Close
REVIEW van Haver tot… + WIN ACTIE!

REVIEW van Haver tot… + WIN ACTIE!

Ik mocht de nieuwe pompoen & wortel balletjes en 2 repen van van Haver tot… testen. Wat ik daarvan vond lees je in mijn review! En… jij kunt net zo’n pakketje winnen!

img_20170117_143238_885.jpg

Van Haver tot…

Ilona en Huub zijn het brein achter van Haver tot…. Ze hebben een passie voor haver. In samenwerking met chefs en experts op het gebied van haver ontwikkelden ze onderscheidende, lekkere en gezonde producten die op basis van haver zijn gemaakt. Haver is ontzettend veelzijdig. Het heeft een bijzondere smaak en bite en is ontzettend voedzaam. Tevens zijn hun producten 100% natuurlijk!

Producten

Van Haver Tot… heeft kant en klare overnight oats in 4 verschillende smaken. Dit zijn combinaties van gewelde haver en fruit met yoghurt en zijn lekker als makkelijk tussendoortje of als snel ontbijt. Naast de overnight oats hebben ze ook 4 verschillende granola repen in hun assortiment. Deze repen zijn naast biologisch ook glutenvrij, lactosevrij en zonder toegevoegde suikers. Lekkere verantwoorde tussendoortjes dus! En als laatste hebben ze verschillende vegetarische producten in hun assortiment.  De vegetarische stick hebben ze in 4 verschillende smaken en sinds kort hebben ze het assortiment uitgebreid met de pompoen & wortel balletjes.

Testen

Ik mocht de nieuwe pompoen & wortel balletjes testen én 2 verschillende granola repen. En ben ik fan? Nou dat kun je wel zeggen! De balletjes heb ik al meerdere malen in huis gehaald en ik heb er ook al een lekker recept mee gedeeld op mijn blog. Kijk hier maar eens.

img_20170117_142906_719.jpg

De repen zijn ook echt heerlijk! Alsof je ze zelf gemaakt hebt! Je proeft echt dat ze 100% natuurlijk zijn en zonder gekke toevoegingen. Ik kreeg de cranberry & walnoot en de chocolade & hazelnoot repen toegestuurd omdat deze vanaf volgende week in alle NS kiosken te koop.

img_20170117_143014_505.jpgimg_20170117_143125_742.jpg

Win actie!

En omdat ik zo enthousiast ben over deze heerlijke producten mag ik een pakketje met de repen en de balletjes gaan verloten onder jullie!

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg Healthyfoodie Manon & Van Haver Tot… op Facebook en/of Instagram
  2. Schrijf hieronder: ik wil winnen 
  3. Tag 2 vriend(inn)en

That’s it!

Je kunt mee doen tot en met vrijdag 17 februari 18 uur. ‘S avonds om 20 uur maak ik de  winnaar bekend.

Succes!

wp-1484660180569.jpg

Geef een reactie