Close
REVIEW Paint with pen + WIN ACTIE!
Paint with Pen

REVIEW Paint with pen + WIN ACTIE!

Zo leuk! Ik kreeg onlangs een super mooie mok met mijn portret erop. Handgeschilderd door Eline Visser van Paint with Pen. Ik wil je heel graag kennis laten maken met dit super leuke bedrijfje!

paintwithpen

Paint with pen

Paint with pen is opgericht door Eline Visser. Een knappe 22 jarige meid uit Maastricht. Naast haar studie Communicatie en Multimedia Design is ze druk bezig met haar bedrijfje Paint with Pen. Ze is begonnen met het maken van simpele kaartjes. En dit is langzaam uitgegroeid tot krijtborden en hetgeen wat nu het beste loopt: custom beschilderd servies.

Borden, mokken en geboorteservies

Ik volg Paint with Pen al een tijdje via Instagram en ben groot fan van wat ze allemaal maakt. Als je door haar Instagram bladert snap je vast wel waarom. Op de website kun je een keuze maken uit borden, mokken of een geboorteservies. Maar ook een set beschilderde bierglazen voor bijvoorbeeld een voetbalvereniging valt onder de mogelijkheden.

Handgeschilderd

Alles wordt door Eline met de hand beschilderd en custom made aan de hand van een foto die je zelf aanlevert. Elk stuk is dus uniek en nooit 100% hetzelfde. Ik ben daarom ook super blij met mijn eigen custom made mok!

wp-1479642473806.jpg

Leuk cadeau

Een handgeschilderde mok of bord is natuurlijk hartstikke leuk voor jezelf maar natuurlijk ook super leuk om cadeau te geven! Een origineler cadeau zal de ontvanger niet krijgen, dat is zeker! En hoe leuk is het niet om een custom made geboorteservies cadeau te krijgen?

Krijtborden

Maar naast servies betekend Eline op bestelling ook krijtborden. Dit doet ze wel alleen in Maastricht.

Servies-shop

Inmiddels is ze ook gestart met een vaste collectie. En het eerste product in deze collectie is de #girlboss mok. Binnenkort volgen er meer vaste producten in deze collectie dus houd haar Facebook pagina en Instagram goed in de gaten!

girlboss

Win actie

En het leuke is.. Ik mag 1 #girlboss mok verloten onder jullie! Wat moet je doen om kans te maken op deze super leuke mok?

  1. Volg Healthyfoodie Manon & Paint with pen op Facebook en/of Instagram
  2. Vertel ons waarom jij deze te gekke mok zou moeten winnen
  3. Tag 2 mensen waarvan je denkt dat die deze mok ook heel graag zouden willen winnen!

Je kunt mee doen tot en met vrijdag 25 november 18 uur. ‘S avonds om 20 uur maak ik de winnaar bekend.

Succes!

wp-1479577899358.jpg

1 thought on “REVIEW Paint with pen + WIN ACTIE!

Geef een reactie