Close
18k win acties | Product info + WINNAARS!

18k win acties | Product info + WINNAARS!

Ruim 18.000 volgers op Instagram! Dat vond ik wel weer een win actie feestje waard! En deed jij mee met één of misschien wel meerdere van de 18k win acties? Lees dan snel verder of jij een van de 13 winnaars bent!

18k volgers op Instagram

Ik blijf het toch nog steeds bijzonder vinden dat zoveel mensen mij volgen! Nog altijd doe ik wat ik doe puur voor de fun ook al kan ik het inmiddels ook deels mijn werk noemen. En wat ik doe doe ik niet persé om iemand iets te leren of bij te brengen maar gewoon omdat ik het leuk vind om te delen.

Dat inmiddels ruim 18.000 mensen mij volgen op Instagram vind ik dan best bizar, haha. De ruim 8.000 volgers op Pinterest en bijna 2.500 volgers op Facebook niet eens meegerekend. En dan nog de ruim 30.000 bezoekers op de blog per maand. Dit maakt dat ik toch door blijf gaan met wat ik leuk vind om te doen, en dat is jou inspireren met lekkere, makkelijke gezonde recepten. Ook al heb ik daar soms ook gewoon helemaal geen zin in en ben ik soms wat minder actief, het blijft hartverwarmend dat er toch zoveel van jullie zijn die mijn recepten e.d. waarderen. Onwijs bedankt daarvoor! Mijn manier om jullie te kunnen bedanken is dan ook door het organiseren van win acties omdat ik heel graag iets terug wil geven aan jou. Ook al kan ik helaas jullie niet allemaal iets laten winnen. 😉

Koekatelier

De eerste win actie waarmee ik maar liefst 3 pakketjes met 4 prachtige groentekoekjes mag verloten, gemaakt door de getalenteerde Ilza in haar Koekatelier. De koekjes zelf bevatten weliswaar geen groenten en zijn misschien niet zo gezond, ze zijn wel ontzettend mooi en heel lekker! Speciaal voor mij maakte Ilza deze koekjes want ze had nog niet eerder koekjes in de vorm van groenten gemaakt. Dit maakte het voor haar ook een leuke nieuwe uitdaging en ik ben haar erg dankbaar dat ze dit voor mij wilde doen! Benieuwd naar wat voor moois ze nog meer kan maken? Neem dan eens een kijkje op haar website: koekatelier.nl.

En de 3 winnaars van de doosjes met 4 groentekoekjes zijn geworden: Anneleen DV (via Facebook), @meaemyrtus & @svenvg (via Instagram)

Nanostopper

Nanostopper

Met Nanostopper tover je elke pot in huis om tot vacuüm bewaarpot. Super handig en milieubewust en ik ben er dan ook onwijs fan van! Glazen potjes verzamel ik altijd al omdat in glas bewaren niet alleen beter is voor het milieu is, is het ook gezonder voor jou zelf. Daarnaast zijn de Nanostoppers zelfs klein genoeg om wijnflessen met schroefdop vacuüm af te sluiten, iets waar ik zelf inmiddels graag gebruik van maak want ik houd enorm van een lekker rood wijntje op zijn tijd maar drink zelden een hele fles in één keer leeg. Nanostopper heeft een adapter ontwikkeld die nagenoeg op elke vacuümpomp past. Op deze manier hoef je niet speciaal een pompje aan te schaffen als je er al een in huis hebt en worden er ook niet onnodig meer plastic pompjes de wereld in geslingerd. Op de website van Nanostopper lees je meer over hun missie, hoe je jouw potjes omtovert en vind je al hun producten.

De 2 winnaars van de setjes voor potten, 12 pack + voucher voor een gratis pompje zijn geworden: @sharityjayde & @healing.wholesomely (via Instagram)

Food Fellows

Food Fellows

De ‘ready to use’ producten van Food Fellows zijn niet alleen heel lekker en handig. Al hun producten zijn 100% natuurlijk, hebben Nutriscore A en zijn laag in zout, suiker en vet. Ze bevatten minimaal 60% verse groente, zijn rijk aan vitamines: vitamine B, C en Kalium en ze gebruiken geen kunstmatige toevoegingen, kleur- of smaakstoffen

De soep en sauzen worden gemaakt van de beste, lekkerste A-kwaliteit uitval van gezonde vruchtgroenten, de buitenbeentjes dus. Deze vruchtgroenten zijn rechtstreeks afkomstig van hun Harvest House telers, welke zo duurzaam mogelijk telen. Hoe vaak gebeurt het niet dat er iets of iemand buiten de boot valt? Verloren dreigt te raken. Met al dat uitschot kunnen de Food Fellows wel iets. Ze gebruiken ze voor hun heerlijke soep en sauzen! Je leest meer over hun missie en heerlijke producten op de website van Food Fellows.

De 3 winnaars van 4 sauzen zijn geworden: Jolanda Koot (via Facebook), @es.travel.fit.food & @dekeukeninmetsuus

Hands off my chocolate

Hands off my Chocolate

Wie is er niet fan van de heerlijke repen van Hands off my Chocolate?! En op 1 oktober vierde ik samen met hen de ‘Dag voor jezelf‘ met een heerlijke warme chocolademelk gemaakt van hun heerlijk pure chocolade, in bad met een maskertje, Netflix op de tablet en genieten maar! Bij Hands off my Chocolate weten ze wel hoe jezelf goed in de watten moet leggen en delen dan ook hun tips voor de ultieme me-time dag en uiteraard de lekkerste recepten met hun chocolade! Met Pasen en Kerst hebben ze uniek ontworpen Paasei- en kransjes repen en je kan je eigen verpakking ontwerpen. Leuk om cadeau te geven of lekker voor jezelf te houden. Op hun website vind je al hun smaken en meer over hun eerlijke chocolade.

De 2 winnaars van de pakketjes met maar liefst 6 heerlijke repen zijn: Liesbeth Barto (via Facebook) & @low.carb.laura.and.jenny (via Instagram)

Greensweet Stevia

Greensweet Stevia

Ik ben al een aantal jaar onwijs fan van de producten van Greensweet Stevia. Je vind de producten dan ook vaak terug in mijn recepten. Dat is niet voor niets want o.a. de Syrup Gold, stevia druppels kokos en Greensweet suikers gaan er flink doorheen hier thuis. Onlangs introduceerde ze de nieuwe Clear Syrup die niet alleen anders is van kleur t.o.v. zijn Gold broertje, de smaak is ook totaal anders. Wel net zo lekker! De Sweet Vanille is de suikervrije vervanger van de welbekende vanille suiker maar dan twee keer zo zoet dus je hebt er ook minder van nodig waardoor je er langer mee doet. Super fijn dus! Benieuwd naar wat ze nog meer aan fijne producten hebben? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Greensweet Stevia.

De 2 winnaars van de pakketjes met de Clear Syrup & 400 gram Sweet Vanille zijn geworden: @voedzaam_gedacht (via Instagram) & Marianne Gillot (via Facebook)

Liquido D’Oro

Een goede olijfolie maakt je gerecht helemaal af! Deze olijfolie met truffel van Liquido D’oro bijvoorbeeld is heerlijk over een simpele pasta of risotto bijvoorbeeld. De olie van Liquido D’oro komt van olijfgaarden uit heel Italië, en is gemaakt door boeren die met kennis, plezier en respect voor Moeder Natuur hun producten maken. De producten worden zo duurzaam mogelijk verpakt. De flessen bijvoorbeeld zijn gemaakt van violet glas. Dit is speciaal glas wat schadelijke lichtstralen tegen houdt waardoor de olie niet oxideert en de smaak en de voedingsstoffen behouden blijven. Neem vooral even een kijkje op de website om de andere producten bekijken en meer te lezen over het verhaal achter en herkomst van de heerlijke oliën.

De 5 winnaars van een flesje truffel olijfolie t.w.v. €13,95 zijn geworden: @anne.funhealthyfood, @mieke_keto, @my.keto.cloud (via Instagram), Amanda Romijn & Soleil Moon (via Facebook)

Webshop Sann

De laatste win actie had niets met voeding te maken maar is daardoor zeker niet minder leuk! Ik ben gek op shoppen en heb een enorme tassentic! Ik zie Michel al met zijn ogen rollen als ik weer met een nieuw tasje aan kom zetten, haha! Maar I can’t help it! Ik ben er gewoon dol op! Helemaal als ze een leuk panter of in dit geval, cheetah, printje hebben. Sanne oftewel Sann heeft een super leuke webshop waar ze haar twee passies combineert. Ze is namelijk bloemiste en maakt haar eigen droogbloemen en creaties met droogbloemen én ze maakt zelf de leukste accessoires. Beide verkoopt ze, samen met accessoires die ze inkoopt, in haar eigen webshop. Neem er zeker eens een kijkje want ik kan je garanderen dat je er iets vind wat je leuk vind! Voor mijn 18k win actie feestje mocht ik één zo’n leuk cheetah tasje verloten. Het tasje heeft een brede draagband en is klein maar toch groot genoeg voor je dagelijkse spulletjes in mee te nemen. En zeg nou zelf, is het geen leukerd!?

De winnaar van het Cheetah tasje is geworden: @karen_1991

Ben jij een van de winnaars?

Stuur dan je naam en adresgegevens naar info@healthyfoodiemanon.com dan zorg ik dat jouw pakketje z.s.m. jouw kant op komt!

Niet gewonnen? Dan heb ik alsnog iets heel leuks voor je!

Frecious detox

Ondertussen dat de win actie week liep deed ik ook nog een 3-daagse detox van Frecious. Na de vakantie had ik wel weer behoefte om te balansen en met het griepseizoen dat begonnen is leek het me ook fijn om mijn immuunsysteem even een extra boost te geven.

Ik ben inmiddels een ervaren detoxer en ik heb al eerder de sapjes van Frecious geprobeerd en ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg fan ben van deze detox! Vaak krijg ik de vraag of de sapjes wel lekker zijn. Mijn antwoord is standaard dat het daar niet om draait bij een detox. Een detox doe je in eerste instantie om je lichaam te reinigen en in mijn beleving hoeft niet alles dan perse lekker te smaken. Juist als iets minder lekker smaakt maar, waarvan ik weet dat het super goed is voor mijn lichaam, geeft mij dat een extra gevoel van dat ik iets goeds doe voor mijn lichaam. Niet dat de sapjes niet lekker zijn overigens. Ja, er zijn erbij die wat minder lekker zijn en de shots zijn heftig maar goed. Wat ik net al zei, gezondheid staat bij mij bovenaan.

Vanuit Frecious krijg je vooraf en elke dag van de detox een mailtje met tips hoe je het beste kunt afbouwen met eten, hoe je je het beste voorbereid en hoe je de dag fijn door kunt brengen en wat bijvoorbeeld voorkomende bijverschijnselen kunnen zijn tijdens de detox en wat je daar tegen kunt doen. Vooral voor onervaren detoxers is dit erg fijn en het geeft je net dat extra zetje om door te zetten als je het moeilijk hebt. Mocht je het nu echt heel moeilijk vinden om vol te houden of heb je vragen hebben van te voren of tussendoor, dan staan ze voor je klaar en mag je ze altijd bellen of mailen. De dag na de detox krijg je nog wat extra tips hoe je het eten weer op kunt bouwen en een voorbeeld dagmenu. De nazorg is dus echt top!

Frecious

Bij Frecious vinden ze, net als ik, dat elke dag 500 gram groenten de sleutel is naar gezondheid. De sappen worden geschroefperst en direct shock-frozen. Hiermee krijg je het meest voedingsrijke sap elke dag ultravers vanuit je vriezer.

Ze verkopen verschillende sapboxen waaronder een box die geschikt is voor zwangere- en borstvoedinggevende vrouwen, detoxboxen met of zonder eetschema, intermitted fasting boxen en juice & dinner boxen i.s.m. KOOC. Je kunt je de sappen ook los bestellen of een abonnement afslluiten. Ben je nieuwsgierig geworden? Met de code HFMANON15 krijg je 15% korting krijgt op je bestelling. De korting is geldig t/m 31 oktober. Klik hier om een kijkje te nemen op de website van Frecious.

Geef een reactie