Close
Genomineerd voor de Food Blog Awards 2017!
Photo by: Remy de Klein (www.remydeklein.com)

Genomineerd voor de Food Blog Awards 2017!

Hoe gaaf is dat?! Ik ben genomineerd voor de Food Blog Awards 2017 in maar liefst 2 categorieën! En vanaf vandaag kunnen jullie op mij gaan stemmen en wie weet win ik dan wel in één of misschien wel alle twee de categorieën! Wil jij mij helpen?

Ik ben genomineerd in de volgende categorieën: Beste Special Interest Food Blog en Beste Food Foto. Het enige wat je hoeft te doen om mij te helpen is jouw stem uit te brengen op beide categorieën door op DEZE link te klikken. Je mag overigens meerdere keren stemmen dus leef je uit! 😀

Je kunt stemmen van maandag 21 augustus t/m zondag 10 september. Wil je mij helpen?

Stem op mij via foodblogawards.nl

De genomineerde foto voor beste Foodfoto is deze foto van de easy peasy pasta pesto!

Photo by: Remy de Klein (www.remydeklein.com)
Photo by: Remy de Klein (www.remydeklein.com)

Geef een reactie