Close
Review Xavie’s Granovie + WIN ACTIE! 
Xavie’s Granovie

Review Xavie’s Granovie + WIN ACTIE! 

Heb jij al eens van Xavie’s Granovie gehoord? Ik had er nog niet van gehoord tot ik door hen benaderd werd voor een leuke samenwerking. Daarnaast is het ook geen Nederlands bedrijf maar afkomstig van onze zuiderburen en dat maakte mij extra nieuwsgierig hun granola te testen! En wat ik er van vind lees je nu in mijn review!

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Xavie’s Granovie maar ik deel altijd uitsluitend mijn persoonlijke mening.

Xavie's granola2

Over Xavie

Xavie was, net als vele andere Nederlanders en Belgen, verslaafd aan suiker. Ze besloot op een oudejaarsavond het nieuwe jaar gezonder te starten. Ze verruilde haar boterhammen met pasta en jam in voor havermout met vers fruit. De eerste 10 dagen had ze het lastig, ze had last van hoofdpijn, waardoor ze merkte dat ze meer verslaafd was aan suiker dan ze gedacht had. Maar na die 10 dagen voelde ze zich als herboren!

Om variatie in het ontbijt en de tussendoortjes te brengen, ging ze op zoek naar nieuwe recepten en ingrediënten. Granola werd favoriet. En ze besloot haar eigen, gezondere versie te maken. Deze at ze niet alleen zelf maar deelde ze ook uit aan vrienden en familie die meteen fan waren! En dus besloot ze er een bedrijf van te maken.

Passie

XAVIES’ Granola is haar passie. Een passie die begint bij de selectie van de ingrediënten en bij de ambachtelijke bereiding. Een passie die eindigt bij jouw ontbijt, met kraakverse, gezonde granola, boordevol vezels, vitaminen en mineralen. Ze leeft voor het waarborgen van verse, gezonde en hand gemengde ontbijtgranen. Ze streeft naar voeding in zijn natuurlijke vorm zonder additieven, artificiële chemicaliën, kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Xavie's granola4

Granovie

De zorgvuldig uitgekozen volle granen, pitten en zaden worden gemengd met heerlijke smaakmakers. Deze mengeling wordt gezoet met agavesiroop. Deze siroop is 25% zoeter dan gewone suiker, daardoor hoeft er veel minder van worden toegevoegd om dezelfde smaak te krijgen. Agavesiroop heeft ook een lage glycemische index. Dit wil zeggen dat de suikers trager worden opgenomen in het bloed en dat ze je zo lang voldoende energie geven. Deze basis wordt vervolgens gebakken in de oven tot krokante, geurige Granovie.

6 verschillende smaken

XAVIES’ granola’s zijn heerlijk bij het ontbijt met yoghurt of vers fruit, als 4-uurtje om de honger te stillen en verrassend lekker in een gezond dessert. En verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. Extra-Seeds, Nuts-Seeds, Kokos-Kaneel, Amandel-Abrikoos, Nuts-Chocolate en Double-Chocolate.

Xavie's granola3

Testen

Ik kreeg alle 6 de smaken thuis gestuurd om te testen. En ik kan niet anders zeggen dan dat het echt hele lekkere granola is! De smaken zijn echt heel puur en je proeft de passie die erin gestoken is. Mijn favoriete smaak? Zeker de Kokos-Kaneel! Die combinatie had ik nog niet eerder gemaakt en hij is echt heerlijk! De Amandel-Abrikoos en de Double-Chocolate komen op een gedeelde tweede plek. En deze gebruikte ik dan ook voor het recept voor deze overheerlijke granola balletjes.

Granola balletjes4

WIN ACTIE!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de granola van Xavie? Je kunt nu kans maken op een proefpakket met maar liefst alle 6 de smaken!

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Uiteraard volg je mij (dat doe je natuurlijk al!) en Xavie’s Granovie op Facebook en/of Instagram
 2. Je laat onder deze review weten waarom jij kennis wilt maken met Xavie’s Granovie
 3. Natuurlijk geef je het bericht ook nog even een dikke like op Facebook en/of Instagram
 4. Het bericht delen met je vrienden of je vrienden taggen is altijd lief natuurlijk 😉

Je kunt mee doen t/m vrijdag 3 november, op zaterdag 4 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

De winnares is geworden…. FEBE! Van harte gefeliciteerd! Je krijgt een mail van mij in je mailbox!

Niet gewonnen maar nog net zo nieuwsgierig naar deze granola? Check dan de website van Xavie’s Granovie en bestel de granola zodat je zelf kunt proeven hoe lekker hij is!

57 thoughts on “Review Xavie’s Granovie + WIN ACTIE! 

 1. Wat een leuke acties weer!! en natuurlijk doe ik hier graag aan mee.. een van mijn favoriete ontbijtjes is yoghurt of kwark met vers fruit en granola. Ik vind het altijd leuk om nieuwe granola uit te proberen en ben heel erg benieuwd naar deze .

  1. Ik wil deze granola graag eens uitproberen,zeker ivm de minder suikers die er in zitten.En de kokos-kaneel zou zo maar eens ook mijn favoriet kunnen worden

 2. Ik ben al jaren verslaafd aan granola en eet het bijna iedere dag. In de yoghurt, over mijn smoothiebowl, als topping op een taartje of boterham :p of gewoon als tussendoortje uit ’t vuistje Ik betrap mezelf er op dat ik steeds nieuwe granola uitprobeer. Dat kan maar 1 ding betekenen; Ik heb dus klaarblijkelijk nog steeds de PERFECTE granola niet gevonden! Ik zou daarom heeeeel graag deze granola willen proberen, om hopelijk eindelijk mijn einddoel te bereiken en niet meer verder te hoeven zoeken… XOXO

 3. Leuke actie. Perfect op mijn lijf geschreven. Granola addict dus inmiddels granola expert. Ik eet het bijna elke dag, zou niet zonder kunnen. De smaken zien er ook heel leker uit zeker amandel-abrikoos of double chocolate,mmmm

 4. Ik doe erg graag mee, leuke actie! Ik heb geen Facebook of Instagram, maar ben meteen de website gaan checken, veel verkooppunten!

  Ik wil de granola graag uitproberen omdat ik tot nu toe toch nog een beetje sceptisch ben over granola. Soms zitten er nog best veel suikers in, wat ik minder een probleem vind voor een tussendoortje, maar liever vermijd voor een ontbijt. Ik ben erg benieuwd. Oh ja, een zuiderbuur ben ik ook! Ik vind het super om te merken dat er ook bij ons vanalles beweegt rond gezonde voeding, je hoort immers vaker over dit soort initiatieven bij de ‘noorderburen’

  Fijne dag!
  Hilde

 5. Leuke winactie! Ik doe mee omdat ik verslaafd ben aan muesli en granola. Maar in de meeste gevallen zit er suiker in verwerkt. Daarom ben ik heel benieuwd naar dit merk. Sinds ik train voor een halve marathon, ben ik meer op mijn voeding gaan letten. Alleen ik vind het nog steeds erg lastig om een gezonde granola te vinden (muesli lukt op zich wel) vandaar dat ik mee doe

 6. Ik wil de uitdaging wel aan gaan of er inderdaad een granola is die kan tippen aan mijn eigen gemaakte

 7. Super leuk!! Ik zou graag willen winnen, omdat ik al jaren muesli eet en alle soorten en maten inmiddels al geprobeerd heb. Dit klinkt weer als een nieuwe hemel & ontbijt is echt mijn favorite maaltijd van de dag! Heerlijk om met lekkere muesli, yoghurt en fruit te beginnen. Deze muesli lijkt me ook ontzettend lekker en zorgt weer voor een vernieuwd ontbijtje !! ♥

 8. Leeeeeuk leuk!! Graag wil ik mee doen met deze win actie Mijn granola maak ik altijd zelf, maar ik ben wel erg benieuwd hoe deze zal smaken Die kokos-kaneel lijkt me goddelijk! Mmmmm

 9. Niet zo’n heel spannend verhaal. Ik eet alweer veel te lang havermout als ontbijt en zó toe aan wat anders. Graag zou ik daarom deze Granola uit willen proberen. Lijkt me heerlijk in de yoghurt en kwark en ook die balletjes zien er top uit ❤️!

 10. Ik doe heel graag mee! ❤ Ik probeer sinds kort ook te minderen met suiker maar ben vaak zoekende naar gezonde zoete alternatieven voor mijn ontbijt en tussendoortjes. Deze granola’s klinken echt heeerlijk! ❤

 11. Een heerlijk begin van de dag met een yoghurt en granola. Ik loot heel graag mee voor wat nieuwe lekkere smaakjes. Het leukste keuze moment van de dag welke smaak zal ik vandaag nemen?

 12. Oh wat zou ik deze graag uitrpoberen! Ik hou van ontbijten, en al zeker granola! Ben nog niet lang bezig met op mijn voeding te letten, dus op deze manier dingen ontdekken zou zo enorm fijn zijn! Want ik moet nog veel leren

 13. Wat een leuke actie weer! Ik doe mee om mijn zoontje meer gezondere alternatieven voor ontbijt en tussendoortjes te leren kennen. Dit zou hem zeker een duwtje in de rug kunnen geven.

 14. Zoals ik al heel enthousiast onder de heerlijke foto op Instagram schreef, zou ik dolgraag dit pakket willen winnen om de herfstige vroege ochtenden heel wat warmer en dragelijker te maken! De smaken vind ik oprecht ontzettend origineel en Xavie klinkt heel passievol. Kan inderdaad niet anders dan dat je dat proeft en ik hier ’s ochtends mijn bed voor uit sjees om het over mijn havermout of soya-yoghurt te strooien! Ook nog eens heel erg leuk wat van onze zuiderburen te horen 🙂

 15. Top actie! Ik ben heeeeel benieuwd naar deze granola. Mijn ontbijtjes zullen hierdoor nog feestelijker worden en dat kan ik wel gebruiken nu de herfst is aangebroken. Lijkt mij heerlijk in combinatie met kwart, warme appel en dan granola om het feest compleet te maken!

 16. Hmmm zo leuk! Ik doe mee because I love healthy food! Lekker granola als ontbijt met yoghurt en fruit.. heerlijk

 17. Lekker!! Vroeger at ik ook altijd boterhammen met nutella of hagelslag bij mij thuis was weinig kennis over gezond eten. Nu ontbijt ik standaard met yoghurt, fruit en ontbijtgranen. Meestal de variant van eat natural, maar een beetje variatie vind ik heel fijn! De smaken van Xavie’s granovie klinken bijzonder lekker en die zou ik graag willen proberen!

 18. Check,Check, dubbelcheck! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe gezonde ideeën om mijn voeding mee aan te vullen. Deze granola’s klinken heerlijk als aanvulling op de afwisseling in mijn ontbijtjes! Zou ze graag proeven

 19. Xavie’s Granovie ziet ongelooflijk lekker uit op de foto’s en ik wil graag de dag goed en gezond beginnen, zodat ik er vol tegen aan kan!

 20. Wat leuk. Eet ook graag yoghurt met granola en vers fruit. Ben dan ook erg benieuwd naar de smaak amandel abrikoos. Mhhh x

 21. Wat leuk! Ik eet (bijna) dagelijks granola dus zou het heel fijn vinden om deze eens te proberen, en te delen via Instagram natuurlijk!

 22. Ik eet al jaren muesli en heb zowat wel alles wat je in de supermarkt aan muelsi kan kopen uitgeprobeerd, hierbij wil ik deze xavier muesli uitproberen, het lijkt me heeerlijk en natuurlijk gezond! Top winactie!

 23. Ik ben dol op granola en eet dit elke dag… maar ik heb zowat alle soorten vanuit de supermarkt geprobeerd, mij lijkt het dus lekker en super tof op de van xavier uitteproberen. Ze zijn lekker gezond! Top winactie voor mij dus!

 24. Jaaaaa ik doe heel graag mee!! Ik ga in juni trouwen en moet dus in shape komen voor mijn jurk!! Sinds een maand begonnen met bootcamp en over 2 weken start ik met 6 weken pt en 3 x in de week bootcampen.. om echt van die overtollige kilo’s af te komen moet ik natuurlijk gezond en zonder suiker gaan eten!! Deze heerlijke granolas gaan mij daar zeker bij helpen en maken suikerloos eten een feestje!!! Helpen jullie mij in mijn jurk?

  1. Heyy Steffie de Kort echt super goed van je en super leuk dat je gaat trouwen!! Gefeliciteerd❤️. Het is echt niet erg als je af en toe wat suiker binnenkrijgt en er zitten in heel veel producten ook van nature al suikers dus laat je er niet te gek door maken asjeblieft (die periode heb ik namelijk ook doorstaan en daar wordt je niet vrolijk van). Het leven moet tenminste wel leuk blijven he af en toe eens wat lekker kan heus geen kwaat. Verder wens ik je heel veel succes en vooral plezier met afvallen☺️

 25. Woow wat een super leuke actie! Zowel mijn vriend als ikzelf zijn verzot op granola. Sinds een half jaar hebben wij een gezonde levenstijl aangenomen, en sporten wij veel. Om goed te kunnen sporten zijn gezonde voedingsstoffen belangrijk, waar granola zeker onder hoort! Wanneer ik nog maar naar de foto kijk, heb ik al onmiddellijk zin om eens te proeven! Ik duim alvast!

 26. Wat een leuke winactie het lijkt me heerlijk om deze smaken te testen. Vooral de nuts-chocola lijkt me lekker.

 27. Jammie! Als granola verslaafde moet ik deze nieuwe smaken natuurlijk ook proberen. Ze klinken me erg lekker. Benieuwd of ze mijn smoothie bowl gaan halen of dat het voor die tijd al in mijn mond verdwenen is.

 28. Ik zou de verschillende smaken granola graag uitproberen! Waarom? Omdat 1. Je mij ’s nachts kan wakker maken voor een bakje kwark met fruit en granola. 2. De keren dat ik zelf granola maakte deze mislukte 3. Ik dol ben op lekker eten!

 29. Super leuke winactie!! Ik ken het merk niet maar door hoe jij erover verteld maakt me meteen nieuwschierig, man wat klinkt die granola lekker zeg. Daarmee wordt ieder ontbijt een echt feestje denk ik. Mijn bakje kwark met appel kan denk ik wel heel goed opgevrolijkt worden met een lekker beetje granola! En die balletjes van jou zou ik ook super graag willen maken!
  Ik vind je blog echt zo leuk en probeer vaak je receptjes uit!!
  Xxx

 30. oeee daar doe ik graag aan mee! Sinds een half jaar goed op mn eten aan het letten wat super goed gaat. Maar de havermout een keer vervangen door heerlijke (variatie) granola zou helemaal geweldig zijn..

 31. Het lijkt me harstikke leuk om zo’n zoete granola te proeven in allerlei verschillende en spannende smaken, dit brengt mij altijd weer op andere ideeën voor receptjes.

 32. Ik wil deze granola heel graag uitproberen ‘s morgens in mijn kwark.Ben begin dit jaar begonnen met afvallen en gezond leven.Inmiddels al 3 kilo kwijt en ook begonnen met granola maar ben nog heel erg zoekende maar dit klinkt als een heerlijke gezonde granola die niet al te zoet is met allemaal “suikers”!!!

 33. Ziet er super lekker en vooral gezond uit!! Ben nieuw met Granola… dus zou dit graag eens willen uitproberen met deze mooie winactie

 34. Jaaaaahhh ik doe graag mee. Ik ben hier wel benieuwd naar. Ik ben dol op granola maar verbaas me steeds hoeveel suikers er in zitten, dus wil deze wel proberen

 35. Hi Manon, wat een leuke actie! Ik zou dolgraag willen winnen om deze granola te proeven. Veel granola’s zitten boordevol suikers en vaak zit er ook honing in verwerkt, in deze dus niet als er agava in zit! Super tof! Lijkt me erg lekker die combies.
  Rustig in afwachting en good luck voor iedereen!

 36. Eindelijk een granola zonder onzinnige toevoegingen waar mijn lichaam niet goed tegen kan! Precies waar ik naar op zoek ben.

 37. wauw wat leuk! Ik vind zelf granola maken het aller lekkerst maar helaas komt dat er niet altijd van. Deze lijkt wel heel erg op zelf gemaakte dus ik wil hem heel graag proberen in al die lekkere smaken

 38. Ik heb nog nooit granila gegeten en ben juist aan t speuren wat nu de gezonde versies zijn dus ik ben zeeer benieuwd! Zit pas net in mijn Healthynfwse en merk dat ik zonder/minder suiker meer energie heb!
  Dus ik ben zeer nieuwsgierig naar de pure smaken!

 39. Ik heb enkele weken geleden voor de eerste keer kennis gemaakt met de granola met chocolade en ik vond hem super lekker! Een pakketje met alle smaken zou ik zeker kunnen gebruiken om aan mijn dagelijkse portie yoghurt met fruit toe te voegen en zo kan ik elke dag wat variëren!

  Ik heb trouwens nog nooit eerder iets gewonnen dus dit zou echt super fijn zijn! 🙂

 40. Granola, ik ben er dol op en nieuwe soorten zijn altijd welkom. Ik ben heel benieuwd geworden naar deze granola’s, die fijn meer healthy klinken dan de doorgaande granola’s.

 41. Nu ik steeds minder tijd heb om zelf granola te maken, door een nieuwe baan. Is dit de perfecte granola om te proberen! zonder allemaal toegevoegde suikers en andere dingen!

 42. Jaaa dat wil ik wel winnen! Kan ik nog meer variëren tijdens de lievelings maaltijd, het ontbijt

 43. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Na het bedenken van 52 healthy ontbijtjes ( van de 99) zou dit een leuke manier zijn om te variëren. Leuke naam en ziet er heerlijk uit!
  Ellen van xcix_days

 44. Heerlijk als ontbijt met kwark of yoghurt of overnight maar ik zou het ook hraag als snack meenemen naar m’n werk en er mee bakken; Yummie
  Ik krijg er nu al trek in
  Cupcakes bakken met zoonlief of een cake

 45. Zou ik zeker willen leren kennen. Sinds ik ontdekt heb dat ik allergisch ben voor suiker is het een dagelijkse speurtocht geworden naar voedingsmiddelen zonder suiker die ook nog eens heel lekker zijn..ik vind het dus een uitdaging om allemaal nieuwe dingen te proberen en deze granola’s wil ik dan zeker aan die lijst toevoegen

 46. Ik zou hem heel graag willen proberen, omdat ik altijd struggle om een goede granola te vinden! Overal zitten altijd zoveel toegevoegde stoffen in!
  Het lijkt me heerlijk om dit te proberen. En dan 6 smaken! Denk dat ik hierna niet meer weg te krijgen ben van dit merk. Elk ochtend wordt het dan weer; Yoghurt, granola en fruit. Jummie:)

 47. Ik doe graag mee! Ik ben echt dol op granola; het liefst iedere dag als ontbijt, tussendoortje of lunch! En als ik dit pakket win, kan ik gelijk je Granola-balletjes maken!

 48. Ik ervaar soms echt keuzestress in de supermarkt om een goede granola/cruesli te vinden die niet zoveel suiker bevat. Thuis zweren ze bij suiker maar ben zelf overtuigd dat het lang niet altijd nodig is. Als ik dit win kan ik ze op een leuke manier eens kennis laten maken met een granola zonder zoveel suikers. 1tje waar ik ook zonder schuldgevoel gewoon wat van kan snoepen. Hihi want ik doe het bij de yoghurt, maar snoep er meteen wat vanaf en als ik nog n groot stukje in de zak zie pak ik dat ook nog even mee. Hihi is dat herkenbaar Manon?

 49. Aangezien ik mijn inspiratie qua zelfgemaakte muesli een beetje kwijt ben zou dit perfect zijn! Ik zou ze erg graag willen uitproberen! Misschien dat ik wel helemaal niet meer zelf aan de slag ga 😉

Geef een reactie