Close
Better Health Event review + inhoud Goodiebag + WINNAAR coaching traject!

Better Health Event review + inhoud Goodiebag + WINNAAR coaching traject!

Het Better Health Event ligt inmiddels alweer een maand achter ons en ik moet je zeggen, ik ben nog aan het nagenieten! Niet alleen dankzij de fijne goodies uit de goodiebag maar ook vanwege al de inspiratie die ik er op heb gedaan! Zoveel dat mijn hoofd eigenlijk een beetje over liep de laatste tijd. 

Ja, het is me weer een beetje te veel geworden allemaal… Maar daarover vertel ik je morgen meer in een andere blog. Nu wil ik je graag vertellen wat ik allemaal gedaan heb op het Better Health Event, wat er allemaal in de goodiebag zat én ik heb nog een winnaar om bekend te maken!

Better Health Event

Zoals je in mijn vorige blog over het Better Health Event al kon lezen was ik een van de Better Health Ambassadors van deze editie. En daar was ik maar al te trots op! Hoe mooi is het als je erkend wordt door niemand minder dan de geweldige inspiratievolle Amber Albarda. Ik vond het dan ook een grote eer dat ik op deze manier betrokken mocht zijn bij dit prachtige event!

Meet & Greet

Wat hield het in om ambassadeur te zijn? Allereerst mocht ik maar liefst 100 gratis kaarten weggeven. Iets waar jullie gretig gebruik van hebben gemaakt want ze waren bijna allemaal weg. Daarnaast mocht ik een meet & greet of een talk houden in de Bloggerslounge. Ik koos voor een meet & greet want eerlijk gezegd, ik ben niet zo’n held in het spreken voor een groep mensen. Nee, zo veilig achter mijn laptop scherm vind ik een stuk prettiger en ik was dan ook best zenuwachtig voor de meet & greet. Gelukkig kwamen daar niet heel veel mensen op af zo vroeg op de dag. Haha, nee blijkbaar was het voor velen niet heel duidelijk hoe laat mijn meet & greet was. En aangezien de meet & greet al vroeg gepland stond waren velen van jullie ook nog niet (op tijd) aanwezig. Helaas! Maar ik heb wel een fijn gesprek gehad met de dames die er wel bij konden zijn. Heel leuk dat jullie er waren!

Masterclass

Daarnaast kregen de ambassadeurs ook de mogelijkheid om een masterclass bij te wonen. Dit was echt een onwijs interessante masterclass gegeven door Marc van Lokven over hoe je je hersencapaciteit kunt vergroten. Hij vertelde o.a. wat stress en suiker doet in je hersenen en hoe belangrijk Omega 3 en dan met name DHA is om je hersenen topfit te houden.

Better Health Event - Met Nora French

Lezingen en de beursvloer

Verder heb ik verschillende lezingen bijgewoond van o.a. Orthomoleculair voedingstherapeut Vivian Reijs, gezondheidscoach Bo Baden, voedingsdeskundige Lianne Weggemans en Auteur en Orthomoleculair geneeskundige Rineke Dijkinga.

En natuurlijk heb ik ook de beursvloer bezocht waar ik o.a. mijn lieve Insta-vriendin Marike Bol bekend van Oh My Pie tegen kwam en mij verraste met een exemplaar van haar tweede kookboek; Bakken zonder tarwe. Over dit boek lees je binnenkort meer op de blog! Naast Marike kwam ik ook Nora French tegen (zie foto). Eerder dit jaar had ik nog een win actie waar mee ik drie van haar boeken, Gezond Fastfood, weg mocht geven. Super leuk om haar eens in real life te ontmoeten! En naast knap is ze ook echt een ontzettende lieverd!

En ja op de beursvloer kon je natuurlijk ook shoppen! En dat deed ik uiteraard want je weet, daar ben ik niet vies van! Haha! Ik kocht natuurlijk een aantal boeken, want die heb ik nog niet genoeg. 😉 Ik kocht het boek; Smoothies van The Green Kitchen, de Detox Kitchen Bible van Lily Simpson & Rob Hobson en ik bestelde het nieuwe boek van Vivian Reijs; Herstel je hormonen in 10 stappen. Deze was namelijk op de beursvloer al uitverkocht dus bestelde ik hem snel via internet en had ik hem alsnog de dag erna in huis. 🙂 Ook kocht ik nog 3 verschillende smaken suikervrije kombucha van het merk Mattisson en een heerlijke vegan camembert, de cashew camemberti, van Rosie & Riffy. 

Better Health Event - goodiebag

Goodiebag

En alsof we nog niet verwend genoeg waren kregen we ook een loaded goodiebag mee naar huis! Zoals je kunt zien op de foto zat hij vol zeer fijne producten. Ik licht er een paar uit die ik heel bijzonder vind. Om te beginnen de Squalan cleanser. Dankzij de Healthbox raakte ik bekend met de producten van Squalan en sindsdien ben ik fan! Ik was dan maar wat graag dat er een fijn product van ze in de goodiebag zat.

Waar ik ook blij van werd is de zuiverende room spray van Weleda. Deze spray bevat 100% biologische essentiële oliën en zuivert de lucht van belastende stoffen voor een betere ademhaling. Ik ben me ook weer eens wat meer gaan verdiepen in de kracht van essentiële oliën doordat ik Hanneke van Rock Your World ontmoette tijdens de masterclass. Een hele tijd geleden heb ik me ooit al eens verdiept in de kracht van edelstenen en essentiële oliën maar heb daar al lang niets meer mee gedaan. Bij Rock Your World brengen ze die twee heel mooi samen om zo de kracht in jezelf naar boven te halen.

Better Health - Weleda room spray

Dan komen we bij de mooie glazen fles met een wel heel bijzondere eigenschap. In de goodiebag zat namelijk een dop met daaraan een flyer waar op stond dat we naar de stand moesten komen van Flaska om daar onze eigen Flaska uit te komen zoeken. Wat de Flaska fles zo bijzonder maakt? Dat zal ik je vertellen!

Flaska flessen worden op een bepaalde manier gegraveerd en geherprogrammeerd waardoor de structuur van het water wat je erin doet veranderd naar zijn originele structuur. Oké, dit klinkt heel erg vaag. Maar neem anders even een kijkje op de website van Flaska, zij kunnen het veel beter uitleggen dan ik hier kan in een paar zinnen. Ik dacht eerst ook ja het zal wel, maar toen ze ons het water lieten proeven uit de kraan en daarna hetzelfde water wat uit een Flaska fles kwam proefde je echt het verschil! Het water smaakt echt zachter. Zoals bronwater origineel smaakt. Thuis liet ik het mijn vriend ook proeven en die stond er ook echt van te kijken dat je het verschil zo duidelijk proeft! Dus ja, ik geloof dat dit echt werkt en dus gezonder is voor je.

Better Health - Flaska

Wat niet in de goodiebag zat maar wat ik wel mee kreeg van de dame bij de Flaska stand is deze bijzondere tandenborstel. Hij heet SWAK en het is een hydrofiele tandenborstel.

De SWAK-tandenborstel is een precisiewerktuigje waarmee je de tanden precies, schoon en grondig kunt reinigen. Daarom is het verwisselbare kopje, gemaakt van wortelhout (Miswak), kleiner als het borstelvlak van standaard tandenborstels. In Arabische landen wordt Miswak (salvadora persica L.) al duizenden jaren gebruikt voor het onderhouden van tanden. Je hebt geen water of tandpasta nodig dus je kunt ermee overal en altijd je tandenpoetsen. Ik heb hem standaard in mijn tas zitten en gebruik hem regelmatig om mijn tanden te kunnen poetsen in de auto als ik in de ochtend haast heb.

Nieuwsgierig geworden naar SWAK? Bestellen doe je hier.

Het laatste wat ik je wil laten zien uit de goodiebag is deze EnergieDOT. De hele dag zijn we omgeven door elektromagnetische straling van onze telefoons, computer, tablets en elk aanwezig Wi-Fi apparaat. En er is een groeiende bezorgdheid over wat de gezondheidseffecten hiervan zijn door deze blootstelling. EnergieDOTs bieden een eenvoudige, betaalbare en krachtige oplossing hiervoor. Althans, dat is wat ze beweren.

De DOT zelf is een magneet met lage kracht die werkt als een opslagapparaat. Magneten worden vaak gebruikt om informatie op te slaan zoals bijvoorbeeld een videoband, cassettebandje en een magnetische strip op je bankpasje werken allemaal als opslagapparaten. EnergieDOTs worden geactiveerd door Programmed Harmonic Interface Technology®. (speciaal ontwikkeld door Global EMF Solutions  Ltd). Deze activatie kun je vergelijken met een homeopathisch medicijn of een andere vibrerende genezingen (vergellijkbaar met de vibrereing in de Flaska fles), waar een energie kenmerk is opgeslagen in een solide substantie.

Wat doet de DOT:

  • De DOT werkt dan als een soort stemvork op elektromagnetische velden in zijn directe omgeving. 
  • Het stemt EMF’s opnieuw af die door de mens zijn gemaakt naar een natuurlijke harmonie door een proces wat bekent staat als het “principe van meevoeren”.
  • De elektrische sensoren van het menselijk lichaam  herkennen de opnieuw afgestemde stralingen als zijnde in harmonie met zijn natuurlijke staat. Het lichaam hoeft niet langer op een defensieve manier te reageren op de stralingen van het “geharmoniseerde” apparaat en de elektro-stress is verdwenen.

Of je er wel of niet in gelooft moet je natuurlijk zelf weten. Maar er zijn uiteraard studies mee gedaan waaruit blijkt dat het wel degelijk effect heeft in ons lichaam als we een EnergieDOT dragen. Neem hier maar eens een kijkje. Of ik verschil merk sinds ik het bandje draag? Ik kan het niet echt zeggen. Ik had in het begin wel het idee dat ik iets beter sliep. Maar dat kan ook ergens anders aan gelegen hebben. Hoe dan ook denk ik, baat het niet dan schaadt het niet en dus draag ik mijn BioBAND nog steeds dag en nacht en zit de smartDOT nog altijd op mijn telefoon. En ze hebben naast bandjes ook andere vormen van hoe je EnergieDOTs kunt dragen of gebruiken. Neem gerust eens een kijkje op de website.

Winnaar coaching traject!

En ik had ook nog een coaching traject weg te geven! Zoals je wellicht niet ontgaan was stond ik dit jaar voor de tweede keer in de finale van de Foodblog awards! De finale vond plaats op zaterdag 7 oktober, de eerste dag van het Better Health event. Omdat het een lange dag al was en de aansluiting met het openbaar vervoer niet echt ideaal was was ik niet aanwezig bij de uitreiking dit jaar. Maar ik heb ook niet gewonnen, helaas! Nee, ik ging er ook niet echt vanuit. Als je ziet wie er allemaal in de finale stonden dan ben ik wat dat betreft echt nog maar een kleine blogger! Maar ik vond het wel weer een enorme eer om in de finale, en om überhaupt weer genomineerd te zijn!

En als dankjewel wilde ik iets terug kunnen doen en vandaar het gratis coaching traject! Ik heb regelmatig win acties en het is elke keer weer lastig om een winnaar te kiezen maar deze keer vond ik het het aller lastigst! Want ik gun iedereen die mee gedaan heeft natuurlijk om te winnen en ik zou jullie het liefst allemaal gratis willen coachen als dat kon. Maar, er kan maar één de winnaar zijn en dat is geworden…..

@wem1988 (via Instagram)

Stuur me even een mailtje op info@healthyfoodiemanon.com, dan kunnen we een afspraak in gaan plannen!


Geef een reactie