Close
Better Health Ambassadeur! + GRATIS TICKETS!

Better Health Ambassadeur! + GRATIS TICKETS!

Yes!! I can finally say it! Ik mag mijzelf Better Health Ambassador noemen! Geen idee wat dat inhoud? Ik vertel je er heel graag meer over in deze blog!

Amber AlbardaFotobron: https://www.amberalbarda.nl

Amber Albarda

Amber Albarda schrijft (kook)boeken, is voedingscoach en moeder. Daarnaast is ze is oprichter én organisator van het Better Health Event wat dit jaar voor de vierde keer gehouden wordt in de RAI Amsterdam. Verder geeft ze ook regelmatig workshops over voeding & gezondheid, lezingen voor bedrijven en is ze inmiddels aan haar achtste boek bezig.

Zoals Amber het zo mooi zegt leren we op school allemaal rekenen en schrijven, maar leren eten en daarmee goed voor jezelf zorgen stond (vooralsnog) niet op het programma. Doodzonde, want het menselijk lichaam heeft wel degelijk spelregels en een ritme waarop het functioneert. Houd je aan de spelregels en je lichaam werkt mee, ga er tegenin en je krijgt er (uiteindelijk) last van. De een eerder dan de ander. En ondanks dat ik zelf allerlei gezondheidsklachten al heb doorstaan, ben ik nog altijd dankbaar dat ik er op jonge leeftijd mee te maken heb gekregen. Het heeft mij tenslotte gebracht waar ik nu ben en hoe ik tegen het leven aan kijk. En het is mijn drijfveer om door te leren in dit mooie vak en anderen te helpen een gezondere leefstijl te ontwikkelen.

Better health ambassador

Maar eerlijk is eerlijk, we leven in een maatschappij die draait op ongezond fabrieksvoer en we worden zieker en zieker. Amber wil daar verandering in brengen en is dan ook een ontzettend groot voorbeeld voor mij. Dat ik mijzelf nu Better Health Ambassador mag noemen ben ik dan ook onwijs trots op!

Maar weer even terug naar Amber en het Better Health Event. Wat moet je daarbij voorstellen? Amber wil ons via artikelen, boeken, ideeën, diensten, lezingen, workshops en evenementen inspireren tot Better Health. Oftewel; een fittere, vitalere & gezondere versie van jezelf. Door te laten zien wát er beter kan en vooral hóe het beter kan. Want volop energie hebben en lekker in je vel zitten is iets waar iedereen recht op heeft. En zo begon ze vier jaar geleden het Better Health Event.

Better health 2

Better Health Event

Het Better Health Event is zoals je leest dus hét evenement voor natuurlijke gezondheid! En vind dit jaar plaats op 6 & 7 oktober.

Twee dagen vol inspiratie en zorgeloos genieten van alles wat er te zien, te proeven of te ruiken is. Laat je inspireren door één van de vele toonaangevende sprekers, doe mee met creatieve en ontspannende workshops en verwen jezelf met de vele natuurlijke producten op de beursvloer! Klinkt je dit niet als muziek in de oren? Mij wel!!

Meet & Greet

En weet je wat ik super tof vind? Er wordt een meet & greet georganiseerd met.. mij! Tijdens deze meet & greet kun je me alles vragen wat je wilt én ik verloot ook een GRATIS coaching traject! Maar bovenal vind ik het een super toffe en leuke gelegenheid om jou eens in real life te kunnen ontmoeten!

GRATIS KAARTEN

En nu komt het, ik mag daarnaast ook nog eens 100 GRATIS tickets weg geven! Hoe je jouw gratis ticket kunt bemachtigen? Heel simpel, door deze kortingscode: BETTER HEALTH HEALTHYFOODIEMANON18 in te vullen bij je bestelling via deze link. De eerste 100 lezers die met de kortingscode bestellen, krijgen deze helemaal gratis. (maximaal 2 tickets p.p., zolang de voorraad strekt).

Ik ben aanwezig op zaterdag 6 oktober en de meet & greet met mij staat gepland om 10.15u. Ga ik jou zien zaterdag 6 oktober? 😀

Better health 3

Geef een reactie