Close
Review: Max’s mints + WIN ACTIE! 

Review: Max’s mints + WIN ACTIE! 

Max’s mints is een nieuwkomer op de markt van kleine mintjes. En daar zit een leuk verhaal achter. Lees je mee? 

Max’s mints

Max houdt van lekker en goed. Daarom vindt Max het belangrijk dat zijn mints duurzaam worden geproduceerd. De hoofdbestanddelen van de mints zijn biologisch gewonnen maissuiker en dextrose, wat betekent dat er geen synthetische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt bij de teelt. Na toevoeging van natuurlijke smaakstoffen worden de mintjes geperst voor Max.

Medewerkers van een sociale werkplaats zorgen er ten slotte voor dat er ongeveer 58 mints (tel ze gerust ;-)) terechtkomen in de vrolijke blikjes.

20170917141648_IMG_1576-01.jpeg

Niet suikervrij

Max’s Mints zijn dus niet suikervrij, maar wel vrij van bestrijdingsmiddelen en bovendien heel klein: 0,6 gram. Dat is slechts één zevende van een suikerklontje. Dus in plaats van suikerklontjes of zoetstoffen ín je eten, kun je beter een lekker mintje ná het eten nemen. Want Max gelooft dat je van échte producten gewoon (met mate) moet kunnen genieten. Daarnaast zijn Max’s Mints vegan, allergenen- en glutenvrij.

20170917140253_IMG_1574-01.jpeg

Maar wie is Max?

Max is eigenlijk de zus van Max. Wait, what? Max is eigenlijk Floor, de drijvende kracht achter Max’s Mints. Een marketeer met een liefde voor gezond én lekker eten, een passie voor duurzaamheid en een zwak voor goede koffie. En toen Floor tevergeefs zocht naar een fris, biologisch mintje voor na die koffie (als alternatief voor kunstmatig gezoete pepermuntjes) besloot ze om de mints zelf te ontwikkelen. Samen met haar vader, die jarenlang werkzaam geweest is in de foodindustrie, stapte Floor in 2016 in dit avontuur. En met succes: inmiddels is Max’s Mints in meerdere winkels verkrijgbaar en leren steeds meer mensen Max kennen.

En waarom dan Max? Omdat Floor haar broer Max vroeg of hij nog een goede naam wist. Die wist hij wel!

20170917140136_IMG_1571-01.jpeg

4 smaken

Max’s mints zijn er in 4 verschillende smaken. In de smaken; Menthol, Lemon, Berry en Coffee. Voor ieder wat wils dus en voor elk moment van de dag.

Verkooppunten

Max’s mints zijn al in verschillende winkels in Nederland verkrijgbaar. Via de website kun je precies zien of ze ook bij jou in de buurt te koop zijn. Maar bestellen via de site is ook een optie.

Collage 2017-09-29 15_36_48-1.jpg

Win actie!

En om jullie kennis te laten maken met Max’s mints mag ik maar liefst 4 pakketjes met alle 4 de smaken weg gaan geven!

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 4 pakketjes?

  1. Natuurlijk volg je Healthyfoodie Manon & Max’s mints op Facebook en/of Instagram
  2. Like de foto van de win actie op Facebook en/of Instagram
  3. Tag 3 vrienden die ook wel een pakketje mints zouden willen winnen!

De actie loopt vanaf maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober. De 4 winnaars worden zaterdag 7 oktober bekend gemaakt.

Succes! 😀

Geef een reactie