Close
Yoghurt met muesli ontbijtjes op een stokje + WIN ACTIE!

Yoghurt met muesli ontbijtjes op een stokje + WIN ACTIE!

Niets zo lekker verfrissend als een ijsje met deze Tropische temperaturen toch? Juist! En deze yoghurt met muesli ontbijtjes op een stokje zijn dan het ideale snelle ontbijtje! Geen gedoe met een lepel, nee dit ontbijtje pak je uit de vriezer en eet je zo uit het vuistje.

Ik werd door Almhof gevraagd om het lekkerste ontbijtje te maken met hun yoghurt en stuurde mij een grote mand op vol producten om mee aan de slag te gaan. En toen ik wist dat het zo’n mooi weer ging worden was de keuze snel gemaakt! Het is ook bijna geen recept meer te noemen want je hebt eigenlijk maar 2 dingen nodig. Waarvan de vorm en stokjes 1 ding zijn. O en een paar uur van je tijd dus het is wel handig dat je ze op zijn minst de avond voordat je er mee wilt gaan ontbijten klaar maakt. ๐Ÿ˜‰

Yoghurt met muesli ontbijtje op een stokje 1

Maar weet je wat nรณg veel leuker is? Jij kunt ook mee doen door jouw lekkerste Almhof ontbijtje te delen op Instagram. Waarom zou je dat doen? Omdat je daar iets heel leuks mee kunt winnen! Door jouw Almhof ontbijtje te delen met de hashtag #almhofontbijt of door jouw lekkerste ontbijt recept te delen via www.almhofontbijt.nl. En wat kun je winnen? Wekelijks maak je kans op een dagje sauna voor 2 personen en maandelijks kans op een luxe ontbijt op bed! ร‰n je maakt deze week extra kans want ik mag ook zo een luxe ontbijt op bed (van www.fransontbijtopbed.nl) verloten! Hoe je kans maakt lees je onderaan deze blog.

yoghurt met muesli ontbijtjes op een stokje 4

Maar nu eerst het recept van deze yoghurt met muesli ontbijtjes op een stokje!

Voor 3 ijsjes heb je nodig:

 • 3 (verschillende) Almhof hoekjes
 • ijsvorm
 • stokjes

Zo maak je de yoghurt met muesli ontbijtjes op een stokje:

Kiep de muesli hoekjes leeg in de vormpjes en giet de yoghurt erover. Zet de vorm tenminste 4 uur in de vriezer.

Enjoy! ๐Ÿ˜€

Ga jij deze yoghurt met muesli ontbijtjes op een stokje maken? Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien! Dus tag mij vooral in je foto of gebruik de hashtag #healthyfoodie_manon als je ze deelt op Facebook en/of Instagram!

Win actie!

Wil jij kans maken op dat luxe ontbijt op bed? Volg dan onderstaande stappen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

 1. Natuurlijk volg je mij & Almhofontbijt op Instagram
 2. Laat hieronder in een reactie weten waarom jij dit luxe ontbijt op bed verdiend
 3. Tag 2 vrienden onder de foto op Instagram

Mee doen kan van zaterdag 26 mei t/m vrijdag 1 juni. Op zaterdag 2 juni maak ik de winnaar bekend.

Liefs Manon ananas

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Almhof. Ondanks dat ik Almhof gratis ontvangen heb om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

yoghurt met muesli ontbijtjes op een stokje 3

12 thoughts on “Yoghurt met muesli ontbijtjes op een stokje + WIN ACTIE!

 1. Wauw, zo’n pakket lijkt me heerlijk! Ik ben weer goed op weg met mijn eetpatroon gezond opbouwen. Herstellende van een eetstoornis was ik goed in het verslonsen van ontbijten. Nu weet ik dat het 1 vd belangrijkste maaltijden van de dag is. Met almhof breid ik graag mijn opties van ontbijt uit.

 2. Ik zou dit graag willen winnen omdat ik na een periode van een aantal maanden nu bijna 15 kilo ben afgevallen en wel een luxe ontbijt op bed verdien vind ik zelf haha

 3. Dat zou echt heel lekker zijn. Morgen ben ik jarig, een heerlijk verjaardags ontbijtje op bed?

 4. Ontbijten is erg belangrijk en op bed samen met het gezinnetje je een echt knus momentje hebt en jou ijsjes er erg lekker uit zien en wij vooral me zoon dol op ijsjes is

 5. Dit jaar al een paar keer ontbijt gehad, helaas wel in een ziekenhuisbed. Wat zou ik graag verwend worden door almhof en samen met mโ€™n mannen genieten van een luxe ontbijt op bed maar dan wel in ons eigen bed:D

 6. Moederdag is alweer voorbij. Maar met dit pakket maak je mijn moeder en mij ontzettend blij Lekker smikkelen en smullen van deze overheerlijke spullen!!

 7. Een luxe ontbijt is zeker niet verkeerd! Ik ga hem dan delen met mijn moeder, omdat zij dit zeker verdiend! Altijd druk bezig en doet alles voor iedereen. Samen dus echt genieten van een heerlijk ontbijt!

 8. Hoe lekker is dat samen met mn vriend die bijna jarig is beter kan ik hem niet verassen ๐Ÿ™‚

 9. Hoe lekker is dat! Ik ga deze delen samen met mijn moeder die na veel downs de laatste tijd haar droom baan heeft gevonden. Ik ben onwijs trots op haar en gun haar dit ontbijtje zo erg!

 10. Ik heb zelf nog nooit een ontbijt op bed gehad. Mocht ik hem winnen, dan wil ik hem delen met mijn mama. De laatste tijd werken we veel op elkaars zenuwen maar onze gedeelde passie is eten, dus ik ben er zeker van dat dit ons dichterbij elkaar kan brengen.

 11. Na een hoop afvallen sinds januari (-18kg!) heb ik wel iets lekkers voor mezelf verdiend! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie