Close
Sodastream Staycation kit + WIN ACTIE!

Sodastream Staycation kit + WIN ACTIE!

Staycation lijkt het woord te zijn van zomer 2020. Gelukkig krijgen we tropische temperaturen en met de SodaStream Staycation Kit heb je in no-time het beach club gevoel op je eigen terras.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-apparaat maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere PLUS, Blokker, MediaMarkt, BCC, bol.com, Coolblue en SodaStream.nl.

Je begrijpt dat wij nu enorm veel plastic afval besparen nu wij een SodaStream-apparaat hebben! Wat ik ontzettend fijn vind is dat we zelf de intensiteit van de bubbel kunnen bepalen. Hoewel ik voornamelijk thee drink vind ik het in de zomer wel lekker om een fris glas bruisend water te drinken maar liever niet te heftig bruisend. Mijn vriend vind het juist weer wel lekker als het heftiger bruist en nu kunnen we dus ieder ons eigen bruiswater maken. Al dan niet met een smaakje. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke smaken en daarom voeg ik er graag wat vers fruit en kruiden aan toe. Maar ze hebben bij SodaStream ook allerlei siropen die je toe kunt voegen.

staycation pakket SodaStream

SodaStream Staycation Kit

De kit bestaat uit een SodaStream Spirit White bruiswatertoestel zodat je op een duurzame manier je eigen bruiswater kan maken, naturel of als basis voor heerlijke zomerse cocktails. De cocktailrecepten, smaakjes en herbruikbare rietjes zitten al in de kit, je hoeft alleen nog  jouw favoriete ingrediënten toe te voegen. Voor de muziek is ook gezorgd, er is namelijk een zomerse playlist aangemaakt op Spotify. The summer is magic!

Zomerse recepten

Ook vind je op de website van SodaStream een aantal heerlijke zomerse recepten om jouw staycation compleet te maken. Benieuwd naar de recepten? Klik dan hier.

Win actie!

Wil jij kans maken op het SodaStream Staycation Kit t.w.v. € 149? Doe dan nu mee met de win actie!

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Natuurlijk volg je mij en Sodastream op Facebook en/of Instagram
 2. Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij wilt winnen.
 3. Laat onder de post op Facebook en/of Instagram weten dat je mee doet en tag 3 vrienden!

Mee doen kan van maandag 27 juli t/m zondag 2 augustus. Op maandag 3 augustus maak ik de winnaar bekend via Stories!

SodaStream Staycation kit inhoud

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met SodaStream. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

55 thoughts on “Sodastream Staycation kit + WIN ACTIE!

 1. Ooooh gave win actie! Ik drink eigenlijk alleen maar water. Ik vind Spa rood ontzettend lekker, maaaar wil zo min mogelijk plastic in huis. Ik overweeg een soda stream.. mn zus heeft hem
  En zijn hierover zeeer tevreden!

  1. Ik ben fan! Ik woon momenteel nog thuis en daar hebben we er een. De hoofdreden voor ons is en blijft het milieu. Het scheelt zo veel plastic. Buiten dat, super handig en lekker natuurlijk! Aanstaande vrijdag krijg in de sleutel van mijn eerste eigen huis, die week erna ga ik verhuizen. Deze sodastream zou dus een super tof cadeau zijn voor in mijn nieuwe huis

  2. Ik zie deze zo vaak langs komen lijkt mij geweldig dus ik loot graag mee ook op fb gereageerd

 2. Super leuke winactie! We drinken niet veel frisdrank en als er dan eens wat gedronken wordt gaat er daarna veel weg.. heel erg zonde, helemaal van al dat plastic.. en dit is een super gaaf pakket! Krijg helemaal de summervibes ondanks dat we niet op vakantie gaan.. ☺️

  1. Wauw! Super vet! Dat is perfect voor onze zomer tijdens dagjes weg en natuurlijk voor lekkere mocktails in ons tuintje! Hier gaan we van genieten!

 3. Hee,
  Wat een super leuke winactie!! Ik heb vorrige week voor het eerst bij een vriendin bubbelwater gehad van de sodastream en dat was echt super lekker niet te veel bubbels, niet te weinig, gewoon super lekker. Zou zo tof zijn als ik win, kan ik eens afwisselen met gewoon water en bruisend water (met een smaakje).
  Liefs

 4. Deze winactie kan ik niet voorbij laten gaan want deze is op mijn lijf geschreven! Ik drink eigenlijk altijd water of thee maar heb, net als jij, wel eens zin in wat afwisseling en pak dan graag een glaasje bubbels. Nee niet die bubbels, al lust ik die ook best hoor Mijn darmen houden alleen niet zo van te heftige bubbels dus zelf bepalen en samenstellen zou echt een uitkomst zijn!

 5. Ik zou dit graag willen winnen omdat ik probeer plastic zoveel mogelijk te beperken maar wel heel erg veel van water met prik houd. Ik drink geen frisdrank maar wel kraanwater. Zodra het bubbels heeft drink ik het gewoon makkelijker (en krijg ik sneller genoeg water binnen).
  De laatste tijd haal ik geen water met prik meer in de supermarkt omdat ik dan mij niet zo schuldig voel over al dat plastic.
  Hoop dat de soda stream mij helpt met genoeg te drinken zonder mij schuldig te voelen.

 6. Ik ben de laatste tijd verslaafd aan bruisend water!! Drink ook met gemak 8-10 flessen per week. Dit zou een mooie oplossing zijn om het natuur te bespraken van al die flesjes. En nog leuker je eigen intensiteit te bepalen ik zit namelijk tussen intens en licht bruisend in.
  Ohhh fingers crossed

 7. Mijn vriend is gek op bruisend water, tevens drink ik het liefst overdag water met smaakjes in plaats van al die ongezonde frisdrank….
  Omdat we net zijn gaan samenwonen zou dit perfect zijn in ons huishouden! ☺

 8. Mijn vriend is gek op bruisend water, tevens drink ik het liefst overdag water met smaakjes in plaats van al die ongezonde frisdrank….
  Omdat we net zijn gaan samenwonen zou dit perfect zijn in ons huishouden! ☺

 9. Ik ben fan! Ik woon momenteel nog thuis en daar hebben we er een. De hoofdreden voor ons is en blijft het milieu. Het scheelt zo veel plastic. Buiten dat, super handig en lekker natuurlijk! Aanstaande vrijdag krijg in de sleutel van mijn eerste eigen huis, die week erna ga ik verhuizen. Deze sodastream zou dus een super tof cadeau zijn voor in mijn nieuwe huis❤️

 10. Ik ken soda stream nog van vroeger lekker vond ik dat! Als kind benje enkel bezig met het maken van deede sodas en niet bewust bezig met het besparen van plastic, waar ik nu juist wel bewust mee bezig wil zijn! ^Manon

 11. Ik ben gek op spa rood en vind het belangrijk goed en duurzaam bezig te zijn. Daarom zou ik graag deze prijs winnen!

 12. Oeh, die willen mijn man en ik wel willen. Nu 27 weken zwanger van onze zoon en met die toestanden allemaal blijven wij dus lekker thuis in onze net verbouwde achtertuin. Daar past een glaasje Sodastream zeker goed bij!

 13. Wat een leuke actie!!! Ik zou hem graag willen geven aan mijn broertje en zijn vriendin, wonen net in een nieuw appartement, beide net een nieuwe baan nadat ze zijn afgestudeerd en dat allemaal in Corona tijd dus hoe leuk zou het zijn als ze deze winnen! En daarnaast zijn ze echt fan van water met bubbels dus denk dat ik ze hier heel blij mee maak:)

 14. Supergaaf zeg, dat je deze prijs mag weggeven. Ik drink ook graag thee, maar als het echt lekker warm is of bij de bbq, drink ik graag wat fris. Ben dus erg nieuwsgierig naar de sodastream, omdat ik de meeste frisdranken te zoet vind.

 15. Ik drink heel graag fris met bubbels, dit lest mijn dorst maar het is ook een gesleep als die flessen fris uit de supermarkt, dus zou deze sodastream DE oplossing zijn, want gemak dient de mens.
  Keep my fingers crossed

 16. WAAUW wat een super toffe winactie! Mijn zoontje en ik zijn allebei gek op water. Doe soda stream is dubbel zo tof vanwege de duurzaamheid en ook nog eens heerlijke drankjes. Ik lig momenteel in scheiding en moet samen met mijn zoontje helemaal op nieuw beginnen in een nieuw huis. Hoe gaaf zou deze sodastream op ons aanrecht staan!

 17. Heerlijk zou dat zijn je eigen frisdrank en helemaal niet zoet. Ik zou helemaal geweldig vinden om deze sodastream te winnen . Ik zou graag een framboos-citroen mix maken : zoet & fris ,lekker en verfrissend – zeker met deze zomerse temperaturen ! Aarbei-kiwi lijkt me ook heerlijk ! Of lychee-groene thee. Ik heb zoooo veel ideeën 🙂 Zal echt te gek zijn als ik winnen mag !! Ik ga heel hard duimen . …….ps.Ik volg je en Sodastream op Facebook en op Instagram.

 18. Wat een super gave winactie. Mijn vriend heeft net zijn eerste huis gekocht en zei dit weekend tegen mij dat hij er 1 wilt. Jij drinkt elke dag spa rood en wil het als hij voor het eerst op zichzelf gaat wonen, meteen goed doen. Zijn ouders willen alleen maar plastic en daar wilt hij verandering in brengen!

 19. Ik vind het zeker belangrijk om milieu bewust te gaan worden. Ik heb er ook 1 op mijn werk en daar geniet ik dan onwijs van.. Helaas zit ik al een lange tijd te jagen op een goede actie, maar zelfs 40 euro zit boven mijn budget. Dus ik hoop echt hiermee te winnen.

 20. Wat een gave winactie! Deze zou erg van pas komen om voldoende te blijven drinken. Gewoon water is soms zo saai. En hiermee kun je eindeloos variëren, lijkt mij heerlijk

 21. Graag voor mijn vegan dochter Sammy Meinderts want zij koopt alleen dierproefvrije beauty producten en haar shampoo en zeep dat zijn van die blokjes Ook gebruikt ze uitwasbare wattenschijfjes heeft een Infrarood verwarmingspaneel om millieubewust haar kamer te verwarmen en ongetwijfelt doet ze nog meer dingen waar ik niet eens iets van weet Dus als goede vader gun ik haar deze Sodastream zodat ze daarmee op een duurzame manier haar limonade kan maken en bijdraagt aan minder plastic in de wereld

 22. Gave winactie!! Een beter milieu begint bij jezelf! Tevens ben ik 28weekjes zwanger en vind ik het vinden en maken van andere drankjes dan al bekend, een pre, een must soms echt hemels. Mijn schoonzus heeft een sodasteam en alleen het water met de bubbels kan mij al bekoren! Kortom… ik ben fan!!

 23. Super. Ik heb er inmiddels 2 al verselten in 20 jaar en de derde aan mijn schoonouders gegeven die door ziekte meer water moeten drinken en minder suikers dus gaf ik de mijne met het idee dat ik wel een nieuwe ging aanschaffen… Maar natuurlijk komt er steeds wat tussen dus ik waag zo een kansje…

 24. Ooh! Wat een leuke win actie! Al enkele keren overwogen een soda stream te komen maar nog niet gedaan, zou leuk zijn eentje te hebben via deze weg. Want duurzaamheid is toch wel een belangrijke rol in het leven geworden

 25. Wow wat een genereuze prijs stellen jullie beschikbaar zeg ik doe héél graag mee voor deze pracht zomer win pakket . Als naturist in hart en nieren let ik erop dat ik zó min mogelijk milieu vervuilend ben . Ook voor mijn zoon met een autismespectrumstoornis die ik constant eraan moet herinneren goéd te drinken , vooral op tropische dagen . Maar gewoon water vind hij niks en dus leng ik gewoon water met wat priklimonade aan. Dit is natuurlijk een hoop gedoe en niet echt eco vriendelijk dus…ja héél graag .

 26. Ik drink ook graag bruis water, maar de hoeveelheid flessen die erdoorheen gaan, dat is natuurlijk minder.. het zou zoveel milieu vriendelijker zijn en daarnaast voor mij zelf ook veel beter omdat ik niet graag ‘gewoon’ water drink. Het zou me super helpen om zo genoeg water te drinken fingers crossed

 27. Ik zou de soda stream graag willen winnen voor mijn papa, omdat hij graag wilt afvallen maar niet van water hou. Ik zou hem graag op deze manier willen stimuleren, want water met bubbels drinkt hij wel graag!

 28. Wat een superleuke actie… en wat een ideaal product!!! Met zoveel mensen in huis heb je (helaas) ook veel verschillende smaken. Mijn zoon wil veel prik, mijn dochter liever iets gezonds met een komkommer smaakje, zelf ga ik voor fruit en mijn man juist voor spa rood. Dit zou dus perfect zijn voor ons: ieder zijn eigen fles èn ik hoef me niet meer gek te sjouwen met al die flessen limonade!!!

  1. Kim gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van de SodaStream staycation kit! Je krijgt een mailtje van me.

 29. Oh wat heerlijk lijkt me dit . Zelf niet zo fan van alleen spa rood maar wel met een smaakje. Die Italian Spritz zal vast naar aperol smaken alleen dan zonder alcohol hoe chill voor iemand die eigenlijk geen alcohol meer drinkt(maar wel aperol als favo drankje heeft voor de zomer). En we blijven vd zomer veel in de tuin en dan is dit heerlijk , drink veel water maar keer iets anders ook qua smaak is welkom

 30. Ik hou graag van dingen uitproberen en vooral wat betreft het eten en drinken. Dit zou een mooie kans zijn om enthousiast te worden over de sodastream en gebruik maken van de mogelijkheden wat betreft de smaken.

 31. Ik doe graag mee omdat ik zoveel positieve dingen over de Sodastream heb gehoord! Vooral het eco-friendly spreekt mij aan. Verder vind ik bruisend water echt heerlijk en lijkt het me een luxe om dat thuis ook te kunnen hebben. Duimen maar!

 32. Wat zou dit een traktatie zijn voor alle kindjes op ons zoontje zijn kinderfeestje 16 Augustus! Ik doe graag voor hem mee. En daarna natuurlijk genieten met ons gezin en alle buurtkindjes

 33. Ik wil heel graag kans maken op de prijs van deze keer. Mijn zoon is een ontzettende liefhebber van frisdrank en ik gun hem wel eens een lekker andere drankje.

 34. Yes…yes….yes!! Wat ontzettend leuk.
  ❤ Like en gedeeld en het zou toch wat zijn als ik zou worden uitgekozen (y)
  Dit is echt een heel vriendelijk gebaar ❤
  Superblij zou ik zijn want het lijkt me geweldig om een sodastreamer bij Healthyfoodie Manon te mogen winnen.
  De pagina is een LIKE en de actie is TOP.
  Als je dit wint dan heb je echt geluk.
  Ik zou dit wel honderd keer willen liken en duizend keer willen delen als dat meer geluk zou brengen. Zou geweldig zijn als mijn zoontjes hun eigen frisdrank kunnen gaan maken. En ik vind bubbels gewoon lekker. Niet te veel en daar is deze sodastreamer perfect in. Je kunt je eigen sterkte bepalen.

 35. 100% dat ik dit wel zou willlen. Met de nodige Passie, Energie en Enthousiasme like en deel ik openbaar op mijn tijdlijn en hoop op een kans. Blijmaker 🙂 Geluksmoment <3 Ik ga heel hard duimen. Vanaf deze kant zeer gewaardeerd (y) Dat zou echt FAN-TAS-TISCH zijn. Ik doe graag mee met de loting. Meteen gedeeld. (y) want deze sodastreamer willen wij al heel lang. Superlief van Healthyfoodie Manon

 36. Hai Manon,

  Wat een onwijs gave actie zeg!
  Mijn badkamer is al plastic vrij…..
  Ik maak vaak water met een smaakje dmv fruit toe te voegen Wat Ik in mijn glazen fles overal mee naar toe neem.

  Ik ben wel toe aan een beetje variatie.

  Tijdens mn zwangerschap ben ik aardig aangekomen en na bijna 2 jaar Heb ik nog aardig wat gewicht wat ik mee draag.

  Het eten gaat steeds beter ook door je leuke recepten dat je deelt.. daar heb ik ook graag een lekker watertje bij met een bubbel zonder plastic!

 37. Dat lijkt me super leuk en ideaal om SodaStream thuis te hebben. Zelf je eigen bruisend water, cola en eigen verse drankjes maken en nog beter voor het milieu. Ik zou hem graag willen winnen en mijn vrouw blij maken met een toegevoegde waarde voor de keuken.

 38. Hai Manon,

  Wat een onwijs gave actie zeg!
  Mijn badkamer is al plastic vrij…..
  Ik maak vaak water met een smaakje dmv fruit toe te voegen Wat Ik in mijn glazen fles overal mee naar toe neem.

  Ik ben wel toe aan een beetje variatie.

  Tijdens mn zwangerschap ben ik aardig aangekomen en na bijna 2 jaar Heb ik nog aardig wat gewicht wat ik mee draag.

  Het eten gaat steeds beter ook door je leuke recepten dat je deelt.. daar heb ik ook graag een lekker watertje bij met een bubbel zonder plastic!

 39. Hi Manon,

  Ik wil dolgraag winnen omdat ik weer water begin echt lekker te vinden en met me nieuwe gezonde levensstijl en sportschool zou super lekker zijn om beetje afwisseling te hebben met gewone water en om heerlijk te kunnen genieten van alle smaken deze zomer ❤️ Soda stream is echt top!

 40. Jááááááááááá..!! ❤ Wat supergaaf zeg Healthyfoodie Manon!! Ik wil natuurlijk hééééééééééél graag dit GEWELDIGE SodaStream pakket winnen, LOVE IT: D Ohhh wat een verwennerij zeg… manlief heeft het hier ook al een tijdje over.. en is volgende week ook nog eens jarig! Dit zou toch “HET” perfecte verjaardagscadeau zijn ik doe mee! super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST #duimen #hopen uiteraard volg ik jullie ook op insta (nhellmig)

 41. Oooh dit lijkt me zo lekker drink al een een paar jaar alleen water af en toe nog een spaje maar bruisend water is af en toe ook wel lekker drink ik alleen zelden door al dat plastic wat weer zonde is en met zo’n smaakje lijkt me ook wel lekker
  (carolien_in_love_to_make_art)

 42. Heel gaaf. ✨✨✨✨ Dit is een perfecte manier om heel veel te besparen qua milieu. Wat super deze actie. Leuk dat jullie dit zomaar organiseren en hier iemand heel blij mee gaan maken. Ik doe graag mee en zou het echt heel geweldig vinden om te winnen. Ik volg jullie pagina en ga meteen openbaar #delen. Wat een mooie give-away. @

 43. Wij drinken niets anders overdag dan spa rood (en paar koppen koffie ;)). De flessen zijn niet aan te slepen! En nu we thuiswerken en niet op vakantie gaan nog een grotere reden om die flessen eens te vervangen voor een sodastream En met dit zomers pakket ook nog wat vakantie in huis!

 44. Gemiddeld gaan er bij ons per week zo’n 12 flessen Spa rood door heen! Al dat plastic, kan nooit goed zijn voor onze mooie wereld.. hopelijk winnen we er nu eentje en kunnen we wat lege flessen besparen!!

 45. Ik doe graag mee voor mijn vader. Hij is zo lief en bijzonder, dat is waarom ik hem bewonder. Als ik win doe ik hem de SodaStream kado, dan roept hij vast heel hard bravo. Hiermee wordt het makkelijker meer water te drinken, en gaan het aantal suikerhoudende drankjes zeker slinken.

 46. Zou leuk zijn om aan mijn dochter te geven als bedankje, voor al haar goede zorgen, gevraagd, maar vooral ook ongevraagd. Ze drinkt heel wat bruisende drankjes, maar hiermee hoeft ze zich geen zorgen meer te maken hoe ze de zware flessen thuis krijgt en kan ze heerlijk genieten van haar eigen creaties.

 47. Hier had ik het van de week nog over met manlief. Deze willen we zo graag. Geen gezeul meer met flessen en heerlijk genieten van een fris glas water met smaakje. Niet alleen gezonder en mileubewuster maar zeker ook praktischer en beter voor de rug hihi. Zoonlief zal deze ook geweldig vinden, alleen al van de reclame werd hij enrhousiast. Een mooi kado voor deze bijna jarige mama (en een nieuwe stofzuiger)

Geef een reactie