Close
Pepsi by SodaStream

Pepsi by SodaStream

SodaStream komt weer met iets nieuws! Voor alle Pepsi fans kun je nu namelijk je eigen Pepsi, 7Up en Mirinada maken! Nooit meer zeulen met lege flessen dus maar lekker thuis mixen!

PepsiCo

Met de nieuwe Pepsi by SodaStream-smaken kan je de populaire PepsiCo-frisdranken makkelijk zélf maken. Sprankelend, intens en in een handomdraai klaar. Gewoon kraanwater bruisend maken met SodaStream, een PepsiCo-smaak toevoegen en je frisdrank is klaar. Het assortiment varieert van de klassiekers Pepsi, Pepsi Max tot 7UP en 7UP Free (zonder suiker). Het is voor het eerst dat je de PepsiCo-frisdranken thuis zelf kan bereiden.

De SodaStream PepsiCo-smaken bieden de vertrouwde, volle smaak van je favoriete frisdrank. Met slechts één flesje PepsiCo-smaak van 440 ml kan ongeveer 9 liter kant-en-klare frisdrank worden bereid. Elke smaak is ook verkrijgbaar in een suikervrije versie. Je hebt binnen no-time een heerlijke, zelfgemaakte frisdrank.

Pepsi by SodaStream

Makkelijk, lichtgewicht, en beter voor de planeet

De SodaStream PepsiCo-smaken zorgen niet alleen voor frisdrankplezier en gebruiksgemak – want het gesleep met kratten en leeggoed is overbodig – maar ze helpen ook het milieu. De 9 liter frisdrank uit één flesje PepsiCo-smaak komt ongeveer overeen met een reguliere sixpack frisdrank van 6 x 1,5 liter. Dankzij de PepsiCo-smaken en de herbruikbare flessen van SodaStream worden dus duizenden plastic wegwerpflessen bespaard.

De nieuwe SodaStream PepsiCo-smaken zijn vanaf nu o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn voor een adviesprijs van €5,99.

SodaStream fan!

Ik deelde al eerder op de blog dat ik ontzettend fan ben van SodaStream. Je leest hier waarom wij fan zijn!

Geef een reactie