Close
Mijn eigen praktijk, Slim Gezond!

Mijn eigen praktijk, Slim Gezond!

Het is je vast niet ontgaan, ik ben mijn eigen praktijk, Slim Gezond, begonnen! Mooier kon 2018 voor mij niet beginnen! Mijn droom is werkelijkheid geworden en ik hoop in mijn praktijk velen van jullie te mogen helpen inzicht te geven in een gezonde(re) lifestyle, dan wel helpen bij het af vallen of aan komen.

Blog op een lager pitje

De afgelopen maanden was ik, door het opzetten van mijn praktijk, wat minder actief hier op de blog. En ik ben nog steeds een beetje op zoek naar de juiste balans. Het kan zijn dat ik hierdoor wat minder nieuwe recepten post en wat vaker een oud recept opnieuw deel. Ik wil jullie namelijk nog steeds kunnen blijven inspireren met mijn recepten! En mijn blog blijft nog steeds mijn kindje waar ik heel graag tijd en energie in steek. Alleen werk ik naast mijn blog ook én wil ik in mijn praktijk zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Daar gaat dus ook veel tijd in zitten. Want jeetje, wat komt er veel op je af als je eigen ondernemer wordt! Maar, alles voor het goede doel! En mijn blog blijft uiteraard gewoon bestaan want ook mijn blog is nog steeds mijn passie!

Nog niet uitgeleerd

Het was eigenlijk de bedoeling om eind deze maand te starten met de specialisatie sport & voeding. Ik wil mezelf graag zo veel mogelijk specialiseren. Om zo meer mensen te kunnen helpen én omdat ik dit echt het mooiste vak vind om in te mogen werken! Zoals ik op de website van mijn praktijk, www.slim-gezond.nl, ook aangeef ben ik echt verliefd geworden op dit vak!

Helaas waren er echter te weinig inschrijvingen voor de cursus sport & voeding dit jaar. Althans niet bij Sonnevelt Opleidingen B.V., waar ik ook ben afgestuurd als gewichtsconsulent. Omdat ik de lesgeving vanuit Sonnevelt zo fijn vind wil ik de opleiding ook niet ergens anders gaan volgen. En eerlijk gezegd, vind ik het ook niet zo heel erg dat deze opleiding niet door gaat. Ik ben niet echt van plan om echte topsporters te gaan begeleiden. Daarnaast weet ik, dankzij mijn opleiding tot gewichtsconsulent, voldoende over sport & voeding om recreatieve sporters te kunnen begeleiden.

En nu kan ik me dus gaan richten op andere specialisaties. Sowieso wil ik me gaan specialiseren in overgang en voeding én psyche en gewicht. Deze twee bijscholingen hoop ik dan ook in maart en april te kunnen gaan volgen. Ook hoop in de toekomst begeleiding op afstand aan te kunnen bieden. Ik heb dus nog genoeg plannen voor de komende tijd!

Slim Gezond 3

Slim Gezond

De naam Slim Gezond staat voor op een slimme manier omgaan met je gezondheid. Gezond eten en leven is echt geen hoge wiskunde. Als je maar weet waar je op moet letten dan kom je al een heel eind. Ik help je daar graag bij en laat je zien dat je echt geen bakken met sla hoeft te eten of je eetpatroon 180 graden hoeft om te gooien. Stap voor stap op een slimme manier steeds een beetje de goede richting in. Dat geeft veel beter resultaat én op de lange termijn. Dat is wat we allemaal willen toch? Gezond oud worden, toch nog kunnen genieten maar zonder al te veel kwaaltjes omdat je weet waar je op moet letten en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Een mooier leven dan een gezond leven is er niet toch?

Vooralsnog begeleid ik alleen nog mensen in mijn praktijk, maar zoals ik al aangaf, wil ik in de toekomst ook op afstand mensen kunnen begeleiden. Via Skype bijvoorbeeld want ik vind het wel fijn om mijn cliënten aan te kunnen kijken. Zo kan ik het toch zo persoonlijk mogelijk houden en dat is precies waar het bij Slim Gezond om draait. Om jou! En van jou is er maar één en dus is er ook maar één manier die voor jou werkt. Daarom werk ik ook niet met standaard dag of weekmenu’s omdat ik die te onpersoonlijk vind én omdat ik ervan overtuigd ben dat een nieuwe healthy lifestyle alleen echt werkt als je er zelf een steentje aan bijdraagt. Hoe lang je er over doet dat doet er niet toe. Alles gaat in jouw eigen tempo wat bij jou past. Zodat het ook echt een onderdeel van jou en jouw leven gaat worden.

Aan de slag!

Heb ik jou enthousiast kunnen maken met mijn visie en verhaal? En wil jij aan de slag met mij? Stuur me dan een mail via dit formulier en dan plannen we een GRATIS vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Slim Gezond logo 2

2 thoughts on “Mijn eigen praktijk, Slim Gezond!

    1. Ahhh super lief van jou!!
      Heb je stukje gelezen, erg leuk!
      Ik ga de vragen een keer beantwoorden via stories op Instagram want heb even weinig tijd voor mijn blog en loop ook heel erg achter met bloggen nu. Praktijk dingen gaan even voor nu. Wel super bedankt voor de tag schattie!! ik heb nog altijd zoveel bewondering voor jou wat je allemaal doet! En ben een best een beetje jaloers op jouw yoga skills

Geef een reactie