Close
Genomineerd voor de Food Blog Awards 2018!

Genomineerd voor de Food Blog Awards 2018!

Hoe tof!! Ik ben dit jaar wederom genomineerd voor de Food Blog Awards! En dit jaar in maar liefst 4 categorieën! Vorig jaar stond ik zelfs in de finale bij de laatste 5 voor de award voor best special interest food blog maar greep helaas mis. Hopelijk dit jaar niet, en daar heb ik jouw stem voor nodig!

Food Blog Awards 3

Food Blog Awards

Ik ben dit jaar genomineerd in de volgende categorieën: Beste Special Interest Food Blog, beste food blog van het jaar, beste gerecht en Beste Blog Design. Het enige wat je hoeft te doen om mij te helpen is jouw stem uit te brengen. De categoriën waarin ik het liefst kans maak zijn Beste Special Interest Food Blog en beste gerecht. Eerlijk is eerlijk, ik verwacht namelijk niet dat ik in de andere twee categorieën echt kans maak.

Wil jij mij helpen? Als je vind dat ik het verdien uiteraard, wil je dan op mij stemmen? Via deze link kun je je stem uitbrengen en je mag overigens meerdere keren stemmen dus leef je uit! 😀

Stemmen kan van maandag 3 september (07.00 uur) t/m zondag 23 september (12.00 uur).

Prijzen

En weet je wat extra leuk is voor jou? Jij kunt door te stemmen ook nog eens kans maken op toffe prijzen! Check deze link om te zien waar je kans op maakt met jouw stem!

Genomineerde gerecht

Het genomineerde gerecht voor beste gerecht is mijn gebakken havermout met pindakaas en walnoten.

Gebakken havermout met pindakaas en walnoten 3 Food Blog Awards

WIN ACTIE!

En omdat mijn blog dankzij jou zo goed bezocht wordt verloot ik 1 coaching traject t.w.v. €195! Dus heb je genoeg van je overtollige kilo’s, (vage) gezondheidsproblemen en het gevoel niet lekker in je vel te zitten? Wil je je graag energieker voelen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Doe dan mee met de win actie en breng je stem uit! En wie weet ga je dan binnenkort met mij aan de slag met het creëren van een gezonde levensstijl op lange termijn door samen je voeding en mindset aan te pakken.

Wat moet je doen?

Stem op Healthyfoodie Manon, reageer onder dit bericht op Facebook OF Instagram, waarom jij graag een coaching traject wilt winnen. En dit bericht delen zou leuk zijn! Ik heb jouw stem hard nodig!

Mee doen kan zolang ik in de race zit voor een award! De winnaar wordt maandag 8 oktober bekend gemaakt!

5 thoughts on “Genomineerd voor de Food Blog Awards 2018!

 1. Hi Manon,

  Ik heb gestemd en hoop dat je ook wint in de categorie Special Interest Foodblog.

  Als ik een coachingstraject zou winnen zou dat mooi meegenomen zijn want ik zou graag leren waar ik op moet letten met plantaardig eten. Ik eet al een aantal jaren geen vlees maar snap nog niet hoe ik zeker kan weten dat ik alles binnen krijg. En met de juiste voeding kan mijn eczeem ook stukken minder worden denk ik. De coaching is niet de reden van het stemmen, vind gewoon dat jij het verdient!

  Groetjes, Christina

 2. Natuurlijk heb ik gestemd!! Toitoitoi … hopelijk win je!! De prijs die jij weggeeft hoef ik niet voor mezelf. Zeker heb ik zelf ook nog 10 kilo waar ik vanaf wil, maar m’n collega worstelt erger met haar gewicht en daarom zou ik haar heel graag gunnen. Deze prijs zou ik daarom voor haar willen winnen!! ♥️

 3. Hi Manon!

  Mijn stem heb je! Ik volg je al geruime tijd en je blogs over het omgaan met een opgezette buik, intoleranties en het candida dieet vind ik inspirerend en herkenbaar. Ik zou graag met je kijken waar mijn buikklachten vandaan komen en hoe ik mijn lichaam dan het beste kan voeden. Zet m op, mijn stem heb je (meerdere keren zelfs) liefs Vera

Geef een reactie