooi zeg! ❤Ik wil echt al heel lang een tiffin hebben, dus ik doe natuurlijk graag mee Kan ik de losse plastic bakjes in de kast laten en met deze beauty over straat gaan om mijn eten in mee te nemen. Hij zou daarnaast ook gewoon een mooi plaatsje krijgen, want hij is zo mooi dat hij ook gewoon voor de sier niet misstaat ☺ En mochten de aquafaba kokos makronen ooit nog lukken dan kan ik ze mooi hier in doen

  Volg jou en boho tiffin op instagram onder @greenkitchenprincess.

 84. Wat een leuke win-actie (en wat een boel reacties!) Ik doe graag mee. Na een omslag in mijn voedingsgewoontes ben ik 45 kg afgevallen. Ik neem nu vaak mijn lunch/avondeten mee naar mijn werk en hoe leuk is het als ik dit in een Boho-Tiffin kan doen in plaats van allerlei plastic bakjes. En dan de Lotus ! Wat is die mooi!!
  Ik houd mijn vingers gekruist

 85. Ik doe graag mee! Ik zou die zo goed kunnen gebruiken!! Ik moet heel veel afvallen en moet mijn maaltijden vantevoren goed plannen. En ik wil weer oefenen voor lange wandelingen te kunnen maken met mijn vriend. Door een ongeval heb ik een rugblessure dus moet ervoor vechten dat ik die mooie wandelingen weer kan maken. Deze tiffin zou me super helpen qua eten vooral!! Die zwarte is trouwens zooooo mooi! Mijn fb naam is Marjella Zilversmidje

 86. Ik doe heel graag mee!! Weg met de plastic zakjes ! Deze boho-tiffin gaat overal mee heen. M’n werk en uitjes met de kids !! Lekker veel gezonde hapjes. Ik ben pas mama geworden van de 2e, en heb helaas een zware zwangerschap en operatie achter de rug. Gezond en goed eten is nu eg belangrijk en deze prachtige boho-tiffin zal daar zeker bij helpen !!

 87. Jaaaaa super!! Ik doe zeker mee want ik wil in 2018 die oerlelijke tupperware bakjes nou wel eens in de prul gooien en stylisch met mijn eten naar het werk te gaan De panter Classic lijkt me te geinig maar als ik win ga ik nog eens goed te website doorspitten!

 88. Elke dag gaat m’n ontbijt, lunch en Soms avond eten in losse bakjes en zakjes me naar m’n werk. Met deze lunxhbox geen rotzooi meer!! En ze zien er super tof uit

 89. Ik doe heel graag mee. Ik heb afgelopen zomer een maagverkleining gehad en kan daardoor enkel nog kleine porties eten. Wat inhoudt dat ik ook met kleine bakjes sleep steeds. Zo onhandig!!

 90. Ik doe heel graag mee!
  Dit jaar veel tegenslagen, hopelijk wordt 2018 een stuk zonniger:)daarbij zou ik graag gezonde lunches mee gaan nemen in het nieuwe jaar !! (Ipv in de katine in de rij gaan staan)

 91. Al jaren sleep ik overal van die oncharmante bakjes mee naartoe. De inhoud ervan is allesbehalve oncharmant want gezond eten lekker maken heb ik al goed onder de knie. Maar het zou natuurlijk fantastisch zijn als mijn lekkere eten in een verpakking zit die er minstens zo leuk uitziet! Mijn eten verdient dat gewoon.

 92. Ik (Charlotte) doe super suuuper graag mee, ik heb deze prachtige boho-tiffin bakjes al heel lang op het oog maar heb niet genoeg aan zakgeld om hem zomaar te kopen, ik vind ze zo leuk!!! Ik zou graag een winnen om mee te nemen als we samen op stap gaan en deze bakjes zijn natuurlijk heel handig en in de Blokker etc. Kan ik niet de juiste bakjes vinden en wat hebben deze prachtige printjes maar ze zijn gewoon te leuk en het is natuurlijk een geweldig kerstcadeau super leuk Manon INSTA:charlottejosefiine & FB:Charlotte holtslag

  1. En mee naar school neem ik nu altijd overnight oats mee in een potje maar dit bakje zorgt natuurlijk voor veel meer leuke ideeen en het is zo praktisch!!

 93. Wauw! Hoe mooi zijn deze!! ik moet heel eerlijk toegeven dat ik de collectie nog niet kende maar een instant crush kreeg toen ik je insta post zag . Dit zou zo een mooie beloning zijn voor dat kwartier dat ik sinds anderhalf jaar elke ochtend eerder opsta om mijn lunch te maken (om dan in verkleurde schamele plastieken bakjes te proppen).Dat wordt hopelijk snel ‘Healthy lifestyle met de nadruk op style’ met Boho-Tiffin en jouw super actie! #duimenmaar! Groetjes, Sarah Ps: mijn instagram naam is undercovereend

 94. ik verdien een Boho-Tiffin onder de kerstboom omdat ik een hardwerkende studente ben die graag een gezonde lunch meeneemt om healthy te blijven!
  En met zo’n beauty van een Boho-Tiffin wordt een gevarieerde maaltijd meenemen wel heel makkelijk en aantrekkelijk.
  Fijne feestdagen en groetjes van Riekie

 95. Ik zou hem graag willen winnen zodat ik een gezonde lunch kan mee nemen naar mijn nieuwe baan!
  En kan hem ook goed gebruiken bij mijn uitdaging om 15 kilo afgevallen!!
  Fb: Kanthi Kuster
  IG: Kanthi Snowhite

 96. Als het goed is zit ik nu ook in de race!! Waarom ik hem graag wil winnen? Ik vind hem supermooi en hij lijkt me ook superhandig. Volgens mij passen we goed bij elkaar. groet willemijn katoen

 97. Echt heel tof die nieuwe printjes! Ik (@dumbellsndiapers) win ‘m graag zodat ik m’n lunch op ‘n hele hippe manier kan meenemen. Sinds ik ben begonnen met m’n “fitjourney” eet ik niet meer gewoon een bammetje kaas tussen de middag, maar meestal iets waar ik een bakje voor nodig heb (salade, ei, leftovers oid). Zou dus echt heel erg welkom zijn!

 98. Wat een super mooi design is de Lotus. We hebben onze dochter al de pasly cadeau gedaan, maar ik heb nog geen Boho tifin. En voor mijn glutenvrije, vegan hapjes zou ik een tifin heel goed en fijn willen gebruiken. Ik ben heel benieuwd hoe hij er in het echt uitziet! Ik like natuurlijk Manon en de Boho-tifin en heb een berichtje onder de foto gezet
  groetjes Sonja Snoek.

 99. War een geweldige actie Manon! Ik ruil graag mijn saaie broodtrommel in voor deze prachtige Boho-Tiffin! Zo mooi en ideaal om mee te nemen gevuld met een gezonde pastasalade met verse mango, sperzieboontjes,veldsla, ham, uitgebakken spekjes en Italiaanse kruiden of een fruitsalade met havermout! Zoveel mogelijkheden! Facebook: Jacqueline Roose

 100. Ik doe mee te gek deze actie!

  Love de tijger printjes nelveerkamp hihi

  Geliked en gedeeld.

  Facebook Jaylitcio Seriina
  Instagram Serinaxx0

 101. Ik vind ze allemaal even mooi, maar de panter boho tifin blijft favoriet. Helaas heb ik er nog geen in mijn bezit. Ik zou het zoo fijn vinden om hierin mijn vegan maaltijden in mee te kunnen nemen. Op kerstavond ben ik een half jaar vegan en ik zou geen mooier cadeau als de boho tifin kunnen bedenken.

 102. Ik doe graag mee. 2017 was een moeilijk en zwaar jaar voor me, maar 2018 wordt mijn jaar. Ik heb net een appartement gekregen om 2018 goed te beginnen. Ik moet nog veel doen dus een boho-tiffin zou een perfecte uitkomst bieden om gezond en voldoende te blijven eten 🙂 mijn Facebook account is Sharon van dooren

 103. Ik ben 7 weken geleden bevallen van een tweeling en wil deze Boho graag winnen. Gezond eten en aansterken is nu erg belangrijk. Ik kan hierin heerlijke hapjes bewaren of meenemen. Dus ja, ik doe graag mee!!

 104. Oh Manon, wat een supergaaf Kerstcadeau!!!!!! dat zou ik echt geweldig vinden om te krijgen.

  Waarom: ik heb 6 bewogen jaren achter de rug, doordat ik een auto ongeluk heb gehad, ben ik veel kwijtgeraakt, mijn gezondheid, mijn baan en enkele vriendschappen. Ik ben er het afgelopen jaar weer bovenop gekrabbeld en ga 2018 positief in. Hoe leuk zou het zijn deze toffe lunchbox straks mee naar mijn nieuwe werk te kunnen nemen.

  Ik volg & like jullie op instagram & facebook
  Mijn Ig naam : jasmijn-_since77
  Mijn Fb naam : jasmijn seebregts

 105. Ik (lisa_heiblom) heb geen zielig verhaal. Ik vind de boho tiffins heel gaaf en wil ze al lang, maar vind ze eerlijk gezegd te duur om zomaar even te kopen .. winnen zou dus perfect zijn haha. Ik ben mijn stapels losse plastic bakjes zat, een tiffin zou makkelijker, maar ook véél mooier zijn voor al die baksel en salades

 106. Ik deze heel graag winnen omdat op mijn werk de lunch elke dag een feestje is en met deze prijs wordt dat feestje alleen maar mooier

  Esthers_fooddiary

 107. superformiweldigeindefantakolosachtig! Wat een mooie tiffin. Vanaf januari begin ik te werken. Dit zou een geweldig zijn om mee te nemen 😀

 108. Onwijs mooi !! Als ik hiermee op mijn werk kom maak ik iedereen gek van jaloezie. Maar er kan genoeg in om mijn collega’s iets lekkers te laten proeven, dus dat maakt dan weer veel goed ! Ik vind hem helemaal geweldig

 109. Zoveel mooie reacties al 😉 Ik doe gewoon mee omdat ik de boho tiffin echt te gek vindt. Ik werk heel veel avonddiensten in het ziekenhuis en wil wel even shinen met zo’n mooie lunchbox.
  Jij hebt ook een leuke blog trouwens.
  Ik heb op FB ook een reactie achter gelaten.

 110. Ik(Lieke kempenaars) doe heel graag mee voor de botanic white! Hij is zooo mooi . Hij zou mij goed te pas komen omdat ik in de complexe zorg werk en vaak mijn eten mee moet nemen!!!

  Op Facebook heet ik Lieke kempi!!!!

 111. Ik doe mee! Superleuk om mijn healthy lunch mee te nemen naar het werk. Veel handiger dan aparte potjes!

 112. Lieve Manon,

  Ik doe heeeeeel graag mee met deze winactie! De Boho-Tiffin is een super hippe eyecatcher om mee te nemen naar mijn werk. Ik werk op een basisschool dus er is geen restaurant waar ik lekker eten kan halen dus zorg ik zelf voor een healty en lekkere lunch! Dan heb ik een hoop bakjes en zakjes nodig (niet goed voor t milieu). Daarnaast zie ik mezelf in de zomer al gezellig zitten met vriendinnen in het park, allemaal met onze Boho-Tiffins zodat we gezellig kunnen picknicken en elkaars lekkere hapjes proeven 🙂 Ik zou zeker gaan voor de Lotus… Omdat de betekenis van de Lotusbloem erg goed bij mij past..

  Liefs Amy

 113. Ja ik doe graag mee 🙂 super cute en een echte eyecatcher voor de lunch! Hard gewerkt om overtollige kilootjes weg te werken en ben me nu veel bewuster van mijn voedingskeuze. Zon super leuk blik maakt het natuurlijk aantrekkelijk om een salade mee naar het werk te nemen!

 114. ik doe heel graag mee,vroeger had ik het in het klein maar op zijn indisch was het een rantang voor eten te vervoeren maar dan alles voor 1 persoon ,dat is bij deze gelukkig niet

 115. Jaaaa ik doe heel graag mee! Op mijn werk moeten ze altijd erg lachen om mijn verschillende bakjes die ik meeneem en waar ik heel de koelkast mee vol leg. Nu vind ik zelf die bakjes los ook wel heel onhandig en ik denk dat ik met een boho tiffin wel enorm kan shinen en dat ik dan naar mijn collega’s kan lachen hiermee! Mijn naam op Facebook is @soof.embraceyourhealth.

  Toffe winactieeee trouwens!!

 116. Wat zou ik graag kans maken om er zo 1 te winnen. Dat maakt “eten” hopelijk weer een feestje voor mij. Door mijn gezondheid kan ik zo weinig eten. Met zon vrolijke box krijg ik nu al een glimlach en kan ik mijn salades of yoghurt of crackers tot een feestmaaltijd toveren en van 2018 een stralend jaar maken, in betere gezondheid

 117. Ik verdien m omdat wij(mijn dochter en ik) trouwe fans van het 1e uur zijn. Op school, werk, strand, vakantie.. overal is ons in gekleurde panterprint boho-tiffin bij. Maar het is wel écht tijd voor een andere☺️, we zijn verliefd op de Botanic White en in klein maatje steelt Fem na kerstvakantie op school weer de show. Ik heet overal zoals ik heet, lieve groetjes Marijke Langenegger

 118. Ik zou ontzettend graag zo’n gave lunchbox willen winnen zodat ik de blits kan maken op mijn nieuwe werk. Na een lange en zware zoektocht heb ik eindelijk werk gevonden dat ik echt leuk vind en waar ik veel voldoenjng uit haal.

  Mijn instagram-naam is: daphne_van_uden

 119. heel graag doe ik mee om zo’n fantastische BohoTiffin onder de kerstboom te mogen leggen. Mijn facebooknaam is Liesbeth Barto en Instagram: liesbeth6701. Het lijkt me geweldig om na de kerstvakantie met zo’n mooie handige Bohotiffin mee naar het werk te nemen gevuld met allemaal kleine, gezonde, lekkere hapjes voor de lunch.

 120. Oooo echt super graag! Wil er al zo lang eentje om gezonde lunch en/of avond eten mee te nemen! Zelf gemaakt is zo veel beter maar t ziet er niet uit dat ik elke keer zakjes, bakjes en folies gebruik om het lekker en te houden! Boho tiffin is dus zeker welkom!!! 😀

  Mijn naam op insta kittyoostenbrink 🙂

 121. Owh te gek! Ja die zou precies onder min kerstboom passen en nog beter bij mij! Food prepped is mijn ding en hiermee wil je wel gezien worden op het werk!

  Instagram: @ilsjes

 122. Ik doe graag mee. En hoewel ik deze graag zelf zou hebben wil ik deze toch cadeau doen aan mijn lieve petekind Linde. Zij is gisteren geslaagd voor haar mondeling examen Registeraccountant. Zo knap! Ik weet zeker dat zij hier heel blij mee is.

 123. Ik doe graag mee. dit jaar ben ik gestopt met roken en aankomend jaar wil ik healthy gaan eten. zn leuke box is een extra motivatie voor mij om mn doel te bereiken.

  liefs,

  Joyce Wardenaar (op facebook)

 124. Ik doe graag mee. In januari een nieuwe start met een nieuwe baan waarbij ik graag gebruik wil maken van deze mooie lunchtrommel van Boho-Tiffin ..!! Zou geweldig zijn.

  Insta naam: 85ellen85

 125. Jaaa ik doe mee! Ik neem altijd allerlei snacks mee in simpele bakjes en zakjes. Dit zou echt de perfecte oplossing zijn kan ik in het nieuwe jaar met m’n nieuwe baan ook meteen shinen op de werkvloer met dit leuke bakje!

  Ik heet happy_jackieee op instagram

 126. Ik zou er graag een winnen om mezelf een extra boost te geven om een lekkere en gezonde lunch mee te nemen, want in zo’n toffe Boho tiffin wil je geen saaie lunch mee nemen!
  Op insta: ms_boubou

 127. Wat een heerlijke actie, ik doe echt heel graag mee, want ikverdien deze volgens mij wel km dat ik al heel veel kilo’s lichaamsgewicht ( 31 kg) verloren heb en ik er nog behoorlijk wat te gaan heb,het zou een heel mooie en beloning zijn voor mij, juist omdat je zo mooi de porties eten kunt scheiden…Ik zou dan kiezen voor roze met sterren, de goudkleurige hanger en een zwart netje om hem mee te nemen…Op Facebook is mijn naam, Petra krommenhoek.
  Hopelijk vliegt vandaag het geluksvogeltje rond mijn naam,fingers crossed..
  Groetjes Petra

 128. Wauw, wat een prachtige box! De liefde tussen mij en mijn plastic bakjes is langzaam verdwenen. Door dit prachtige exemplaar kan ik mijn lunch weer mooi meenemen en gezond houden/samenstellen.. Nieuw jaar goed beginnen! ik heet nousbous op Insta!

 129. Oh ik vind ze geweldig! Dit zou heel goed van pas komen wanneer ik na mijn zwangerschapsverlof weer aan het werk moet. Nu nog bedenkennwelke ik het mooiste vind haha.
  Ik heet Marina Kanninga op Facebook.

 130. Yay, Ik doe mee! Omdat ik graag wat af wil vallen nu ik bevallen ben dit jaar van mn lieve zoontje. Hier kan ik de perfecte healthy maaltijden in bewaren, vooral ook naar mn werk. Staat mooi te pronken op mn bureau, een plaatje is t !! Fingers crossed..

  Facebook: Debbiedeb

 131. Wat een supertoffe actie. Ik doe graag mee. Na jaren studeren ben ik gisteren eindelijk afgestudeerd als tolk Nederlandse Gebarentaal en kan ik hiermee op een hele mooie en fijne manier mijn lunch meenemen naar mijn werk. Facebook: Marloes Peters
  Instagram: marloes_1990

 132. Ik doe op de valreep nog heel graag mee ! Met mijn werk als operatie assistent kan ik tijdens de (snelle) lunch pauzes helaas niet eventjes een rondje lopen of een gezond lunchje scoren. Met de boho tiffin heb ik en geen excuse meer om zelf wat lekkers en gezonds mee te nemen en ipv even een andere omgeving (helaas ook geen ramen op het comex) een super leuk printje om tegen aan te kijken . Instagram = lisaesenbrink ✨

 133. Ooh wat een geweldig ding! OMdat ik door omstandigheden voor een behandeling veel van huis ben met de lunch, zou ik heel graag zo’n prachtige Boho-tiffin winnen.
  Facebook: Peyta Fang

 134. Ideaal! Elke woensdag en vrijdag ga ik vanuit mijn werk naar basketball training. In de kantine eet ik altijd mijn meal prep uit herbruikte afhaalbakjes. Beetje aftands ziet dat er uit. Nu weet ik zeker dat ik met deze Boho-tiffin de blits ga maken in de kantine. Daarnaast zal mijn meal prep mij nog beter smaken en ik hierdoor nog meer 3-punters raak ga schieten op training!!

  Instagram: charley_k

 135. Ohhhhhh die wil ik heel graag winnen! Ziet er zo gaaf en vrolijk uit en handig. Nu neem ik soms wel 6 of 7 bakjes mee met allerlei lekkere gezonde dingen. Met deze Boho-Tiffin is dat opgelost en komt er ook meer ruimte in mijn tas nu hard duimen!!!!

 136. Heeel handig ipv allemaal losse doosjes! Alles in een keer bij elkaar om de gezonde levensstijl weer op te pakken na kerst. Vooral makkelijk om mee te nemen op reis. Ik ga duimen, heel graag! (@lisanreus)

 137. Wauw wat een mooie lunchbox ik doe graag mee ik ben zaterdag jarig dus een leuk verjaardagscadeau. Ook heb ik na de kerstvakantie mijn laatste examens en dan ben ik eindelijk klaar met school en kan ik gaan werken. Dan zou zo’n geweldige lunchbox goed te pas komen! Ik ga hard duimen.

  mijn fb: Lisa Peters
  Insta: Lisaadutch

 138. Op de valreep 😉 Misschien lukt het op deze manier wel om mijn maaltijden eens goed voor te bereiden en altijd mee te nemen, zonder smoejes. En nog in stijl ook!
  Je vindt me op insta onder joyce_boutkan_fotografie

 139. Wat een supertoffe actie zeg! Ik doe graag mee om kans te maken op zo’n leuke lunchbox van Boho-Tiffin voor onder de kerstboom! Ze zien er niet alleen heel leuk uit, maar ze lijken mij ook heel handig om mijn gezonde lunch in mee te nemen als student! Daarnaast eet ik glutenvrij en neem ik vaak mijn eigen bakjes snacks, salades en yoghurtjes mee, hoe leuk is het dan om deze mee te nemen in deze shiny opvallende lunchboxjes! 😉

  Ik ben heel benieuwd!

  Facebook: Marloes Wessels,
  Instagram: marloesswessels

 140. Heerlijk zeg voor mijn werk maar ook als ik bij mijn moeder ben kan ze hem heerlijke vullen met hapjes
  Liefs Neetu devi (facebook)
  neetu_devi (instagram

Geef een reactie