Close
HOTSPOT: Thrill Grill heeft een vernieuwde menukaart!

HOTSPOT: Thrill Grill heeft een vernieuwde menukaart!

Hotspot Thrill Grill zit al weer een tijdje in Tilburg en toch was ik er nog niet geweest. Niet omdat ik niet gek ben op een goede burger, want dat ben ik zeker wel!

Nee aan burgers lag het dus niet, niet voor mij althans. Het lag aan the boyfriend. Die is namelijk niet zo’n hamburger fan. Dn had je toch ook met iemand anders kunnen gaan? Dat klopt! En dat wilde ik ook zeker nog eens gaan doen dus toen ik een uitnodiging kreeg van Thrill Grill om de vernieuwde menukaart te komen testen stond ik dan ook te trappelen! The boyfriend liet ik dan ook lekker thuis en nam mijn foodie vriendinnetje en burgerlover Hanne, Miss Havermout, mee!

Thrill Grill

Thrill Grill is het kindje van sterrenkok Robert Kranenborg. Zijn missie: ‘het werk van een ambachtelijke kok naar een populair product vertalen.’ En dat werden dus hamburgers!

Robert staat weliswaar niet zelf in de keuken in Tilburg maar, als culinair adviseur, staat hij wel in Amsterdam in de keuken om nieuwe gerechten te verzinnen, producten uit te zoeken én hij stelt zijn netwerk beschikbaar voor de Thrill Grill filialen. En dat zijn er inmiddels al vier, twee in Amsterdam, een in Haarlem en in mijn stadje Tilburg dus.

Hotspot Thrill Grill 2

Stijlvol interieur

Afgelopen dinsdagavond kozen Hanne en ik een plekje op het ruime terras. Ondanks een paar drupjes regen zaten we toch lekker droog onder de luifels. Het terras is gezellig aangekleed met plantjes en kaarsjes. Maar binnen is het ook super gezellig zitten. Het interieur is stijlvol met een retro touch en er staat veel groen binnen wat een extra huiselijke sfeer geeft. De gouden bar is ook echt een eyecatcher en het personeel is super vriendelijk. Wij dachten een rustige avond uit te hebben gekozen om op dinsdag te komen eten maar de tent zat uiteindelijk helemaal vol. Hierdoor moesten we weliswaar iets langer wachten op onze burgers maar dit werd netjes gemeld en wij zaten zo gezellig te kletsen dat we het niet eens door hadden dat we iets langer moesten wachten.

Vernieuwde menukaart

De menukaart, in de vorm van een krant, ziet er top uit! Hij staat vol prachtige foodfoto’s die je doen watertanden! En er is keus genoeg! Wat er nieuw is op de kaart zijn de soups, sides en snacks. Die laatste kun je lekker delen, bij de borrel bijvoorbeeld maar ook als voorgerecht. Omdat wij zoveel mogelijk wilden proeven besloten we wat snacks te delen, de veggie croquete sixsome. Dit zijn 6 vegetarische kroketjes, 2 kroketjes van kaas, 2 bitterballen van bietjes en 2 kroketjes met een spicy wortel vulling. Lekker? Ja zeker! Het spicy dipsausje is bijna overbodig, de kroketjes zijn namelijk smaakvol genoeg van zichzelf. En alle drie ontzettend lekker! Welke mijn favoriet was? Dan ga ik toch voor de spicy wortel. Lekker spicy en echt eens wat anders! Ik had in ieder geval nog nooit een kroketje met een vulling van wortel op.

Maar ook de keuzes voor lunch, desserts en hoofdgerechten anders dan de burgers zijn uitgebreid. Zo is er dus echt voor ieder wat wils en ik hoop dat ik the boyfriend ook een keer mee ga krijgen nu. ūüėČ

En dan de burger! Hanne koos voor de Salmon Thriller en ik ging voor de Veggie Mexican Thriller. Een homemade zwarte bonen burger met avocado, tortilla chips kruimels en een spicy sausje. Loopt het water je al in de mond? Mij wel en hij was ook echt net zo lekker als dat hij klinkt!

En bij een lekker burger hoort natuurlijk een portie frietjes! En je kunt dan ook kiezen uit 3 verschillende varianten, de classic French fries, triffle parmesan fries of umami fries. Wij gingen voor de umami frietjes die geserveerd werden met zwarte knoflookmayonaise en dat was een heel goede keus! Jammie! Echt een aanrader!

En you know me, ik kan niet zonder een portie veggies dus wij kozen nog een gegrilde courgette on the side. Deze was serieus perfect gegrild! De smaak van de grill kwam goed naar voren en hij was super sappig! Perfecter kon gewoon niet!

20180529183308_IMG_4330-01.jpeg

En tja, zo’n top diner sluit je dan natuurlijk ook af met een toetje! Wij gingen voor de brownie want who doesn’t love a good brownie? En de grilled pineapple met vanille ijs √©n slagroom! Mmm ik ben echt gek op warme ananas! En deze was ook weer perfect gegrild! Naast die heerlijke grill smaak proefden Hanne en ik nog iets anders wat we niet helemaal konden plaatsen, wat het precies was weten we alleen niet want dat zijn we vergeten te vragen. Mocht jij het antwoord weten, let me know!

Eindconclusie? Wij hebben echt een heerlijke avond gehad! En je zult mij er zeker snel nog eens vinden! Ook voor de lunch want de toasts die op het menu staan wil ik ook zeker een keer proberen! Daarnaast hebben ze ook aan de kleintjes gedacht en kunnen je kids kiezen uit 2 verschillende mini burgers of een mini hotdog met frietjes en ijs naar keuze.

Ben jij al een keer bij Thrill Grill geweest? Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete burger is!

Geef een reactie