Close
Meet & Greet + WIN ACTIE 1 GRATIS COACHING TRAJECT

Meet & Greet + WIN ACTIE 1 GRATIS COACHING TRAJECT

In mijn vorige blog over het Better Health Event gaf ik al aan dat er een meet & greet gepland staat op zaterdag 6 oktober. En het tijdstip is nu bekend!

Meet & greet

Laat ik eerst nog eens benoemen hoe onwijs gaaf ik het vind dat ik gevraagd ben om ambassadeur te zijn van het tofste en gezondste event van Nederland! Ik sta dan ook te trappelen om de beursvloer daar af te struinen voor gezonde producten, lezingen bij te wonen van de meest inspirerende personen en natuurlijk om jou daar live te gaan ontmoeten! En er is inmiddels een tijdstip bekend waarop de meet & greet gaat plaatsvinden! Om 10.15u kun je samen met mij je dag starten op het Better Health Event.

Tijdens deze meet & greet ga ik een aantal vragen van jullie beantwoorden die jij van te voren kunt insturen via onderstaand contactformulier. De meet & greet duurt ongeveer 30 minuten dus ik kan helaas niet alle vragen beantwoorden, vandaar dat ik een selectie ga maken van vragen die bijvoorbeeld meerdere keren ingestuurd worden of bijzondere, leuke, grappige vragen. Je kunt alles insturen, niets is te gek! Vragen die de meet & greet niet halen zal ik na het Better Heath Event beantwoorden in een blog.

Slim Gezond logo 2

Winnen! 1 x GRATIS coaching traject!

Daarnaast verloot ik onder de aanwezige ook een GRATIS coaching traject t.w.v. €195! Wil jij hier kans op maken? Geef dit dan aan in het contactformulier en vermeld daarbij je motivatie waarom jij het coaching traject wilt winnen. De winnaar maak ik tijdens de meet & greet bekend dus zorg dat je aanwezig bent als je mee doet!

Ik ga het nogmaals zeggen, ik heb er echt zo onwijs veel zin in om jou te gaan ontmoeten op het gezondste event van Nederland! Kom je naar de meet & greet?

Er zijn nog een aantal GRATIS tickets beschikbaar dus bestel ze snel via deze link en dan zie ik je heel graag zaterdag 6 oktober!

De eerste 100 lezers die met de kortingscode; BETTER HEALTH HEALTHYFOODIEMANON18 bestellen, krijgen deze helemaal gratis. (maximaal 2 tickets p.p., zolang de voorraad strekt).

Geef een reactie