Close
Review || SodaStream Spirit + WIN ACTIE!

Review || SodaStream Spirit + WIN ACTIE!

Je hebt vast al wel van SodaStream gehoord. Zo niet dan vertel ik je er graag meer over want wij kunnen nu al niet meer zonder!

En met wij bedoel ik eigenlijk meer mijn vriend dan mijzelf. Mijn vriend drinkt namelijk dagelijks bruisend water en dit dronk hij voorheen alleen uit 500 ml flesjes want uit de grotere flessen, gaat volgens hem, de prik er veel te snel van af. Toen ik gevraagd werd of ik een review wilde schrijven over de SodaStream Spirit was ik dan ook erg enthousiast! Waarom? Dat leg ik je graag uit.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-apparaat maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere PLUS, Blokker, MediaMarkt, BCC, bol.com, Coolblue en SodaStream.nl.

Je begrijpt dat wij nu enorm veel plastic afval besparen nu wij een SodaStream-apparaat hebben! Wat ik ontzettend fijn vind is dat we zelf de intensiteit van de bubbel kunnen bepalen. Hoewel ik voornamelijk thee drink vind ik het in de zomer wel lekker om een fris glas bruisend water te drinken maar liever niet te heftig bruisend. Mijn vriend vind het juist weer wel lekker als het heftiger bruist en nu kunnen we dus ieder ons eigen bruiswater maken. Al dan niet met een smaakje. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke smaken en daarom voeg ik er graag wat vers fruit en kruiden aan toe. Maar ze hebben bij SodaStream ook allerlei siropen die je toe kunt voegen.

Smaken

Ze hebben maar liefst 25 verschillende smaken om toe te voegen aan je bruiswater. Van cola, tonic en ginger ale,  alcoholvrije cocktail smaken, zoals Pina Colada en Pink Mojito tot natural flavor drops in de smaken citroen, sinaasappel en framboos. Ik kreeg de 4 nieuwste siropen die voor 50% uit fruitsap bestaan en in de smaken Blackcurrant, Red Berry Mix, Fruit Mix en Orange Mix verkrijgbaar zijn.

Maar zoals ik al zei, je kunt je water ook zelf pimpen met vers fruit en kruiden, dit is niet alleen heel lekker, het ziet er ook nog super leuk uit!

Sodastream review infused water

Win actie!

Zoals je kunt lezen kunnen wij niet meer zonder ons SodaStream-apparaat! En ik vind het dan ook onwijs tof dat ik er een weg mag geven! Wat moet je doen om kans te maken de mooie Sodastream Spirit Icy Blue inclusief de 4 nieuwe smaken te winnen?

 1. Natuurlijk volg je mij en Sodastream op Facebook en/of Instagram
 2. Laat in een reactie onder deze review weten waarom jij wilt winnen.
 3. Laat onder de post op Facebook en/of Instagram weten dat je mee doet en tag 3 vrienden!

Mee doen kan t/m donderdag 30 mei 18 uur. Om 20 uur maak ik de winnaar bekend!

De gelukkige winnaar is geworden… Leanne!

Sodastream Spirit win actie

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met SodaStream. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

53 thoughts on “Review || SodaStream Spirit + WIN ACTIE!

 1. Wij drinken thuis ook veel mineraal water en ik ben het met je vriend eens ‘vers’ is het lekkerste! Daarom doe ik graag mee. Scheelt ook een hoop gezeul met flessen en dragen we ons steentje bij aan het milieu

 2. Wat een mega gave super actie ik zou heel graag een kans maken om te winnen te veel redenen om op te noemen maar zal een poging wagen 😉 om te beginnen helpen we onze planeet en kunnen we eindeloos variëren voor een leuke prijs ook zeker wat waard met deze starters kit kunnen we aan de slag en meteen de nieuwe smaakjes testen wat wil je nog meer!!

 3. Ik doe mee voor mijn ouders! Zelf hebben we al 1 en kunnen echt niet meer zonder! Mn vader drinkt ook veel Spa rood, dus het is tijd om die plastic flessen in te ruilen voor een Soda Stream!

 4. Ik drink graag water. Maar bruisend water vind ik lekkerder dan plat water. En als ik er dan ook nog zelf een natuurlijk smaakje aan toe kan voegen, is dat helemaal perfect.

 5. Lijkt me super. Minder plastic ben ik zo wie zo voor. En mijn pubers zijn gek op prik. Waag dus graag een kansje..

 6. Gewoon superhandig omdat ik alle boodschappen op de fiets doe, en die flessen water zijn best zwaar elke week weer! Word gewoon enthousiast als ik jouw review lees!

 7. Ja, ik doe heel graag mee! Persoonlijk willen mijn huisgenootjes en ik al zolang een soda stream, alleen ja…. studenten & geld. Dus drinken we nu gewoon kraanwater, wat nog beter is dan flessen kopen, maar een soda stream zou zo fijn zijn! Water met een extra touch, heerlijk! En daarnaast natuurlijk veel duurzamer!

 8. Super fijn die review ben hier ook aan het denken om er een aan te schaffen ivm vele plastic afval . Maar winnen is natuurlijk helemaal super . Hier drinken we ook graag bruisend water en pimpen die ook vaak zoals jij dat doet . Dus

 9. Wat een leuke winactie zou leuk zijn om een variatie te kunnen maken op het standaard water uit de kraan!

 10. Ik doe supergraag mee. Heerlijk om de standaard smaakjes te proeven, maar ook om eigen creaties mee te maken. Ik heb er al helemaal zin in. Verse kruiden uit de tuin erbij. Zo maak ik een gezond drankje én verspil ik minder plastic. Want die plastic berg….. daar zie ik toch als een berg tegenop.

 11. Ik zou echt zo graag willen winnen. Water drinken is iets wat ik eigenlijk nooit doe, omdat ik het niet lekker vind, daardoor pak ik al snel de frisdrank erbij en dat is natuurlijk niet zo goed. Sodastream kijk mij een hele goede en lekkere oplossing om zo weer te kiezen om meer water te drinken 😀

  1. Deze SodaStream staat al zooo lang op mijn verlanglijstje!! Wij drinken namelijk altijd bruisend water uit 1,5L flessen, maar precies wat je zegt: hier gaat de prik zo snel uit. En bruisend water is één van de weinige ‘frisdranken’ die ik drink, perfect voor kleine hoeveelheden dus: de SodaStream! Ben heel benieuwd naar de smaken siroop!! Fingers crossed ☺️

 12. Wow wat een geweldige prijs! Een leuke blog trouwen ook. Sodastream lijkt me de ideala manier om voldoende te kunnen drinken wat nog lekker en gezond is ook, ik doe mee!

 13. Super win actie! Ik drink ook veel Spa rood en andere bruis waters, omdat ik gewoon water niet zo lekker vind. Met de soda stream zou ik meer water drinken dan soda en ook graag meer willen experimenteren met nieuwe en eigen (verse) smaken!

 14. Dit lijkt me erg lekker en elk product wat de planet schoner houd is een interessant product ben erg benieuwd drink zelf heel veel water maar dat gaat ook is vervelen en bruisend water ter afwisseling met af en toe een lekker smaakje lijkt me ook wel lekker ben erg benieuwd naar dit product en de smaken

  1. Dat zou geweldig zijn om voor mijn gezin te winnen. Wij hebben een waterzuiveringsysteem dat schoon gefilterd water geeft dus dan zouden we supergezonde soda stream drinken kunnen drinken

 15. Super gaaf!! Ik doe heel graag mee! 😀 omdat ik het liefst de hele dag bruiswater drink, het zoveel plastic bespaard en omdat ik dan niet meer al die flessen hoef te sjouwen haha. En ik denk dat hier heel gezellig zal staan op t aanrecht

 16. Ja ik doe mee! Dan kan ik ook van de flessen bruiswater af zoals met de brita waterfilters voor plat water!!!

 17. Een droomwens. Ik drink sinds ik meer bewuster eet En drink eigenlijk alleen water. En het lekkerste is bruisend water. Mijn man doet mee maar voegt er graag een smaakje aan toe.
  We hebben hier in Brabant oerwater dus superkwaliteit uit de kraan. Dan komt een SodaStream heel goed van pas!

 18. Wow, het lijkt mij ook echt een ideaal apparaat. Ik drink veel water met een smaakje van fruit of kruiden en een beetje bubbels vind ik heerlijk, daarom loot ik erg graag mee….

 19. Echt een hele toffe actie! Ik doe graag mee! Ben gek op bruisend water, en mijn dochter ook met een rietje en een citroentje. Vind het alleen niet echt duurzaam al die flesjes dus dit zou echt een uitkomst zijn! #fingerscrossed

 20. Dit zou echt top zijn. Ik koop altijd flessen spa rood. Dit zou heel veel plastic schelen en dus beter voor het milieu.
  Ik hoop dat ik het win. Het lijkt me heel lekker.

 21. Gave prijs! Ook hier gaan er liters bruisend water door. Ik zwicht nog te vaak voor cola light. Hopelijk stimuleert dit apparaat om meer gezond water te drinken en volg ik voorbeeld van mijn man.

 22. Geweldig. Los van het feit dat ik hou van wat luxe en ik dit een fijne en praktische aanvulling vind in mijn keuken (wat uitbreiding van repertoire; ik wil weleens wat anders drinken dan gewoon water, koffie of kruidenthee), hou ik ook erg van het design. En dit is helemaal mijn kleur. Mijn keuken is blauw. Hier maak ik heel graag plaats voor op mijn aanrecht!

 23. Oh deze zou ik graag willen winnen. Ik drink vrijwel geen frisdrank want voel ik me niet prettiger door. Maar wat afwisseling van het gewone water zou erg fijn zijn en zonhelp ik de wereld ook nog eens.

 24. Oh ja heeeeeeel graag want ik sleep me een breuk met die plastic flessen vól naar huis en leeg weer terug ppppffffffff. Bovendien maak ik,vooral in de zomer, graag verse citroen munt bubbelwater ! Ik volg op ig onder Momzymom en Facebook onder dinygijsberts twitter onder MissMomzy. Ik heb deze al zooooooo lang op mijn verlanglijst staan.

 25. Super gaaf bedrijf & mega goed voor de wereld! Heb zelf darm problemen en intollerantied waardoor ik veel frisdrank etc uberhaupt niet kan & mag hebben! Deze soda stream zou variatie bieden, buiten water of ranja. Hét perfecte zomer cadeau voor mij ❤️
  @nathaliemellema

 26. Dit is pas een mooie milieubewuste actie! Ik doe graag mee, zo hou ik het plastic misbruik in de hand en kan genieten van een heerlijk drankje. Win win!

 27. Wij wonen op de 4e verdieping en hebben geen auto. Wij kopen nooit drank in flessen maar drinken altijd kraantjeswater. De Sodastream zou voor welkome afwisseling zorgen!!!!

 28. Lijkt me zo lekker! Heb hier al veel vrienden over gehoord, wil het nu zelf ook wel gaan uittesten!♡

 29. Jaaaaa! Ik ben een wandelend watervat, ik zou hier dus heel blij mee zijn en hem graag winnen! @mirandaseinen @michelleruinemans @kelfranke6

 30. Oeh! Dit maakt mij erg nieuwsgierig!!
  Ik meld me aan 🙂
  Hoe mooi is dat , een mooi apparaat wat lekker en duurzaam is. Perfect toch.
  Ik wil hem graaggggggg winnen hoor !! Duimen draaien!!

 31. Wat een leuke winactie! Mijn vriend en ik drinken beide heel veel bruiswater en binnenkort gaan we samenwonen, dit zou dus ideaal zijn om te starten en dan hoeven we al geen geld te spenderen aan plastic flessen die ook nog eens voor een hele hoop afval zorgen! Fingers crossed!

 32. Wat een mooi apparaat. Het lijkt me heerlijk om daar drankjes mee te maken en tegelijkertijd plastic afval te verminderen. Ik ben aan het kijken hoe ik nog groener en bewuster kan leven. Ik maak stoffen tasjes voor verjaardagen en heb pas van oude handdoeken wattenschijfjes gemaakt. De SodaStream zou een prachtige aanvulling in mijn groene leven zijn

 33. Wat een super actie. Ik zou zo een sodastream graag willen hebben. Ik drink veel thee, water, maar ook graag prik. En zo een fles is niet altijd gezond (en dan heb ik het niet eens over het plastic). Met de sodastream maak je je eigen water met een heerlijk prikje….

  Ik doe dus graag mee met de actie

 34. Oeh ik doe super graag mee! Ik vind het hele concept van het verminderen van plastic echt top & iedereen zou hier aan mee moeten doen. Een sodastream is echt een uitkomst om al die plastic flesjes te verminderen. Ik ben er ook super nieuwsgierig naar!

 35. Jaaa ik doe graag mee! Sinds ik in januari 2018 begonnen met een levensstijl verandering ben ik nog bewuster op het drinken van thee/water (dat deed ik al, maar meer). Ook heb ik omdat ik eigenlijk altijd al mijn maaltijden (dagen) van te voren plan me wat meer verdiept in milieuvriendelijke potten /flessen / bakken om voeding & drinken te kunnen vervoeren naar werk of mee te nemen onderweg. Deze sodastream zou prima passen in onze keuken om een lekkere fles bubbels te kunnen klaarmaken met normaal kraan water! Of inderdaad lekker met wat fruit of groente zoals in de blog beschreven (en oké misschien heel af en toe een Tonic smaak.. Wat ik stiekem heel soms wel lekker vindt haha!). Ik ben benieuw.. Wat een top actie!!

 36. Waaarom ik wil winnen? Ik drink alle dagen door sparkling water! Zelf maken is dan veel voordeliger en bespaard ook een hoop plastic! Want ondanks dat ik liever grijp naar glazen flessen spa rood, zijn die duurder en/of hebben ze in winkels alleen maar plastic flesjes helaas.. Deze sodastream zou een perfect verjaardagscadeau + terugkomstcadeau zijn, voor als ik na een half jaar op Curaçao te hebben gewoond op mijn verjaardag terug kom, 24 jun! ❤

 37. Ja wat leuk! Mijn zus heeft er ook een. Ik ben erg benieuwd. Drink vaak spa rood/spa citroen. Heerlijk als je dit zelf kunt maken. Top idee voor de zomer, lekker met allerlei fruit! Ik doe heel graag mee ♡♡♡

 38. Wauw wat een leuke win actie! Eindelijk van al die plastic flessen vanaf geraken, kunnen variëren en steeds leuke smaakje in huis hebben, wat wil je meer? Ik doe mee

 39. Wat een gave actie! Ik doe graag mee! Ik drink graag water, maar bruisend water met een smaakje erbij vind ik het lekkerst! Heerlijk voor de zomer!

 40. Wauw super leuk heel graag men kansje gewaagd voor deze sodastream in een fris vrolijk pastel kleurtje zou erg welkom zijn aangezien hier de ene na de andere fles bruiswater geledigd word!

 41. Ik zou echt heel graag willen winnen omdat ik een mijn roommate heeeeeeeel erg veel van water houden. Als we naar school gaan nemen we altijd een flesje spa mee. Misschien moeten we is een keertje de Sodastream uitproberen

 42. Mmmm ben zo benieuwd om deze te kunnen uitproberen!! Ideaal voor lekker bruisend water, met of zonder smaakje! Past prima in mijn gezonde levensstijl 😉

 43. Superleuke actie, ik doe graag mee. Wij drinken thuis het liefst “prik” en ik ben ook echt teleurgesteld als ik thuiskom na het sporte en de prik is op! Een SodaStream lijkt me heel leuk, vooral ook al die smaken.

  Ik ga meedoen via Instagram, leuk!

 44. Leuke actie! Deze wil ik graag hebben. Ik drink ook alleen maar thee, water en bruisend water. Bruisend water is zeker lekkerder uit een klein flesje maar dat vind ik ook sonde van al het plastic. Oftewel ik wil winnen 🙂

 45. Deze wil ik heel graag winnen! Deze staat op mijn verlanglijstje! Dus ik duim heel hard en kijk uit naar een glas zelf gemaakt bruisend water.

 46. Dat zou echt zo fijn zijn. Drinken nu meestal gewoon kraanwater. Ook mee naar school krijgen de kids kraanwater. Maar met bubbels of een smaakje wordt het natuurlijk helemaal een geweldige zomer

 47. Mijn ouder hebben jaren geleden al een sodastream aangeschaft en maken en nog steeds gebruik van ik ben ook fan vind het super lekker dat je zelf de zoetheid van de frisdranken kan bepalen vind de regulieren frisdranken mierenzoet en niet lekker dus ik zou graag ook super graag deze loting winnen om hem lekker thuis te gebruiken

 48. Wat leuk! Ik doe niet voor mezelf mee, maar voor mijn zus en mijn nichtje. Mijn zus is hartstikke goed bezig met alles, haar levensstijl, het opvoeden van mijn nichtje in haar eentje. Het is allemaal niet makkelijk maar ik vind haar echt een powervrouw. Om haar een hart onder de riem te steken lijkt me zulke lekkere bottles of water heerlijk voor in de zomer voor hun tweetjes. Zij naar haar werk en mijn nichtje mee naar school. Fingers crossed!

 49. Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee. Ik ben zelf niet echt een goede water drinker, maar zou dit graag willen worden. Dan zullen de laatste 10 kilo er misschien ook wat makkelijker af gaan. Ben er al 33 kwijt. Hoop dat ik win 🙂

Geef een reactie