Close
Pizza’s bakken bij nieuwe hotspot Jamie Oliver’s Pizzeria Tilburg!
Mijn eigen schort

Pizza’s bakken bij nieuwe hotspot Jamie Oliver’s Pizzeria Tilburg!

Heb je het gezien gisteren in mijn stories? Ik mocht samen met een aantal andere bloggers pizza’s komen bakken bij Jamie Oliver’s Pizzeria Tilburg! En als giga fan van Jamie Oliver en pizzalover in hart en nieren was ik natuurlijk als een kind zo blij! 😀 

Jamie Oliver’s Pizzeria

Toen ik hoorde dat Jamie een pizzeria in mijn eigen stadje ging openen was ik meteen enthousiast! Want serieus, hoe leuk is dat?! Tilburg wordt echt steeds leuker en leuker en steeds meer een “echte” stad. Een stad waar je echt naartoe wilt om lekker te shoppen en vooral ook om echt lekker te kunnen eten. En nu dus ook in een van de restaurants van mijn held Jamie Oliver! En ja jullie weten dat ik gek ben op pizza dus dit was dubbel win-win voor mij!

Het interieur vind ik ook helemaal leuk! Het heeft wat weg van een oldschool pizzeria maar dan in een moderner en hipper jasje. Met een lange open bar én open keuken waardoor je dus precies kunt zien wanneer jouw pizza de oven in gaat.

Over de kaart

Alle pizza’s zijn op basis van zuurdesem en handgerold. Maar naast pizza’s kun je ook kiezen voor bruschetta’s, olijven met tapenade, knoflookbrood of gegrilde groenten als voorgerecht. En samen delen is dan wel het gezelligst natuurlijk. Meer zin in een salade? Ook die staan op de kaart. Vind je pizza’s te groot? Dan krijg je tegen een lagere prijs gewoon een kleinere. Top dus als je een pizza voor de lunch wilt maar een normale te groot vind. En handig als je een toetjes mens bent want voor de toetjes wil je zeker een plekje vrij houden. Want man o man die zijn ook allemaal even lekker! Of misschien is die tiramisu met een subtiele sinaasappel twist? Óf toch die chocoladetaart, met dat geheime ingrediënt? Lastig kiezen hoor! Nieuwsgierig geworden? Ga hem maar eens proeven en laat mij dan ook even weten of je het geheime ingrediënt geraden hebt. Wij kregen hem in ieder geval niet geraden!

Wil je de volledige kaart eerst nog even bekijken? Check dan de website van Jamie Oliver’s Pizzeria.

Proeven

En lucky us, wij mochten dus van alles proeven! De tafel werd vol gezet met voorgerechten en ik heb van alle vegetarische voorgerechten wat gesnoept. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze allemaal heerlijk waren! De Primavera bruschetta vond ik misschien wel het lekkerst maar de tapenade bij de olijven is ook echt om je vinger bij af te likken! En dat deed ik dan ook toen ik toch zat te wachten tot het mijn beurt was om mijn eigen pizza te bakken.

Pizza’s bakken

En dan mocht ik eindelijk ook mijn eigen pizza gaan bakken! En dat was nog best een klusje. Respect voor alle echte dough ninja’s want ik doe het ze niet 1,2,3 na. Maar met wat hulp van chef Liam is het toch gelukt een mooie pizza de oven in te krijgen. Ik topte mijn pizza af met tomatensaus, wat kaas, gegrilde courgette, champignons en nadat hij de oven uit kwam wat verse rucola. Yum!! Hij was echt om te smullen! Helaas staat deze combinatie niet op de kaart maar je kunt je pizza ook zelf samen stellen als je dit wilt.

Jamie Oliver's pizzeria 2

Hotspot

Ja mij ga je hier zeker vaker zien! Ik kijk nu al uit naar een lekkere pizza lunch, diner of borrel bij Jamie Oliver’s pizzeria! Ze zijn van maandag t/m donderdag van 17.00u tot 22.00u open en op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00u tot 22.00u. Ben jij er al geweest?Liefs Manon wortel

Jamie Oliver's pizzeria 4
Samen met Hanne, Miss Havermout

Geef een reactie