Close
SodaStream Gold Edition

SodaStream Gold Edition

Speciaal voor de feestdagen lanceert SodaStream de Limited Gold Edition, een glamourouze uitvoering van het vertrouwde bruiswatertoestel. Deze stijlvolle witte Spirit met de bijhorende hervulbare fles zijn vanaf oktober tijdelijk verkrijgbaar met gouden of rosé gouden kleuraccenten. Het perfecte cadeau voor de komende feestdagen! Blijkt ook uit onderzoek van SodaStream zelf waarin consumenten aangeven dat kerstcadeau’s namelijk moeten voldoen aan twee eisen: ze moeten milieuvriendelijk en praktisch zijn.

Beter voor het milieu.

Consumenten vinden het alsmaar belangrijker dat de geschenken die ze kopen goed zijn voor het milieu. En ze zijn bereid om daar een financiële inspanning voor te doen. Dat geldt met name bij jonge volwassenen (74% van de 18- tot 24-jarigen). Met een herbruikbare SodaStream-fles kun je duizenden plastic wegwerpflessen besparen, en dat komt tegemoet aan de wens van de consument. Het onderzoek toont aan dat de aandacht voor milieuvriendelijke cadeaus is gestegen ten opzichte van vorig jaar, omwille van een groeiende bewustwording omtrent het verminderen van wegwerpplastic.

SodaStream Gold Edition

Gemak dient de mens!

Uit het onderzoek blijkt eveneens dat we bij voorkeur een cadeau geven dat het leven makkelijker maakt (32% van de 18-24-jarigen wil dat het cadeau voordelen op lange termijn biedt). Ook dat is een van de kwaliteiten van SodaStream; sleuren met water verpakt in wegwerpflessen hoeft niet meer, en je maakt kraanwater met één druk op de knop bruisend. Zeg nou eerlijk, jij wilt deze toch ook in jouw keuken hebben staan stralen?!

De Gold Edition wordt geleverd inclusief: CO2 fles voor 60 liter + 1 herbruikbare fles met (rosé) gouden bodem en dop. Tip: je kunt er ook de lekkerste (alcoholvrije) cocktails mee maken. Ideaal voor een kerst- of nieuwjaarsborrel! Kijk voor recepten op de website van SodaStream.

De Limited ‘Gold Edition’ is te koop voor een adviesprijs van €99. Voor meer informatie klik hier.

SodaStream fan!

Ik deelde al eerder op de blog dat ik ontzettend fan ben van SodaStream. Je leest hier waarom wij fan zijn!

SodaStream Gold Edition cadeauverpakking

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met SodaStream. Ondanks dat ik de producten gratis ontvang om te proberen deel ik altijd uitsluitend mijn eigen mening. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie