Close
Miss Paddle, nieuwe hotspot in Eindhoven!

Miss Paddle, nieuwe hotspot in Eindhoven!

Laatst mocht ik samen met een aantal andere bloggers kennis maken met Miss Paddle. Een toffe nieuw hotspot in hartje Eindhoven met een onwijs tof nieuw concept!

Flammkuchen

Een flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas. Het lijkt op een pizza, maar is qua textuur en smaak totaal anders. Doordat er geen gist in de bodem zit is de bodem dunner en ligt hij dus ook veel lichter op de maag dan een pizza. De dunne bodem wordt belegd met Bibeleskäs, dit is een gezonde crème fraîche variant die eigenaar Harold van Nielen, net als de flammkuchen bodems, uit de Elzas laat leveren. Hierna worden de flammkuchen belegd met  verschillende toppings zoals vlees, vis, vegetarisch of zelfs zoet: you name it! De mogelijkheden zijn, net als bij pizza’s, eindeloos en zo is de bedoeling om ook de kaart aan te passen aan ieder seizoen.

De flammkuchen worden gebakken in een traditionele gas- en houtgestookte steenoven die midden in de zaak staat. Overigens is de keuken geheel open en kun je dus precies zien wanneer ze met jouw flammkuchen bezig zijn. Maar lang wachten is er zeker niet bij, doordat de flammkuchen zo dun zijn zijn ze ook binnen een paar minuten ready to eat!

Speciaal bier

En wat drink je nu bij zo’n lekkere flammkuchen? Speciaal bier! Miss Paddle heeft zo’n 65 verschillende bieren en deze komen allemaal uit het mooie Brabant! De bieren zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen door een biersommelier en op de kaart vind je dus ook achter elke flammkuchen een suggestie van een biertje dat daarbij past. Uiteraard ben je vrij om een andere keuze te maken. En ze gaan ook nog proeverijen aanbieden, dit worden lange paddles met verschillende bieren met bijpassende flammkuchen.

Miss Paddle

De naam Miss Paddle komt van de plank waarop de flammkuchen geserveerd worden. Deze hebben de vorm van een roeispaan, oftewel een paddle op zijn Engels. En om deze paddle wat sexier te laten klinken hebben ze er “Miss” voor gezet. Een sexy naam dus bij een nieuw sexy concept! 😉

Miss Paddle is open van woensdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur tot in de late uurtjes. Je kunt er dus ook heel goed terecht voor de lunch. Kies je voor een salade dan wordt deze mooi geserveerd in een flammkuchen bowl! Maar uiteraard kun je ook een gewone flammkuchen kiezen. 🙂

Ben jij er al geweest?Geef een reactie