Close
REVIEW: Bazqet by mr B. + WIN ACTIE!

REVIEW: Bazqet by mr B. + WIN ACTIE!

Iedereen houd wel van lekker snacken toch? Maar we willen het liefst wel iets wat verantwoord is en ook lekker. Nu kun je natuurlijk heel gemakkelijk de keuken in duiken en zelf gezonde tussendoortjes gaan maken maar het is ook wel eens fijn om gewoon iets snel uit de kast te kunnen pakken. Dan is het wel fijn als er rekening wordt gehouden met goede verhoudingen qua voedingswaarden. En dat doen ze bij Bazqet! Ik kreeg een grote doos thuis gestuurd met allerlei verschillende tussendoortjes. Zowel zoet als hartig om te testen, én ik mag er ook nog wat van weggeven! Maar eerst laat ik je zien wat ze allemaal voor lekkers hebben! 

REVIEW: Bazqet by mr B. + WIN ACTIE 1

Over Bazqet

Bazqet biedt verstandige en lekkere alternatieven voor iedereen die zijn tussentijdse trek op een bewustere manier wil stillen.

Op veel manieren kunnen tussendoortjes meer verantwoord zijn: minder calorieën, minder toevoegingen en conserveringsmiddelen. Vegetarisch, glutenvrij of biologisch. Maar niet elk product hoeft op al die fronten te scoren. Een tussendoortje mag bovenal lekker zijn en met een paar stappen in de goede richting ben je al snel verstandig bezig.

Missie van Bazqet

Hiermee komt Bazqet tegemoet aan een bewuste keuze; verstandig en eerlijk. Vanzelfsprekend wordt het mandje van Bazqet regelmatig uitgebreid. Bazqet wil hiermee innovatieve ideeën een kans geven in de markt en consumenten met vernieuwende producten kennis laten maken. Daarvoor werken ze samen met creatieve kleinere producenten in verschillende landen. Bazqet helpt ze hun innovaties te introduceren of we brengen nieuwe ideeën in praktijk. Zo houdt Bazqet een actueel assortiment dat aansluit bij de behoefte van de immer kritische consument.

De selectie van mr B.

Samen met Bazqet verzamelt mr B. bijzondere, lekkere, eigenwijze en
authentieke lekkernijen – tot een pakkende aanvulling op jeREVIEW: Bazqet by mr B. + WIN ACTIE 2 dagelijkse menu. Of gewoon als tussendoortje.

Hij kijkt daarbij vooral scherp naar calorieën en vermijd waar mogelijk onnodige toevoegingen. Hij voegt bijna nooit suiker toe, hooguit een klein beetje. Daar is hij dan ook heel eerlijk over.

Daarnaast heeft Bazqet ook biologische producten. Als het bijdraagt aan een betere kwaliteit en beleving kiest mr B. voor biologische producten. Deze zijn herkenbaar aan het groene logo van biologische producten, Bazqet is daarom SKAL gecertificeerd.

Naast de Bazqet producten werkt mr B. ook samen met verschillende partijen om nog meer lekkere en verstandige producten te kunnen leveren. Deze producten passen bij hun eigen aanbod en worden door mr. B als Bazqet Approved aangeboden.

Bazqet en Bazqet approved producten

Bazqet heeft zelf 5 verschillende producten. Dit zijn crunchies, pops, bars, loves en oat cookies. En de Bazqet approved collectie bestaat uit de Rocky rice repen en Vitamin Candy strips.De Gezonde Schoolkantine en Bazqet in de prijzen!

Bazqet is op steeds meer scholen verkrijgbaar. Omdat ze natuurlijk perfect passen in het binnen de uitgangspunten van de gezonde schoolkantine. Wil jij nu ook dat Bazqet op jouw school of op de school van jouw zoon of dochter verkrijgbaar is dan kun je mr B. mailen, dat kan via Mr.B@Bazqet.nl.

En naast dat de tussendoortjes verantwoord en lekker zijn heeft Bazqet maar liefst 2 prijzen in de wacht weten te slepen voor hun verpakkingsdesign.

En dan nu testen!

Wat ik vind van de snacks? Ik ben fan hoor! Zoals je eerder al kon lezen scoort elk tussendoortje op verschillende verantwoorde fronten. Maar lekker zijn ze echt allemaal! Ik neem ze even stuk voor stuk met je door.

REVIEW: Bazqet by mr B. + WIN ACTIE 3

De chrunchies zijn 100% biologische gedroogde groenten of fruit. Welke ook nog eens verstandig verpakt zijn. Dat wil zeggen dat ze een zo dun mogelijke folie gebruiken om ze in te verpakken en de wikkel is gemaakt van duurzaam en recyclebaar karton. Maar ze zijn vooral lekker, crunchy en doordat ze op een lage temperatuur gedroogd worden blijven alle voedingstoffen en vezels behouden. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken: mango, appel, tomaat en zoete paprika.

REVIEW: Bazqet by mr B. + WIN ACTIE 4

De bars zijn gemaakt van knapperige granola of iets zachtere muesli op basis van havervlokken, gerst en gepofte rijst met een dun laagje chocolade aan de onderkant. In 2 verschillende smaken verkrijgbaar, met kokos of vanille, en ze zijn beide even lekker!

REVIEW: Bazqet by mr B. + WIN ACTIE 5

De pops zijn verkrijgbaar in 2 smaken, een zoete variant met honing en een hartige variant met kaas en zeezout. Ik ben gek op popcorn en vind beide smaken heerlijk!

REVIEW: Bazqet by mr B. + WIN ACTIE 6

De Rocky Rice repen zijn wafeltjes gemaakt van bruine rijst, daarmee zijn ze vezelrijk en gezond. Ze zijn in drie smaken verkrijgbaar; melk, aardbei en sinaasappel. Mijn favoriet is de melk variant. Ik ben altijd al fan geweest van gepofte rijst met chocolade, vroeger at ik regelmatig een verpakking Nippon leeg. En deze repen doen me daar aan denken en zijn dus ook nog eens gezonder. Yum!!

REVIEW: Bazqet by mr B. + WIN ACTIE 7

En last but not least, de Vitamin Candy! Wat een slim idee is dit! Het zijn namelijk suikervrije snoepjes waar vitaminen aan toegevoegd zijn. Ze zijn in maar liefst 4 verschillende smaken verkrijgbaar; Mango, Framboos, Bosbeskokos en Mandarijn. Ik vind ze alle 4 even lekker en ik heb ze ook aan mijn 6-jarige nichtje laten proeven en zij vond ze ook erg lekker! En één doordrukstrip van 15 stuks heeft maar 45 kcal en valt daarmee binnen de richtlijnen van de gezonde schoolkantine.

Via deze de website van Bazqet kun je zien waar je de snacks kunt vinden of bestellen.

WIN ACTIE!

En ik mag maar liefst 2 van jullie blij gaan maken met een pakketje met daarin maar liefst 5 verschillende lekkere en verantwoorde snacks! Elk pakketje bestaat uit een zakje pops, een bar, een zakje chrunchies, een Rocky Rice reep en een strip Vitamin Candy.

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 2 pakketjes?

  1. Volg Healthyfoodie Manon & Bazqet op Facebook en/of Instagram
  2. Vertel ons in een reactie waar jij van deze lekkere & verantwoorde snacks gaat genieten
  3. Tag 3 vriend(inn)en die ook wel willen winnen!

That’s it!

Je kunt mee doen tot en met vrijdag 28 juli 18 uur. ‘S avonds om 20 uur maak ik de 2 winnaars bekend.

Succes! 😀

6 thoughts on “REVIEW: Bazqet by mr B. + WIN ACTIE!

  1. Deze snacks kunnen mooi mee tijdens onze uitstapjes in de zomer vakantie. Het ziet er allemaal heel erg lekker uit! Wij loten mee.

  2. Hier zou ik wel heel blij van worden nu 31 weken zwanger hihi dus gezonde snacks zijn altijd leuk om te testen!

  3. Jaaah is een keer wat anders als komkommer of paprika als tussendoortje gehe. Ziet er allemaal erg lekker uit dus wil best winnen

  4. Zwanger, dus vaak zin om te snacken 😛 Verantwoorde snacks zijn dus wel welkom! Ze zijn verpakt dus kan ik ze mooi mee nemen als we dagjes weggaan in de vakantie!

  5. Heerlijk snacken als ik volgende week ga varen! Lijken mij ideaal voor onderweg en je maakt me zo nieuwsgierig met je review! Zal hem delen met mijn mede passagiers!

Geef een reactie