Close
Aardbeien cheesecake glaasjes

Aardbeien cheesecake glaasjes

Aardbeien alleen lekker in de zomer? Nee hoor met deze #winteraardbei maak je ook de lekkerste gerechten in de winter. Zoals deze super simpel en super lekkere aardbeien cheesecake glaasjes!

Calinda

Voor een samenwerking met Calinda aardbeien werd ik gevraagd om jullie te inspireren met een lekker gerecht met deze extra grote, mooie dieprode aardbeien die ook nog eens extra zoet zijn. Het werd deze aardbeien cheesecake glaasjes, een super simpel gerechtje wat je als ontbijt maar ook als dessert kunt serveren. Met slechts 3 ingredi√ęnten staat dit binnen 5 minuten op tafel en het is ook nog eens 100% plantaardig.

De Calinda aardbeien zijn verkrijgbaar bij Dirk, JUMBO, Jan Linders, Ekoplaza, Hoogvliet, Boni, Vomar, Deen, Nettorama, Aldi en Poiesz.

aardbeien cheesecake glaasjesaardbeien cheesecake glaasjes

Voor 2 glaasjes heb je nodig:

  • 4-5 aardbeien, in kleine stukjes gesneden
  • Kokos yoghurt of andere (plantaardige) yoghurt naar keuze
  • 2-3 vegan koekjes die geen geraffineerde suiker bevatten, ik gebruikte speculoos koekjes van Bio Today

Zo maak je de aardbeien cheesecake glaasjes:

Doe de koekjes in een zakje en sla ze met een deegroller tot kruimels. Verdeel ze over 2 leuke glaasjes.

Schep hierboven op een paar eetlepels kokos yoghurt en garneer met de aardbeien.

Enjoy! ūüėÄ

Liefs Manon ananas

Ga jij deze aardbeien cheesecake glaasjes maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

aardbeien cheesecake glaasjes

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Calinda. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie